Πιο δημοφιλή

Ο αγώνας δρόμου που διοργανώνει το αδερφάκι του Andro, έχει ενισχύσει, μεταξύ άλλων, 4 ξενώνες κακοποιημένων γυναικών, σε συνεργασία με το σωματείο Δεσμός. Σήμερα 25/11, είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι δύο από τις συλλεκτικές εμφιαλώσεις «Λαβύρινθος 21 Χρονιές» πουλήθηκαν έναντι 6.000 ευρώ έκαστη κατά τη διάρκεια της επετειακής φιλανθρωπικής δημοπρασίας που διοργάνωσαν από κοινού η VERGOS Auctions και το Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί δεν συμπεριφερόμαστε στο δημόσιο χώρο όπως στο σπίτι μας; Υπάρχει η δυνατότητα προσβασιμότητας και συμμετοχικότητας από όλους μας; Οι «Διάλογοι» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έθεσαν το θέμα του δημόσιου χώρου στη μετά-Covid εποχή. Γράφει ο Γιάννης Σκορδάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πρώτος μαραθώνιος καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για μία Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης, υπό την αιγίδα της Lidl Ελλάς και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη στο Sani Resort, ανέδειξε όχι έναν, αλλά δύο νικητές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica σε μια κίνηση ουσίας αποφάσισε να στηρίξει την Οργάνωση Αρκτούρος και συγκεκριμένα την λειτουργία της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης που αναλαμβάνει δράση όταν τα άγρια ζώα κινδυνεύουν ή έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς θα ήταν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη χωρίς τους καλλιτέχνες του δρόμου; Η Converse βρίσκει τους καλύτερους τοιχογράφους και μαζί δημιουργούν τοιχογραφίες με θέμα «Breaking Barriers»: χρησιμοποιώντας βιώσιμες μπογιές, που επιπλέον καθαρίζουν την ατμόσφαιρα. To αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Παράδειγμα προς μίμηση! Σε συνεργασία με την ActionAid, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατασκευής του Κέντρου Ανάπτυξης Προσχολικής Αγωγής στη Ρουάντα στο πλαίσιο του προγράμματος «Για Τα Παιδιά Όλου του Κόσμου».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τη χθεσινή, Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας και της Αμφιφοβίας, το Andro ήταν ένα από τα δύο ελληνικά media που προσκλήθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την υποδοχή μιας πτήσης από το Παρίσι με αποκλειστικά ΛΟΑΤΚΙ+ πλήρωμα (από το πιλοτήριο μέχρι την καμπίνα). Διαβάστε τα όσα ζήσαμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Θέμις Φούλια εξηγεί γιατί μετέχει ενεργά στο μάζεμα σκουπιδιών από γειτονιές, δάση και παραλίες, και γιατί αυτή η δράση της έχει κάνει πολύ καλό (πέρα από το καλό στην κοινωνία). Μήπως να το σκεφτείτε κι εσείς; Άλλωστε, όπως καταλήγει η αρθρογράφος, «τα σκουπίδια και οι μαλάκες δεν τελειώνουν ποτέ».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη δράση αλληλεγγύης: Με συντονιστή το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, προσφέραμε μια τηλεόραση 65'', ένα DVD player, ένα ηχοσύστημα, έναν επαγγελματικό βραστήρα, μια ηλεκτρική σκούπα και άφθονα πασχαλινά γλυκά για τα παιδιά και τις μαμάδες τους που διαμένουν στον ξενώνα «A step Forward» των Γιατρών του Κόσμου, στην Ομόνοια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα εκατομμύριο Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ή πραγματικά low budget. Είναι υποχρέωσή μας να μην τους αφήσουμε μόνους τους. Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Food Οn» προσφέρει έμπρακτα την αρωγή της. Μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο διευθυντής του σχολείου που λειτουργεί στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα μιλάει στο Andro για τα σχέδιά του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους μαθητές του. Μια συνέντευξη που αξίζει να διαβαστεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top