Q&A
Most Viewed

Μην σας τρομάζει η επερχόμενη ζέστη, οι πλεκτές γραβάτες επιβάλλονται γιατί «χτίζουν» στυλ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας βοηθάει να βρούμε τις κατάλληλες γραβάτες για την εποχή και πώς να τις συνδυάσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν πρόκειται για μια απλή ζώνη. Είναι ένα must have της γκαρνταρόμπας μας, γιατί μπορεί να γοητέψει με την πρωτοτυπία της και την κομψότητά της. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μάς δίνει κάποια ουσιαστικά tips για το πώς φοριέται, με τι συνδυάζεται και πώς πρέπει να την προσέχουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μην τα μπερδέψετε αυτά τα μικρά καρό με εκείνα του pied-de-poule, έχουν διαφορά. Φορέθηκαν πρώτη φορά από τα μέλη μιας αμερικανικής λέσχης σκοποβολής της Νέας Υόρκης το 1874, εξού και το όνομα. Στις μέρες μας, βγάζουν μια ωραία "σεβεντίλα", κι ας μην τα πολυξέρουμε στην Ελλάδα. Ιδού η ιστορία του Gun Club Check και πώς θα το εντάξουμε στο στυλ μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ξεχάστε τους παλιούς ενδυματολογικούς κώδικες που ίσχυαν στην εργασία, τα πράγματα έχουν χαλαρώσει αρκετά. Πώς ντυνόμαστε, λοιπόν; Ποιους συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε και πώς σπάμε τα στερεότυπα και τα κατεστημένα look; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης προτείνει κάποιες απλές λύσεις ανάλογα με το ύφος της εργασίας σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εμπριμέ, φανελάκια, κοσμήματα (με φουλ τατουάζ), χαχόλικες φόρμες και άλλες κακογουστιές. Ανατριχιάζει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην εποχή του #MeToo και των παρενοχλήσεων το να κοιτάξεις μια γυναίκα στην παραλία είναι σαν να περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Θέλει τρόπο, χάρη και ενσυναίσθηση. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δίνει ένα μικρό «χάρτη» κινήσεων και βλεμμάτων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γνωστό το φαινόμενο: κουβαλάμε στις διακοπές βαλίτσες ξέχειλες από πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Τι αξίζει πραγματικά να έχουμε μαζί μας; Τι κάνουμε με τα ρούχα, τα βιβλία, τα γκάτζετ και τις πετσέτες μας; Ακολουθεί ένας πρακτικός οδηγός που θα μας σώσει από το περιττό κουβάλημα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σλιπ, boxer ή σορτσάκια; Μονόχρωμα ή με pop χρωματισμούς; Τι προτείνουν οι σχεδιαστές για τα μαγιό αυτού του καλοκαιριού; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ομαδοποιεί τις τάσεις και προτείνει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σορτσάκι με σανδάλια; Βερμούδα με πουκάμισο; Ποιο στυλ για ποια περίσταση; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης μας εξηγεί όλα τα χρειώδη έτσι ώστε να χαρούμε τις βερμούδες και τα σορτσάκια μας αυτό το καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε ένα λευκό παντελόνι και ποιο ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μας; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης καταγράφει την ομορφιά της λευκότητας δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το παντελόνι φαίνεται να κονταίνει ριζικά τελευταία. Πρέπει να υποκύψουμε στη μόδα; Έως πού πρέπει να φτάνει το μπατζάκι; Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης απαντάει σε όλα τα ερωτήματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά από τόσους μήνες χωρίς εξόδους για φαγητό και ποτό, θέλεις να βάλεις κάτι πιο παρδαλό, το καταλαβαίνουμε. Άλλωστε ήρθε και η άνοιξη, οπότε γιατί όχι; Αρκεί να έχει τη σωστή εφαρμογή (δηλαδή στενό, αλλιώς μιλάμε για χαβανέζικο) και για φόντο, λελογισμένες επιλογές σε παντελόνια, υποδήματα, σακάκια. Διαβάστε ποιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top