Τα μαγιό του καλοκαιριού είναι μπλε. Το χρώμα που αγαπούν οι άντρες

Το μπλε μαγιό είναι φιλικό στη χρήση επί της ακτής και φοριέται με όλα (ή σχεδόν). Μας δείχνει cool και ντεκοντρακτέ, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει φινέτσα και διαχρονική αξία.

1190-aF39 ROCKS_S04_162

Μαγιό Calzedonia.

Κύριοι, το είδατε ήδη να παρελαύνει σε βιτρίνες και δρόμους όλο το χειμώνα. Κατά το θέρος, η επικράτειά του επεκτείνεται μεγαλοπρεπώς σε νησιά και παραλίες. Και κλίνεται σ’ όλες τις αποχρώσεις: από το τιρκουάζ ως το μπλε ρουά και το μπλε ελεκτρίκ, περνώντας από το πρωσικό μπλε και το μπλε Yves Klein. Δείτε τα μαγιό της Calzedonia, που φροντίζει να μας χαϊδολογάει μ’ ένα σωρό σχέδια, και θα καταλάβετε.

Μαγιό Calzedonia.

Μαγιό Calzedonia.

Το μπλε προκαλεί ένα αίσθημα γαλήνης και πνευματικότητας. Σας προσδίδει μια εικόνα εμπιστοσύνης, κανονικότητας και τάξης. Το μπλε της θάλασσας αποπνέει σεβασμό, κύρος, επίπεδο, μόρφωση. Το γαλάζιο, πολύ πιο γλυκό, βγάζει την εικόνα του ονειροπόλου. Τέλος, το τιρκουάζ παραπέμπει αυθορμήτως στον ποικιλοτρόπως μουσκεμένο.

Μαγιό Calzedonia.

Μαγιό Calzedonia.

Όταν διαλέγουμε ένα μαγιό, μας απασχολεί το κόψιμο, το στυλ, ενίοτε αν είναι Calzedonia ή ου (τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, στεγνώνουν σε χρόνο dt). Ωστόσο, εάν θέλουμε να αποφύγουμε τις κακογουστιές, το χρώμα είναι εξίσου σημαντικό.

Μαγιό Calzedonia.

Μαγιό Calzedonia.

Τι κάνουμε: πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν τον τύπο του δέρματός μας, το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας. Υπάρχουν δύο τύποι δέρματος: αυτά που μαυρίζουν εύκολα (με αποτέλεσμα να σκάω απ’ το κακό μου) και αυτά που μαυρίζουν δύσκολα ή καθόλου. Ευτυχώς, ό,τι κι από τα δύο συμβαίνει, εσείς θα διαλέξετε μια απόχρωση του μπλε που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών και των ματιών σας.

Μαγιό Calzedonia.

Μαγιό Calzedonia.

Καθώς υπάρχει κι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που θεωρούν σκόπιμο να ρίξουν και κατιτίς πάνω τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχω να πω το εξής: Αποφύγετε να συνδυάσετε ένα μαγιό σε ανοιχτό μπλε με ένα μακουδάκι ή ένα polo σε ανοιχτό χρώμα, του στυλ κίτρινο ή ροζ, καθότι η εντύπωση μιας τέτοιας αμφίεσης θα είναι ανάλατη και ψόφια, ενώ η φάτσα σας θα πληροφορεί ότι έχετε άμεση ανάγκη δραμαμίνης. Προτιμήστε ένα σκούρο χρωματάκι, κάτι σε πράσινο σκούρο, κίτρινο θυμωμένο κ.λπ. Μπορεί  να ακούγονται έως και λεπτομέρειες όλα αυτά. Αλλά γνωρίζετε, φαντάζομαι, την κρισιμότητά τους σε ό,τι θα κάνει, τελικώς, τη διαφορά.

calzedonia.it 
facebook.com/calzedonia

Μαγιό Calzedonia.

Μαγιό Calzedonia.

Διαβάστε ακόμα: Match Point στο στυλ της άνοιξης στο ολοκαίνουριο Tennis Club του Αστέρα.

Δείτε επίσης

Πιο δημοφιλή

Το «πανωσήκωμα» είναι βεβαίως η καλτ ελληνική πρακτική που επιτρέπει στα παιδιά να συνεχίζουν να μένουν μαζί με τους γονείς τους μετά το γάμο. Συνήθως αισθητικά είναι δράμα. Ωστόσο με το «Κουτί που Πετάει», η αρχιτέκτων Μυρτώ Κιούρτη δημιούργησε μια πρωτότυπη «προσθήκη» σε ένα ήδη υπάρχον κτίσμα στο Χαϊδάρι προσεγγίζοντας δημιουργικά την παράδοση και το μοντέρνο design.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν γεμίζει το μάτι στους SUV-άτους, εντούτοις είναι μυώδες, ευέλικτο και κατάλληλο για τις κοντινές διαδρομές στις διακοπές. Ηλεκτρικό, χωρίς πόρτες, με πλήθος αξεσουάρ και στυλ που δεν μοιάζει με άλλο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για προσοντούχους, αθλητές αλλά και -ιστορικά- για εκείνους που ήθελαν να μοστράρουν πως έχουν εύρωστα αχαμνά. Το σπασουάρ μάς έρχεται από πολύ παλιά και υπήρξε κάτι σαν ανδρικό «υπερόπλο» σεξουαλικής φιγούρας. Στις μέρες μας τα φορούν μόνο οι σπορτίφ, αν και η μόδα προσπάθησε να τα φέρει και στις πασαρέλες. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η νέα Ελληνική μάρκα παρουσίασε πρόσφατα τη χειμερινή συλλογή της -κοστούμια σε γήινες αποχρώσεις, πουκάμισα που τονίζουν τις γραμμές του σώματος, παντελόνια με έντονες πιέτες- με μια φωτογράφηση σε έναν εμβληματικό χώρο για την ελληνική υφασματοποιία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top