Ο Good Job Nicky ταίριαξε απόλυτα με την αισθητική της νέας καμπάνιας SUPERDRY AW21 (Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης).

Ο Good Job Nicky είναι αυτό το φωτεινό αστέρι που έρχεται στην ελληνική μουσική σκηνή σπάνια, αλλά όταν έρθει δεν μπορείς να μην το διακρίνεις. Εχει μια δική του αυτοφυή δύναμη που μεταδίδεται τριγύρω, που ταξιδεύει. Αλλοτε με τη φωνή του κι άλλοτε με την παρουσία του.

Cool δίχως να το επιζητάει ή να θέλει να το επιβάλει. Ταλαντούχος σε βαθμό που να λες ότι τα ελληνικά σύνορα σύντομα θα αποδειχθούν μικρά γι’ αυτόν και γεμάτο θετική ενέργεια, την οποία χρειαζόμαστε στις μέρες μας όσο τίποτα άλλο.

Να, λοιπόν, γιατί ταίριαξε απόλυτα με την αισθητική της SUPERDRY. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη φωτογράφιση αλλά και στο τηλεοπτικό σποτ της νέας συλλογής που περιλαμβάνει τα street & urban κομμάτια που μπορεί να επιθυμήσει κανείς για το χειμώνα.

Αυτή τη σεζόν ο Good Job Nicky πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της νέας συλλογής SUPERDRY που περιλαμβάνει τα street & urban κομμάτια.

Η φωτογράφηση έγινε στη Σχολή Καλών Τεχνών, ένα σημείο της πόλης που πλημμυρίζει από δημιουργικότητα, φαντασία, out of the box σκέψη (Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης).

Δεν είναι τυχαίο ότι η φωτογράφηση έγινε στη Σχολή Καλών Τεχνών, ένα σημείο της πόλης που πλημμυρίζει από δημιουργικότητα, φαντασία, out of the box σκέψη. Στοιχεία που επιθυμεί η SUPERDRY να μεταφερθούν ως πηγαία έμπνευση στους ανθρώπους που θα επιλέξουν να φορέσουν τα ρούχα της. Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Γιώργος Καπλανίδης και το βίντεο η Εύα Μπαλάση.

O Good Job Nicky είναι ταλαντούχος σε βαθμό που να λες ότι τα ελληνικά σύνορα σύντομα θα αποδειχθούν μικρά γι’ αυτόν (Φωτογραφίες: Γιώργος Καπλανίδης).

Τα looks της συλλογής Superdry AW21 θα τα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα:

– Superdry stores στα εξής σημεία: The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς, Χαλκίδα, Πάτρα, Χανιά, Χαλκίδα, Ρόδος, Ρέθυμνο.
– Στα πολυκαταστήματα Attica: City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη).
– Sagiakos Stores, Athens Metro Mall.
– Rossidis stores, Ξάνθη.
– YOURS, Λάρισα.
– Και online στα: Bloobox.gr, Duomo.gr, Jeanious.gr, Nodus-shop.gr, Passadena.gr, R-shop.gr.

 

Διαβάστε ακόμα: Άνδρας νέας κοπής. O Good Job Nicky με… κοστούμι και γραβάτα.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top