H G- Star Raw καταφέρνει να συνδυάζει την διακριτική πολυτέλεια με την γοητεία του δρόμου και τις tailored γραμμές με την άνεση.

Με το μήκος της ολοένα να κονταίνει, η βερμούδα κάθε χρόνο παραμένει το διαχρονικό ρούχο που ντύνει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες μας. Όπως και πολλά ακόμη κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, η βερμούδα έλκει την καταγωγή της από τον στρατό. Τα κοντά παντελόνια εξυπηρετούσαν το βρετανικό στράτευμα που ζούσε στις τροπικές αποικίες της Κοινοπολιτείας.

Στις Βερμούδες νήσους, αν και στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού και σχετικά βόρεια, οι νοτιάδες τις προσέφεραν υγρασία και ζέστη. Στους ανεφοδιασμούς των στρατευμάτων, τα κοντά παντελόνια αποτέλεσαν στυλιστικό δάνειο που έκανε τον γύρο του κόσμου κι έφτασε απενοχοποιημένο κι ενισχυμένο και στο δικό μας καλοκαίρι.

Στον πυρήνα της G-Star, η αειφορία περπατά χέρι χέρι με την παράδοση και τη δημιουργικότητα.

Έναν αιώνα μετά από την παραπάνω ιστορία, η βερμούδα πρωταγωνιστεί. Η εταιρεία G-Star Raw, με ιστορία που ακουμπά στο streetstyle των ΗΠΑ από το τέλος της δεκαετίας του 1980, φτάνει στο σήμερα πάντα δίπλα στο casual στυλ των ανδρών. Το τζιν είναι ο βασιλιάς, μάλιστα η εταιρεία έχει εισάγει την τεχνολογία Airy Denim, που επιτρέπει στα τζιν υφάσματα να αναπνέουν και να μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Παράλληλα, το Grip 3D relaxed tapered κρύβει μέσα του την τεχνογνωσία της G-Star στην κατασκευή και τον εργονομικό σχεδιασμό του denim.

H G-Star πατά στη στέρεη βάση της ιστορίας της βερμούδας, με επιρροές ωστόσο από το vintage στρατιωτικό και industrial στυλ.

Είναι χαρακτηριστικό το στυλ των G- Star Raw: καταφέρνουν να συνδυάζουν την πολυτέλεια με την γοητεία του δρόμου και τις tailored γραμμές με την άνεση. Απευθύνονται σε πολίτες του κόσμου σε κάθε γεωγραφική ζώνη που με τα cargo παντελόνια και τα εξαιρετικά τζιν φέρνουν κοντά το urban με τη μοναδικότητα της υψηλής μόδας στην καθημερινότητα. Η κατασκευή, το κόψιμο, τα υφάσματα, η βιωσιμότητα και η ιστορία αποτελούν την βάση πίσω από την φιλοσοφία του brand, μια φιλοσοφία που ωθεί την G-Star στη συνεχή εξέλιξη της δεξιοτεχνίας της.

Για το καλοκαίρι του 2022 η G-Star πατά στη στέρεη βάση της ιστορίας της βερμούδας, με επιρροές ωστόσο από το vintage στρατιωτικό και industrial στυλ. Ξεχωρίζω τις cargo βερμούδες με τις ευρύχωρες τσέπες και ύψος λίγο πιο πάνω από το γόνατο, τις τζιν και ιδιαιτέρως τις blue black με το τέλειο φινίρισμα αλλά και την πιο χαλαρή από πετροπλυμένο μαύρο τζιν. Την καρδιά μου κλέβει ένα σορτς σε χρώμα ανοιχτό μπεζ με λάστιχο στη μέση αλλά και κουμπί που πέφτει τέλεια πάνω σε κάθε σωματότυπο.

Σε ό,τι αφορά τα μαγιό, η G-Star έχει να επιδείξει μοντέλα θαυμαστά.

Τα μαγιό της G- Star Raw εκτός των άλλων στεγνώνουν εύκολα.

Το έχετε παρατηρήσει: τα φετινά trends φέρνουν τη βερμούδα στο προσκήνιο κάθε περίστασης. Προσωπικά, βρίσκω αμήχανο ένα σορτς με σακάκι του σμόκιν και προτιμώ τις βερμούδες με πουκάμισο ή  Τ-shirt. Ακόμη και με αμάνικο φανελάκι αν η ηλικία και ο σωματότυπός σας το επιτρέπει -ή σας λένε Μπράντο στο επίθετο. Σχετικά με το ύψος της, βλέπουμε ότι σεζόν με τη σεζόν ολοένα ανεβαίνει: αρχική ως ρεβέρ κι έπειτα με το γνωστό σήκωμα των μπατζακιών.

Σε ό,τι αφορά τη χρωματική παλέτα της G Star είναι πλήρης και ικανοποιεί κάθε απαίτηση: από το ανοικτό μπεζ στο λαδί, το γκρι και το μαύρο. Σε ό,τι αφορά τα μαγιό, η G-Star έχει κι εκεί να επιδείξει μοντέλα θαυμαστά: το σκούρο μπλε μαγιό με το patch στο δεξί μπατζάκι αλλά και το ριγέ color blocking και τα δυο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα όχι μόνο στεγνώνουν εύκολα αλλά αφήνουν και το θετικό τους αποτύπωμα στην περιβαλλοντική επιβάρυνση που φέρουν οι επιλογές μας. Ούτως ή άλλως, στον πυρήνα της G-Star, η αειφορία περπατά χέρι χέρι με την παράδοση και την αέναη δημιουργικότητα. Το denim μπορεί να κάνει τα πάντα. Βεβαίως, η G-Star έχει δημιουργήσει και το ελαφρύ, οργανικό ύφασμα το Worker Chino Relaxed που αναπνέει. Συνεπώς, για κάθε γεωγραφική ζώνη και για κάθε θερινή ώρα, η G- Star έχει προβλέψει να σας μαγέψει.

 

//Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom,  212 00 03 710, @gstarraw_greece

 

 

Διαβάστε ακόμα: Hardcore Denim. H G-Star RAW επαναπροσδιορίζει τα τζιν.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top