Πιο δημοφιλή

Τα νοσοκομεία «H Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», απέκτησαν σύγχρονη όψη και λειτουργίες χάρη στην ανακαίνιση που ανέλαβε ο ΟΠΑΠ. Χρειάστηκαν οκτώ χρόνια εργώδους προσπάθειας για να ολοκληρωθούν 30 έργα ανακαίνισης συνολικής επιφάνειας 14.960 τ.μ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χάρη στη δωρεά της Coca-Cola στην Ελλάδα ύψους 1,8 εκατ. ευρώ αποκαθίστανται 7.715 στρέμματα καμένης γης στην Βαρυμπόμπη. Το μίνι ντοκιμαντέρ «Μετά τη φωτιά» δείχνει τον στόχο και την πρόοδο των εργασιών, ενώ μιλούν και οι άνθρωποι που πήραν μέρος στο αξιέπαινο έργο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To σημαντικό έργο της αντιδιαβρωτικής και αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής ανέλαβε η Coca-Cola στην Ελλάδα μέσω της δωρεά της ύψους 1.8 εκατ. ευρώ. Κάτι που αποδεικνύει και το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Μετά τη φωτιά». Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο στην Αττική από μια ιδιωτική εταιρία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης προς τα παιδιά της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τον πόλεμο το Χαμόγελο του Παιδιού διοργάνωσε αποστολή αγαθών. Το Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνέβαλε ουσιαστικά με την παραχώρηση ποσότητας φιαλών νερού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tους έχουμε δει να ρίχνονται στη φωτιά και το χιόνι με αυταπάρνηση και κίνδυνο για τη ζωή τους. Είναι οι εθελοντές ή αλλιώς οι ανώνυμοι ήρωες των καταστροφών. Ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών πολιτικής προστασίας Κρυονερίου εξηγεί στον Γιάννη Σκορδά την αξία και τη σημασία του εθελοντισμού στις μέρες μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για δεύτερη σερί χρονιά η Fjällräven έλαβε το βραβείο της πιο βιώσιμης φίρμας στην κατηγορία «Ένδυση & Μόδα» από τον ευρωπαϊκό δείκτη βιωσιμότητας Sustainable Brand Index™. Μια βράβευση που αποδεικνύει την δέσμευσή της σουηδικής εταιρείας στην αειφορία, τη συναισθηματική της σχέση με τα ρούχα και την άμεση σύνδεση τους με το περιβάλλον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ελληνική εταιρία Dirty Laundry, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, προσέφερε για τις γιορτές 200 σετ ολοκαίνουργια ρούχα σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αγώνας δρόμου που διοργανώνει το αδερφάκι του Andro, έχει ενισχύσει, μεταξύ άλλων, 4 ξενώνες κακοποιημένων γυναικών, σε συνεργασία με το σωματείο Δεσμός. Σήμερα 25/11, είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι δύο από τις συλλεκτικές εμφιαλώσεις «Λαβύρινθος 21 Χρονιές» πουλήθηκαν έναντι 6.000 ευρώ έκαστη κατά τη διάρκεια της επετειακής φιλανθρωπικής δημοπρασίας που διοργάνωσαν από κοινού η VERGOS Auctions και το Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιατί δεν συμπεριφερόμαστε στο δημόσιο χώρο όπως στο σπίτι μας; Υπάρχει η δυνατότητα προσβασιμότητας και συμμετοχικότητας από όλους μας; Οι «Διάλογοι» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έθεσαν το θέμα του δημόσιου χώρου στη μετά-Covid εποχή. Γράφει ο Γιάννης Σκορδάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πρώτος μαραθώνιος καινοτομίας ανάπτυξης λύσεων και εφαρμογών για μία Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης, υπό την αιγίδα της Lidl Ελλάς και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη στο Sani Resort, ανέδειξε όχι έναν, αλλά δύο νικητές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica σε μια κίνηση ουσίας αποφάσισε να στηρίξει την Οργάνωση Αρκτούρος και συγκεκριμένα την λειτουργία της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης που αναλαμβάνει δράση όταν τα άγρια ζώα κινδυνεύουν ή έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top