Πιο δημοφιλή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη δράση αλληλεγγύης: Με συντονιστή το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, προσφέραμε μια τηλεόραση 65'', ένα DVD player, ένα ηχοσύστημα, έναν επαγγελματικό βραστήρα, μια ηλεκτρική σκούπα και άφθονα πασχαλινά γλυκά για τα παιδιά και τις μαμάδες τους που διαμένουν στον ξενώνα «A step Forward» των Γιατρών του Κόσμου, στην Ομόνοια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα εκατομμύριο Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ή πραγματικά low budget. Είναι υποχρέωσή μας να μην τους αφήσουμε μόνους τους. Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Food Οn» προσφέρει έμπρακτα την αρωγή της. Μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο διευθυντής του σχολείου που λειτουργεί στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα μιλάει στο Andro για τα σχέδιά του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους μαθητές του. Μια συνέντευξη που αξίζει να διαβαστεί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί λόγω της πανδημίας το φετινό Ladies Run να άλλαξε φυσιογνωμία, αλλά δεν ξέχασε την κοινωνική του αποστολή. Μέρος των εσόδων του επιτυχημένου αγώνα παραδόθηκαν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και θα διατεθούν για γυναίκες που χρειάζονται άμεση στήριξη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τρεις πραγματικές ιστορίες προσφοράς, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Ο Δέσμος σε συνεργασία με ανθρώπους και ομάδες που θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους, υλοποίησε τρεις ακόμη δράσεις που στόχο είχαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο συνιδρυτής και επικεφαλής του «Μπορούμε», Αλέξανδρος Θεοδωρίδης που έχει πάρει το βραβείο Ευρωπαίου πολίτη από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μιλάει στο Andro για τις στρεβλώσεις και την αρνητική γνώμη που έχει ο μέσος Έλληνας για τις ΜΚΟ, αναφέρεται στο έργο της δικής του, την ανάγκη να σταματήσει η σπατάλη των τροφίμων και να μην πάει ούτε μερίδα χαμένη για εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ολοι μπορούμε, όλοι κάποια στιγμή ενδέχεται να χρειαστούμε τη βοήθεια των συνάνθρωπων μας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς (1/12), σας παρουσιάζουμε μια σειρά από αληθινές ιστορίες προσφοράς μέσω του Δεσμού, του πρώτου φορέα στην Ελλάδα που μετέχει στο #GIVINGTUESDAY.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια σημαντική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε η εταιρεία Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, καθώς θα συμβάλλει στην ολοκληρωμένη αναβάθμιση των υποδομών της Εστίας -που στεγάζει υπερήλικες αστέγους- και στην εξασφάλιση σημαντικού εξοπλισμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη σημαντική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ προσφέραμε πέντε ολοκαίνουργια ποδήλατα και πέντε κράνη για τα παιδιά και τις μαμάδες πρόσφυγες που διαμένουν σε έναν ασφαλή ξενώνα στο Λαύριο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων (ΑΣΚΑ) Αμαρουσίου μίλησε στον Γιάννη Σκορδά για την ταινία «No Heroes» που αφορά την ομάδα, για τη σημασία της προσβασιμότητας, αλλά και την ανάγκη να κατανοήσουμε όλοι την έννοια της αναπηρίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «αδελφάκι» του Andro υλοποίησε μια ακόμη σημαντική δράση. Μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ αγοράσαμε πλυντήριο πιάτων και κλιματιστικά για ένα χώρο φιλοξενίας, επιμόρφωσης και κοινωνικής στήριξης ασυνόδευτων κοριτσιών, προσφύγων και μεταναστριών. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια δημοσιογραφική καταγραφή του iMEdD αφιερωμένη σε όλους όσοι μένουν «παρόντες» σε μια κρίσιμη εποχή που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται οι αντοχές μας λόγω του ιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top