Η άνετη πρόσβαση στην παραλία και τις ανέσεις της, το φαγητό και το ποτό, η νυχτερινή ζωή, όλα αυτά έκαναν και θα ξανακάνουν τα Αστέρια αγαπητά.

  Μπορείς να φανταστείς μία είσοδο που την ανοίγεις και βρίσκεσαι από την πολύβουη πόλη σε έναν ονειρεμένο τόπο; Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μόλις περάσεις το κατώφλι των Αστεριών, το παραθαλάσσιο συγκρότημα της Αθήνας που αρχές Ιουνίου ξανανοίγει για το κοινό μετά από εργασίες εντυπωσιακής ανάπλασης.

  Η επένδυση που ολοκληρώνεται από τον Όμιλο Παπαθεοχάρη και τη Grivalia στο θρυλικό τμήμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, είναι μία από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών και αποκαθιστά κάτι περισσότερο από την παλαιά αίγλη και δόξα των Αστεριών.

  Το design των δεκαετιών του ‘60 και ‘70 βρίσκει στα ανανεωμένα «Αστέρια» την εφαρμογή του στην φιλοξενία, την κομψότητα, την άνεση, την λειτουργικότητα.

  Απρόσκοπτη θέα και άπλετο φως στους χώρους των Αστεριών .

  Το design των δεκαετιών του ‘60 και ‘70 -ακολουθώντας μια κεντρική ιδέα αισθητικής του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη- βρίσκει εδώ την εφαρμογή του στην φιλοξενία, την κομψότητα, την άνεση, την λειτουργικότητα.

  Αέρας και αισθητική των δεκαετιών του ‘60 και ‘70.

  Όπως όλα δείχνουν (και όπως ελάχιστα γνωρίζουμε προς το παρόν) τα Αστέρια θα είναι ένα ταξίδι στην ανέμελη ξεγνοιασιά προηγούμενων δεκαετιών και ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσουν.

   

  Διαβάστε ακόμα: One&Only Aesthesis – Τα θρυλικά «Αστέρια» της Γλυφάδας μοιάζουν πλέον με… ιδιωτικό νησί.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top