Πιο δημοφιλή

Σε μια σημαντική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε η εταιρεία Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, καθώς θα συμβάλλει στην ολοκληρωμένη αναβάθμιση των υποδομών της Εστίας -που στεγάζει υπερήλικες αστέγους- και στην εξασφάλιση σημαντικού εξοπλισμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη σημαντική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε πέντε ολοκαίνουργια ποδήλατα και πέντε κράνη για τα παιδιά και τις μαμάδες πρόσφυγες που διαμένουν σε έναν ασφαλή ξενώνα στο Λαύριο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων (ΑΣΚΑ) Αμαρουσίου μίλησε στον Γιάννη Σκορδά για την ταινία «No Heroes» που αφορά την ομάδα, για τη σημασία της προσβασιμότητας, αλλά και την ανάγκη να κατανοήσουμε όλοι την έννοια της αναπηρίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη σημαντική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ αγοράσαμε πλυντήριο πιάτων και κλιματιστικά για ένα χώρο φιλοξενίας, επιμόρφωσης και κοινωνικής στήριξης ασυνόδευτων κοριτσιών, προσφύγων και μεταναστριών. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια δημοσιογραφική καταγραφή του iMEdD αφιερωμένη σε όλους όσοι μένουν «παρόντες» σε μια κρίσιμη εποχή που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται οι αντοχές μας λόγω του ιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων θα μαγειρεύουν επί 4 εβδομάδες για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ΙΣΝ αναλαμβάνει διεθνή πρωτοβουλία δράσης με στόχο να ενισχυθεί η ιατρική έρευνα κατά του ιού, να μειωθούν όσο το δυνατόν οι κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας και να σταθεί ουσιαστικός συνεργάτης των κρατικών φορέων και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών για να αποφευχθεί νέα κρίση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι παραγωγοί του Pepper radio 96,6 έγιναν για ένα μεσημέρι εθελοντές πωλητές του περιοδικού δρόμου. Ο Κίμων Φραγκάκης (που παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή 8-10 πμ με την Ματούλα Κουστένη) ήταν εκεί και μοιράζεται την εμπειρία του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να δεχθούν τα μικρά παιδιά τη γνώση με τη χαρά του παιχνιδιού. Τα ΤεχνοΔοχεία είναι ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έφερε τους μαθητές κοντά στις επιστήμες και τις τέχνες. Η ομάδα TΑVROS το εφάρμοσε στο 2ο Δημοτικό Ταύρου και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη σημαντική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ γεμίσαμε με παιχνίδια έναν πρότυπο χώρο συναντήσεων, ψυχολογικής υποστήριξης και πρώιμης κοινωνικοποίησης για παιδιά  έως 4 ετών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη σημαντική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ ανακαινίσαμε τις κουζίνες του χώρου που ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ προσφέραμε και πολλά απαραίτητα αναλώσιμα για τη λειτουργία του ξενώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από το 2014 εκατό και πλέον εθελοντές (κυρίως γιατροί και νοσηλευτές) προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους κατοίκων των ακριτικών νησιών μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top