OMEGA Seamaster Diver 300M: το επετειακό ρολόι του Τζέιμς Μποντ

  Με αφορμή τον εορτασμό της 50ής επετείου της ταινίας «Στην Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας», η εταιρεία κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο γεμάτο με λεπτομέρειες του 007 και αρκετές εκπλήξεις.

   

  Στιβαρό, αρρενωπό και παιγνιώδες.

  Μιλώντας για τον χρόνο, την αίσθηση της αναλλοίωτης παλαιότητας και την αυθεντική ομορφιά των κλασικών τρόπων. Αν υπάρχει ένας κινηματογραφικός ήρωας που ορίζει τον χρόνο με τα δικά του μέτρα και δεν ακολουθεί τις τρέχουσες μόδες, καθώς φτιάχνει δικές του, αυτός δεν είναι άλλος από τον θαυμαστό James Bond.

  Eίναι ο κλασικός τύπος του old fashioned way: κοινώς, κάνει τα πάντα ακολουθώντας τους ρυθμούς ενός θαυμαστού παρελθόντος. Άρα, ο χρόνος γι’ αυτόν (καίτοι πολύτιμος σε κάθε αποστολή του), είναι σχετικοποιημένος. Αλλά πάντα ακριβής.

  Ο Bond έχει ένα εσωτερικό ρολόι που του λέει τι πρέπει να κάνει και πότε, αλλά μονίμως και ένα ρολόι υχηλής πιστότητας στον καρπό για να ξέρει τι ώρα έχει ο υπόλοιπος κόσμος. Ακόμη και ένας ονομαστός πράκτορας οφείλει να συμβαδίζει με τις σταθερές αυτού του κόσμου.

  Θα το βρείτε να αναπαύεται μέσα σε ένα πολυτελές κουτί που περιλαμβάνει όλα τα χρειώδη ενός μοναδικού ρολογιού.

  Η ΟΜΕGA έχει μελετήσει για χρόνια τον μύθο του James Bond, έχει συμβαδίσει μαζί του, ξέρει όλα τα χνάρια του. Έτσι, για τον εορτασμό της 50ής  επετείου της ταινίας Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Στην Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας (1969), η OMEGA κυκλοφορεί ένα Seamaster Diver  300M γεμάτο με λεπτομέρειες του 007 και αρκετές εκπλήξεις.

  Το νέο Seamaster Diver 300M 42mm της OMEGA από ανοξείδωτο χάλυβα κυκλοφορεί αποκλειστικά σε 7.007 κομμάτια και διαθέτει μαύρο PVD σε μαύρο κεραμικό καντράν με σχέδιο κάννης όπλου και σφαίρας 9mm στο κέντρο. Στην πλευρά της κάσας, η OMEGA έχει τοποθετήσει μια εγχάρακτη πλάκα κίτρινου χρυσού 18K με τον κάθε μοναδικό αριθμό Περιορισμένης Έκδοσης.

  Με την υπογραφή του πράκτορα 007.

  Ο κίτρινος χρυσός 18K έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των δεικτών και των ενδείξεων, συμπεριλαμβανομένης της ένδειξης για την ώρα 12, η οποία είναι εμπνευσμένη από το οικόσημο της οικογένειας Μποντ. Την 7η ημέρα κάθε μήνα, ο αριθμός 7 στο πλαίσιο της ημερομηνίας χρησιμοποιεί την ίδια γραμματοσειρά με το λογότυπο 007. Υπάρχει επίσης ένα κρυφό «50» στον δείκτη των 10, το οποίο εμφανίζεται τη νύχτα ως μυστική υπογραφή μέσα στο Super-LumiNova.

  Η σταθερή σύνδεση της OMEGA με τον Τζέιμς Μποντ αποτελεί σαφώς μια πηγή υπερηφάνειας για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της OMEGA, τον κ. Raynald Aeschlimann, ο οποίος περιγράφει το νέο Seamaster ως: «Έναν άξιο φόρο τιμής σε μια κλασσική ταινία Τζέιμς Μποντ και σε έναν από τους πλέον εμβληματικούς χαρακτήρες του σινεμά. Αυτό το εξαιρετικό ρολόι είναι κομψό, γεμάτο εκπλήξεις και εγγυημένα πολύ δημοφιλές μεταξύ των συλλεκτών και των θαυμαστών του χαρακτήρα, χάρη στα τόσα χαρακτηριστικά του σχετικά με τον Τζέιμς Μποντ.

  Υπό το φως και υπό το σκότος. Για να μην χάνετε ποτέ την ώρα σας.

  Το νέο ρολόι Τζέιμς Μποντ της OMEGA διαθέτει μαύρο λουράκι από καουτσούκ, φέρει πιστοποίηση Master Chronometer και φιλοξενείται σε ένα κομψό μαύρο κουτί με σχέδια κάνης όπλου και κουμπιά σφαίρας.

  Ο Τζέιμς Μποντ φορά OMEGA από την εποχή της Επιχείρησης Χρυσά Μάτια το 1995, όταν είδαμε για πρώτη φορά τον κατάσκοπο να φορά το δικό του Seamaster Diver 300M.

  Ο κίτρινος χρυσός 18K έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των δεικτών και των ενδείξεων.

  Πρόσφατα, ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε την εμφάνισή του σε μια εκδήλωση φορώντας ένα θαυμαστό ρολόι OMEGA, το οποίο έκανε αμέσως εντύπωση με αποτέλεσμα να γραφτούν στη συνέχεια άρθρα επί άρθρων στον ξένο Τύπο. Όπως πολύ καλά συμπεραίνετε, θα επανέλθουμε στο θέμα πολύ σύντομα.

   

  Διαβάστε ακόμα: To νέο Big Crown είναι το πιο φιλόδοξο Oris που έχει κυκλοφορήσει.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top