Η ελβετική εταιρεία ρολογιών στήριξε νικήτριες ομάδες την χρυσή εποχή των αγώνων ταχύτητας και συνεχίζει ακάθεκτη.

  Η TUDOR έχει μακρόχρονη ιστορία στις πίστες αγώνων ταχύτητας. Η ελβετική εταιρεία ρολογιών στήριξε νικήτριες ομάδες την χρυσή εποχή των αγώνων ταχύτητας, όπως την TUDOR Watch Racing Team στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα και το πρόσφατο Πρωτάθλημα IMSA TUDOR United Sports Car.

  Η νέα Visa Cash App RB μπορεί να έχει κάπως περίεργο όνομα αλλά είναι μια νέα ομάδα με αξιόλογη προϊστορία και απαρτίζεται από τον έμπειρο νικητή αγώνων Formula 1, Daniel Ricciardo και τον νεαρό Yuki Tsunoda. Η νέα ομάδα, μία από τις δύο ομάδες της Red Bull, είναι ριζικά ανανεωμένη από την διοίκηση μέχρι και όλη τη τεχνική και μηχανική υποστήριξη, φέρει τα νέα χρώματά της με σήμανση TUDOR και στις στολές των οδηγών, και στόχο έχει την κατάκτηση νέων δυναμικών επιδόσεων και αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

  H TUDOR διαχρονικά επιδιώκει το «ακατόρθωτο», για να κάνει πράξη το μότο της, το «Born to Dare».

  Με την νέα της αναγεννημένη εικόνα και την συνεργασία της TUDOR, η Visa Cash App RB σκοπό έχει να συνεχίσει την ανταγωνιστική της πορεία, κατακτώντας νέες επιτυχίες.

  Με πάνω από 350 αγωνιστικές εκκινήσεις στο ιστορικό της, η Ιταλική ομάδα Formula 1 της Red Bull, η Scuderia Toro Rosso, ήταν εξ αρχής, από το 2006, μια από τις σημαντικές ανταγωνιστικές ομάδες. Υπήρξε φυτώριο για νέους οδηγούς που αργότερα διέπρεψαν στο στίβο της Formula 1. Οι επιτυχίες συνεχιστήκαν και μετά το 2020, με την νέα της ονομασία Alpha Tauri κερδίζοντας το Ιταλικό Grand Prix στη πρώτη της σεζόν. Τώρα το 2024, με την νέα της αναγεννημένη εικόνα, η Visa Cash App RB σκοπό έχει να συνεχίσει την ανταγωνιστική της πορεία κατακτώντας νέες επιτυχίες.

  H TUDOR διαχρονικά επιδιώκει το «ακατόρθωτο». Η νέα συνεργασία της είναι η απόλυτη έκφραση τoυ πρωτοποριακού πνεύματος «Born to Dare». Υποστηρίζει την ομάδα που διαθέτει το ίδιο ήθος και το πνεύμα πρωτοπορίας με την TUDOR.

  Tα ρολόγια TUDOR τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας.

  Τα ρολόγια της TUDOR συνδυάζουν ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με την σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

  H εταιρεία ρολογιών TUDOR

  H διάσημη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την ελκυστική τιμή.

  Η δημιουργία της TUDOR έχει τις ρίζες της στο 1926, όταν Hans Wilsdorf, ο ιδρυτής της Rolex, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας. To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές.

  Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια TUDOR τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο. Σήμερα, οι συλλογές της TUDOR όπως Black Bay, Pelagos, 1926 και Royal, συνδυάζουν το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με την σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

   

  Διαβάστε ακόμα: TUDOR Pelagos FXD, Alinghi Red Bull Racing edition: δύο ρολόγια που «υμνούν» την ταχύτητα στο νερό.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top