Η τσόντα λειτουργεί θεραπευτικά, πουσάρει τη λίμπιντο του ζεύγους. Γίνεται μια έντονη στιγμή αμοιβαιότητας που συσφίγγει τις σχέσεις. Αμέ! Credit Photo: infamecless/flickr

Η τσόντα λειτουργεί θεραπευτικά, πουσάρει τη λίμπιντο του ζεύγους. Γίνεται μια έντονη στιγμή αμοιβαιότητας που συσφίγγει τις σχέσεις. Αμέ! Credit Photo: infamecless/flickr

Κατ’ αρχάς, οι πιθανότητες να συγκατανεύσει, ακόμα και να πετάξει τη σκούφια της είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δεύτερον, και λογικά να το πάρεις, ο αριθμός των γυναικών που απασχολεί η σχετική βιομηχανία είναι σχεδόν όσoς και οι τραγουδίστριες, άρα πρέπει να υπάρχουν πολύ ευρύτερα στρώματα πληθυσμού εκεί έξω. Συν ότι, χάρη στην κοινωνική προσφορά των καναλιών και του Internet, το άθλημα έχει εκδημοκρατιστεί. Δεν απαιτείται πλέον η άχαρη επίσκεψη στο video-club.

Η τσόντα λειτουργεί θεραπευτικά, πουσάρει τη λίμπιντο του ζεύγους που είτε λαγοκοιμόταν στον καναπέ είτε είχε πάει κομμωτήριο. Γίνεται μια έντονη στιγμή αμοιβαιότητας που συσφίγγει τις σχέσεις. Αμέ! Έτσι, μετά το boom των sex-toys, οι γυναίκες φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να εξερευνήσουν κι αυτή τη διάσταση. Μάλιστα, προτιμούν να το κάνουν μαζί σας παρά κατά μόνας. Όμως, λειτουργούν διαφορετικά. Δεν ψάχνουν τα ίδια πράγματα. Εξηγούμαι:

Αν απορείτε γιατί η φίλη σας βλέπει πάντα την τσόντα ολόκληρη, η απάντηση είναι «γιατί πιστεύει ότι στο τέλος θα παντρευτούνε».

Εμείς βλέπουμε τσόντες για να ανακουφιστούμε, εκείνες για να εμπνευστούν. Από στάσεις, χώρους, ντυσίματα, πρακτικές. Αυτές θέλουν να πάρουν μάτι, εμείς ταυτιζόμαστε με τον πρωταγωνιστή. Εμείς γουστάρουμε σκηνές με ψαχνό, εκείνες καλό καστ και σενάριο. Να δουν τα κατορθώματα του Κεν και της Μπάρμπι. Διαπιστώθηκε ένα κενό στην αγορά εδώ. Παραγωγές κατάλληλες για γυναίκες ήταν σε ανεπάρκεια. Στη Γαλλία, το Canal+ αντέδρασε στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση και ανέθεσε σε ηθοποιούς σαν την Arielle Dombasle να γυρίσουν ταινίες μικρού μήκους που θα εξέθεταν τη γυναικεία άποψη του πορνό. Η δε Σουηδία, που σε τέτοια θέματα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, φρόντισε να δώσει κρατική επιχορήγηση για να βγει το «φεμινιστικό» «Dirty Diaries».

Δείτε ακόμα: Οι top 5 σινεφίλ «πορνογραφικές» ταινίες

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top