Πρόκειται για μια ηλεκτρική μηχανή, ιδανική τόσο για τους δρόμους της πόλης όσο και για off road καταστάσεις.

Υπάρχουν μηχανές που έχουν δημιουργηθεί για να τις λιώνεις στις βόλτες στους δρόμους της πόλης και σε λασπωμένα μονοπάτια στην εξοχή. Υπάρχουν κι αυτές που «γεννήθηκαν» για πάρουν μια ξεχωριστή θέση σε κάποιο μουσείο. Σε αυτή, την δεύτερη κατηγορία, ανήκει η νέα κουκλίτσα της εταιρείας Tarfor, που φέρει το όνομα Vera.

Όποιος ασχολείται με μηχανές, θα θυμάται ότι η Tarform είχε κάνει την εμφάνισή της πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν παρουσίασε στο κοινό τη Luna – ένα πανέμορφο ηλεκτρικό δίκυκλο, που ξεχώριζε για την εμφάνισή του.

Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 135 χλμ/ώρα, έχει αυτονομία 160 χλμ., ενώ πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Σήμερα, είναι έτοιμη για το δεύτερο της βήμα, καθώς έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τη Vera. Πρόκειται για μια ηλεκτρική μηχανή, ιδανική τόσο για τους δρόμους της πόλης όσο και για off road καταστάσεις. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 135 χλμ/ώρα, έχει αυτονομία 160 χλμ., ενώ πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Η Vera διαθέτη μια οθόνη 3,4 ιντσών ανάμεσα στις λαβές, καθώς και συνδεσιμότητα 4G.

Η Vera διαθέτη μπαταρία ιόντων λιθίου 8 kWh, οθόνη 3,4 ιντσών ανάμεσα στις λαβές, ενώ φυσικά διαθέτει και συνδεσιμότητα 4G, σε περίπτωση που ο αναβάτης θέλει να συνδέσει το smartphone του. Χρειάζεται μόλις 4 ώρες για να φορτιστή από οικιακή πρίζα (ή δύο ώρες σε θύρα 220 volt).

Όπως όλα δείχνουν η Tarform Vera θα βρίσκεται στους δρόμους μέσα στο 2025.

Ωστόσο, το νέο διαμαντάκι της Tarform εντυπωσιάζει με το design του. Άκρως φουτουριστικό, λες κι έχει βγει από sci-fi ταινία, minimal και με απαλές καμπύλες που μαγεύουν. Ενώ, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία, η Vera δεν χρειάζεται κλειδί για να πάρει μπροστά. Μια εφαρμογή είναι υπέρ αρκετή.

Όπως όλα δείχνουν η Tarform Vera θα βρίσκεται στους δρόμους μέσα στο 2025.

 

Διαβάστε ακόμα: Triumph Bonneville T120 – Μια διαχρονική, στυλάτη κούκλα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top