Most Viewed

Πως φτιάχνεις ένα οικογενειακό άλμπουμ από φωτογραφίες που δεν υπήρξαν ποτέ; Θα αρχίσει το Α.Ι. να μας... μυρίζει; Η καλλιτέχνις, φωτογράφος Μαρία Μαυροπούλου πόζαρε αποκλειστικά για το Andro και τον φακό της Yulia Koval -με αναλογικό φιλμ- και συζήτησε με τον Γιάννη Σκορδά για τα καλλιτεχνικά μυστήρια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ηθοποιός μεγάλων ρόλων και εξαιρετικής υποκριτικής δύναμης. Γυναίκα που σαγηνεύει με το βλέμμα και τη χάρη της. Ένα είδωλο που δεν γίνεται να μην «γράψει» μέσα σου. Η Μαριόν Κοτιγιάρ διατρανώνει τη γαλλική της ρίζα αν και πλέον είναι παγκόσμια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προπονήτρια volley και μοντέλο, η Νεφέλη μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για το πώς διατηρεί το σώμα της σε φόρμα. Το αγαπημένο της beach volley ήταν, όπως λέει, «έρωτας με την πρώτη μπαλιά!».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε την 5η κοινωνική του δράση για τη χρονιά που πέρασε: Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε ψυγείο, πλυντήριο και άλλες συσκευές και αναλώσιμα, για τις ανάγκες των κυριών που φιλοξενούνται στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Πειραιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο... μπαγάσας ο Πάολο Σορεντίνο ξέρει να διαλέγει ωραίες ηθοποιούς. Στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του, παίζει η 26χρονη Celeste Dalla Porta που κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στον κινηματογράφο και αναμένεται να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα. Το κορίτσι το... έχει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μέσα από το έργο της, η ανήσυχη καλλιτέχνις θέτει φρέσκα ερωτήματα για τον τρόπο που η κοινωνία καθορίζεται από το ίντερνετ και την τεχνητή νοημοσύνη. Συνέντευξη στον Γιάννη Σκορδά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ομορφότερος αγώνας της χρονιάς έγινε και φέτος στην Astir Beach, στο Four Seasons και στη νέα, επιπέδου... Μονακό, Astir Marina! Χίλιες fit και stylish Ladies έτρεξαν για τη χαρά της συμμετοχής και για να στηρίξουν ευπαθείς ομάδες γυναικών μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Φέτος προστέθηκε και μια νέα κατηγορία αγωνιζόμενων, από 15 ετών και άνω. Δείτε, μέσα σε τρία λεπτά, τα highlights μιας Κυριακής γεμάτης θηλυκότητα και δύναμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ποίηση στα χρόνια της κρίσης, μέσα από ανέκδοτη δουλειά των πιο ταλαντούχων νέων ποιητών μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λίγο πριν την αποψινή της σολιστική εμφάνιση στο Ωδείο Αθηνών, η διακεκριμένη βιολονίστρια μας μίλησε για την πορεία της, από ένα χωρίο της Μακεδονίας μέχρι να γίνει η πρώτη γυναίκα εξάρχουσα (πρώτο βιολί) στην ιστορία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Ρωσίδα φωτογράφος ζει τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα και πλέον αποτυπώνει σε αναλογικό φιλμ το αττικό τοπίο όπως έκανε και με το ελληνικό καλοκαίρι πριν λίγο καιρό στα νησιά του Αιγαίου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η πιανίστα και αρχιμουσικός βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα για ένα masterclass τραγουδιού και μια συναυλία και με την αφορμή αυτή μας μιλάει για το πιάνο, την ορχήστρα, το κοινό και τον έρωτα όπως αντικατοπτρίζεται στα λήντερ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εκατοντάδες γυναίκες απέδειξαν πως ο συνδυασμός άθλησης και αλληλεγγύης μπορεί να γίνει αφορμή για την πιο μεγάλη γιορτή. Για πρώτη φορά συμμετείχαν στον αγώνα κορίτσια από 15 ετών, ενώ οι ladies εγκαινίασαν δρομικά και την υπερπολυτελή Astir Marina.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top