Το μεταλλικό μπρασελέ αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη φυσιογνωμία του Monaco.

  Τα αντρικά εμβλήματα. Αντικείμενα που έχουν ενδυθεί με την αχλή του μύθου, ο οποίος -μάλιστα- αντέχει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αλλιώς, τι μύθος θα ήταν. Από μπουφάν έως μπλουζάκια κι από παπούτσια έως ρολόγια. Κανένα από όλα αυτά δεν χάνει τη σπανιότητά του.

  Ας περιοριστούμε σε ένα εξ αυτών: το Monaco της Tag Heuer. Δεν είναι ένα απλό ρολόι, αλλά ένα σύμβολο αρρενωπότητας. Ελάτε, ας το παραδεχθούμε: κάθε φορά που το αντικρίζεις δεν γίνεται να μην το «ντύσεις» με την εικόνα του Στιβ ΜακΚουίν. Οπότε, ιδού, μια από τις ερμηνείες της μυθολογίας του.

  Τα δύο νέα μοντέλα με τον μεταλλικό μπρασελέ.

  Μετά από 50 χρόνια, η ιστορία του Monaco συνεχίζει με μοντέρνες εκδόσεις. Με κάθε νέα έκδοση, το εμβληματικό αυτό ρολόι αναδεικνύει το πνεύμα της TAG Heuer για avant-garde ωρολογοποιία και ενισχύει τη φήμη του ως μία από τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ωρολογοποιίας.

  Tα νέα αποκτήματα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες που εμπνέονται από τον εικονικό χρονογράφο του 1969.

  Συμπίπτοντας με τα 160ά γενέθλια της μάρκας, ο οίκος Tag Heuer λανσάρει νέα μοντέλο του Monaco με in house μηχανισμό Calibre Monaco 02 και επανασχεδίαση με στυλάτα μπρασελέ. Στην ουσία έχουμε το νέο κεφάλαιο του συγκεκριμένου ρολογιού που μας φέρνει στο σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον.

  Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το μηχανισμό Calibre Heuer 02 που κατασκευάζεται στα εργαστήρια της ελβετικής ωρολογοποιίας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι χρονογράφοι TAG Heuer Monaco έχουν κάποια στοιχεία που οφείλουν να μείνουν αναλλοίωτα. Γι’ αυτό και τούτα τα νέα αποκτήματα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες που εμπνέονται από τον εμβληματικό χρονογράφο του 1969.

  Το τρίτο νέο μοντέλο με το δερμάτινο μπρασελέ.

  Αυτό που προσέχει αμέσως κανείς είναι το μοντέρνο μεταλλικό μπρασελέ, σχεδιασμένος εκ νέου για δύο από τα τρία καινούργια μοντέλα.

  Οσο για τον μηχανισμό Calibre Heuer 02, αυτός είναι ορατός από το καπάκι της κάσας και διαθέτει εντυπωσιακή αυτονομία κουρδίσματος 80 ωρών. Επεκτείνοντας τη σειρά μοντέλων Monaco που είναι εξοπλισμένα με αυτό τον εξαιρετικό μηχανισμό, οι νέοι χρονογράφοι αποδεικνύουν πώς η TAG Heuer γνωρίζει πολύ καλά πως να συνδυάζει εμβληματικά σχέδια με εξελιγμένη in-house τεχνολογία.

  Επειτα από 50 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, το Monaco εξακολουθεί να συνεγείρει.

  Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την τελευταία φορά που ο χρονογράφος Monaco λανσαρίστηκε με μεταλλικό μπρασελέ. Οι σχεδιαστές ήθελαν να δώσουν στα μοντέλα του 2020 μια νέα λάμψη και βρήκαν έμπνευση στα πρωτότυπα μοντέλα που βρίσκονται στο Μουσείο TAG Heuer στο La Chaux-de-Fonds.

   

  Διαβάστε ακόμα: TAG Heuer Carrera: περήφανη επιστροφή στις ρίζες.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top