Επιστροφή σε ένα πιο casual και vintage look; (Φωτογραφία: kinkstermag.nyc)

Ποιος να μας το έλεγε πριν από 20 χρόνια ότι το vintage look θα γινόταν κάποτε μόδα. Τότε που όταν οι γονείς μας ρωτούσαν αν μας άρεσε το παλτό ψαροκόκκαλο του παππού και το στενό μπορντό δερμάτινο τζάκετ από τα έξαλλα sixties χρόνια του πατέρα μας. Αλλά εμείς τα περιφρονούσαμε και θέλαμε να κυκλοφορούμε με flying jacket των ninties, τα σκισμένα τζιν και το t-shirt των Ramones, τα οποία μετά από μερικά χρόνια τα δώσαμε στα μικρότερα ξαδέρφια μας, γιατί έπαψαν να είναι μόδα.

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου από το παλτό ψαροκόκκαλο της δεκαετίας του ’60 και το flying jacket των ’90s, μέχρι το look του Steven McQueen και του Κurt Cobain, έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο. Με αποτέλεσμα κάθε μέρα, δεκάδες νέοι να γυρνάνε στα μικρά μαγαζάκια του κέντρου και τα βιντατζάδικα ψάχνοντας να ανακαλύψουν εκείνο το σπάνιο κομμάτι που κάνει τη διαφορά.

Η αλήθεια είναι πώς αν γυρίσεις πολύ, σίγουρα στο τέλος κάτι θα βρεις, αλλά στην τελική υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι για να τα καταφέρεις, χωρίς να χρειάζεται να λιώσεις ένα ζευγάρι All Star. Δείτε πέντε site, με vintage και second hand ρούχα, που θα σας βγάλουν από το ψάξιμο. Και μην εκπλαγείτε από τη μεγάλη ποικιλία με ρούχα της δεκαετίας του ’90. Σήμερα και αυτή η εποχή vintage θεωρείται.

Τα καλύτερα μικρά βιντατζάδικα του κόσμου σε ένα site.

ASOS Marketplace

Πώς θα σου φαινόταν αν τα καλύτερα μικρά βιντατζάδικα του πλανήτη, μαζευόντουσαν σε ένα μέρος; Κάπως έτσι το σκέφτηκε και το ASOS, για αυτό στο Marketplace μάζεψε μερικά από τα πιο ψαγμένα μαγαζιά από όλο τον κόσμο και δημιούργησε ίσως το μεγαλύτερο vintage shop που έχουμε δει. Κατά τα άλλα το Marketplace δουλεύει όπως το ASOS: μπαίνεις, βλέπεις, παραγγέλνεις και σε λίγες ημέρες βρίσκονται σπίτι σου.

//ASOS Marketplace

 

Στην επόμενη σελίδα: Η vintage πλευρά των γνωστών σχεδιαστών.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top