Πιο δημοφιλή

Ο κάποτε «σκληρός» των γηπέδων, τώρα κάνει πρωταθλητισμό ζωής παλεύοντας για την κόρη του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού (όπως και ο ίδιος), αλλά και για άλλους που χρειάζονται βοήθεια. Με αφορμή το βιβλίο του «11:11» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός μίλησε στο Andro από καρδιάς για τον αυτισμό, τη διαφορετικότητα, αλλά και την πίεση που υφίστανται οι αθλητές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο Ladies Run, με κάθε εγγραφή που ολοκληρώθηκε με τη χρήση των Καρτών της Εθνικής Τράπεζας, ο Banking Partner του θεσμού πρόσφερε επιπλέον 5 ευρώ στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ. Πριν λίγες ημέρες η παρέα του Ladies Run και τα στελέχη της τράπεζας επισκέφτηκαν τον ΔΕΣΜΟ για να επιδώσουν την προσφορά στο Σωματείο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε την 5η κοινωνική του δράση για τη χρονιά που πέρασε: Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε ψυγείο, πλυντήριο και άλλες συσκευές και αναλώσιμα, για τις ανάγκες των κυριών που φιλοξενούνται στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Πειραιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιό είναι το μέλλον της κοινής μεσογειακής μας κληρονομίας; Περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανησυχίες ξεδιπλώνονται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Δραπετσώνα με φόντο την σκληρή πραγματικότητα του πολέμου στο Ισραήλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε την τέταρτη κοινωνική του δράση για φέτος: Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε ένα ψυγείο σε μια κυρία που μέχρι πρότινος ζούσε σε δομή φιλοξενίας για γυναίκες, και τώρα στήνει το δικό της σπιτικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη φιλανθρωπική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε ένα πλυντήριο στις διαμένουσες στο Κέντρο Διαμονής για ευάλωτες γυναίκες της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου». Ήταν η τρίτη μας δράση για φέτος, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eπί 20 ημέρες, 14 από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ διδάσκουν αφιλοκερδώς νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τη μαγειρική, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Πρόκειται για μια ακόμη δράση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης FoodOn με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη φιλανθρωπική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε τέσσερις κουζίνες στις κρατούμενες της Θήβας, για χρήση στους κοινόχρηστους χώρους τους, πέρα από το συσσίτιο της φυλακής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη φιλανθρωπική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε παπλώματα και παπλωματοθήκες στον ξενώνα – δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων κοριτσιών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το εστιατόριο που πήγε την υπόθεση «κρέας» σε άλλο επίπεδο, διοργανώνει δύο φιλανθρωπικά δείπνα στις 21 και 23 Φεβρουαρίου: Όλα τα έσοδα θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δρομείς, ποδηλάτες και ιστιοπλόοι από 18 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, δημιουργούν μια ανθρώπινη αλυσίδα που θα διανύσει 7.767 χλμ. Σκοπός τους να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στις κυβερνήσεις ώστε να αναλάβουν δράση για την κλιματική κρίση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ελληνική εταιρία ενδυμάτων σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν δράση διανομής 1000 τεμαχίων casual ενδυμάτων (φούτερ και παντελονιών) σε αστέγους που απευθύνονται στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top