Το Tag Heuer Autavia Calibre 5 Chronometer είναι ένα ρολόι που θα τονώσει την περιπετειώδη φύση μας.

  Tag Heuer Autavia Calibre 5 Chronometer

  Αρχή με το πιο σκούρο του μπουκέτου, σε βαθύ χακί. Ποιος δεν θέλει να τονώσει την κρυμμένη πλευρά ενός Ιντιάνα Τζόουνς πού κρύβει μέσα του; Μέσα στην παραζάλη της πόλης όπου η καθημερινότητα πνίγει, αυτό που εξασθενεί περισσότερο στον εαυτό μας είναι η ανάγκη της περιπέτειας.

  Τούτο το τραχύ περιπετειώδες ρολόι απευθύνεται σε άντρες που το λέει η καρδιά τους, που διατηρούν αναλλοίωτο μέσα τους κάτι τυχοδιωκτικό, κάτι που τους σπρώχνει να κάνουν ένα βήμα ένα από τον «κύκλο». Η μπρούτζινη θήκη του με τις ματ λεπτομέρειες φέρουν μια πατίνα παρελθόντος. Η Τag Heuer έφτιαξε ένα ρολόι που εμπνέεται από τα κλασικά ρολόγια των εξερευνητών με σχεδιασμό και υλικά του 21ου αιώνα. Εξ ου και το τιτάνιο στην πλάτη του ρολογιού και το μαύρο κεραμικό στην όψη.

  Δείτε τα ευδιάκριτα λευκά αριθμητικά στοιχεία πόσο ευανάγνωστα είναι, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη να είναι το ίδιο ευδιάκριτα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το εύχρηστο παραθυράκι για την ημερομηνία βρίσκεται στον αριθμό «6» κι όχι στο πλάι όπως συμβαίνει συνήθως. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει πάνω στα υλικά αυτού του ρολογιού, να του προσθέσει κι άλλη χάρη. Αντέχει στα 100 μέτρα κάτω από το νερό και η διάμετρός του είναι 42mm.

  Τιμή: 3.500 €

  //Tag Heuer

   

  Στην επόμενη σελίδα: Η ελβετική πιστότητα της Bomberg.

  1 2 3 4 5 6

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top