Η S.T. Dupont συνεργάστηκε με την Disney και την επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά Οι Πειρατές της Καραϊβικής, μεταφέροντάς μας μέσα από τη νέα της σειρά, στις περιπέτειες του Jack Sparrow και του πληρώματός του.

Κλείστε για λίγο τα μάτια, κάντε ένα «ταξίδι» στο παρελθόν και θυμηθείτε τότε που ήσασταν πιτσιρίκια. Ξέρω, ότι για πολλούς από εσάς, με τις καθημερινές ρουτίνες και τα επαγγελματικά άγχη, ίσως να ακούγεται δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Αξίζει να θυμηθείτε τότε που ήσασταν παιδιά και φτιάχνατε φανταστικούς κόσμους στο μυαλό και το δωμάτιό σας. Μεταμορφώνατε σε φρούριο το παιδικό σας γραφείο και σε πειρατικό καράβι το κρεβάτι σας, στήνατε μάχες με φανταστικούς εχθρούς και βλέπατε τη σημαία με τη νεκροκεφαλή να ανεμίζει πάνω από το κεφάλι σας.

Σε αυτόν τον κόσμο μας ταξιδεύει η νέα συλλογή της S.T. Dupont, σε έναν κόσμο όπου οι μεγάλοι ονειρεύονται ακόμα και δεν έχουν χάσει το «παιδί» μέσα τους. Η γαλλική εταιρία συνεργάστηκε με την Disney και την επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά Οι Πειρατές της Καραϊβικής, μεταφέροντάς μας μέσα από τη νέα της σειρά, στις περιπέτειες του Jack Sparrow και του πληρώματός του.

Τα αξεσουάρ της νέας σειράς της S.T. Dupont θα τα ήθελε στη συλλογή του μέχρι και ο Jack Sparrow.

Και όπως οι περιπέτειες των Πειρατών της Καραϊβικής που θα μείνουν στον χρόνο, έτσι και η νέα σειρά της S.T. Dupont προορίζεται για όλους όσους θέλουν να κρατήσουν τα παιδικά τους όνειρα ζωντανά. Αξεσουάρ που ο χρόνος δεν τα αγγίζει, που μπορoύν να γίνουν το ιδανικό δώρο σε έναν καλό φίλο, συλλεκτικά κομμάτια σε ένα γραφείο και που σας κάνουν μέρος της θρυλικής ιστορίας του Jack Sparrow η οποία επαναλαμβάνεται ανά τους αιώνες και δίνει νέα ζωή στη σκηνή και την οθόνη, παρέχοντας έμπνευση στους τεχνίτες παντού, από τους εμψυχωτές των στούντιο της Disney μέχρι τους ειδικευμένους τεχνίτες του S.T.Dupont.

Η «ναυαρχίδα» της νέας συλλογής είναι τα επιχρυσωμένα στυλό και χαρτοκόπτης της S.T. Dupont.

«Ναυαρχίδα» αυτής της νέας συλλογής είναι τα επιχρυσωμένα στυλό και χαρτοκόπτης της S.T. Dupont. Με ανάγλυφο το χαρακτηριστικό μπαρόκ pattern, το λογότυπο-νεκροκεφαλή της ταινίας ΠτΚ να ξεχωρίζει στο κάτω μέρος και την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας στο επάνω μέρος του, το στυλό αποκτά αμέσως συλλεκτική αξία. Συνοδεύεται από έναν πανέμορφο χαρτοκόπτη, στο σχήμα του πειρατικού σπαθιού του 16ου αιώνα που ο Jack Sparrow χειρίζεται με τέτοια δεξιοτεχνία, κάνοντας κάθε φάκελο να φαντάζει ένας εχθρός «ανίκανος» να του αντισταθεί. Ενώ, η πανέμορφη με τις ίδιες μπαρόκ λεπτομέρειες σχεδιασμένη βάση για να βρίσκεται συνεχώς το ένα δίπλα στο άλλο, τους δίνει μια ξεχωριστή θέση στο γραφείο σας.

Η δερμάτινη τσάντα, με την επιχρυσωμένη νεκροκεφαλή-σύμβολο των ΠτΚ και την υπογραφή της εταιρίας στο μπροστινό μέρος, δένει υπέροχα με το δερμάτινο vintage καφέ πορτοφόλι που φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Για πιο casual καταστάσεις, η νέα συλλογή της S.T. Dupont έρχεται να σας προσφέρει δύο αξεσουάρ της σειράς Line D. Η δερμάτινη τσάντα, τόσο για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις όσο και τα επαγγελματικά σας ταξίδια, με ανάγλυφο σε όλη την επιφάνεια του δέρματος το χαρακτηριστικό pattern της ταινίας, με την επιχρυσωμένη νεκροκεφαλή-σύμβολο των ΠτΚ και την υπογραφή της εταιρίας στο μπροστινό μέρος, δένει υπέροχα με το δερμάτινο vintage καφέ πορτοφόλι που φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Δύο αξεσουάρ για πιο καλοκαιρινές και… πειρατικές στιγμές.

Ενώ από την σειρά Line D της S.T. Dupont έρχονται και δύο ακόμα αξεσουάρ: ένα δερμάτινο μπρελόκ και ένα δερμάτινο μπρασελέ, για τις πιο… πειρατικές, ανάλαφρες και καλοκαιρινές στιγμές σας.

Τα επιχρυσωμένα μανικετόκουμπα, όπου στη μια πλευρά τους ξεχωρίζει το D της S.T. Dupont και στην άλλη το σύμβολο-νεκροκεφαλή των ΠτΚ, δίνουν το απαραίτητο wild και rock look σε ένα επίσημο στυλ.

Για το τέλος όμως, κρατήσαμε το καλύτερο, καθώς η γαλλική εταιρία και οι Πειρατές της Καραϊβικής, παρουσιάζουν κάτι που θα ζήλευε μέχρι και ο ίδιος ο Jack Sparrow. Ένα ζευγάρι επιχρυσωμένα μανικετόκουμπα, όπου στη μια πλευρά τους ξεχωρίζει το D της S.T. Dupont και στην άλλη το σύμβολο-νεκροκεφαλή των ΠτΚ, δίνοντας το απαραίτητο wild και rock look σε ένα επίσημο στυλ. Στοίχημα ότι κάποια στιγμή θα τα δούμε να τα φοράει ο Johnny Depp;

//PANOS A.DEROS AGENCIES
Σέκερη 8 – 10674, Αθήνα
Τηλ.: 210 3643547

 

Διαβάστε ακόμα: Οι δύο Έλληνες που έφτασαν με τις δημιουργίες τους στο design shop του Λούβρου

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top