Για σοφιστικέ στυλ και στην παραλία.

Μπες, βγες. Η καλύτερη συνήθεια του καλοκαιριού. Η μόνη που δεν σε κουράζει. Να μπαίνεις και να βγαίνεις στη θάλασσα. Να κάνεις μακροβούτια, να παίζεις με το νερό, να χαλαρώνεις με τη δροσιά του κι ύστερα να βγαίνεις και αν δέχεσαι τον ζωογόνο ήλιο (με προσοχή, φυσικά) στο δέρμα σου.

Το θέμα είναι απλό και ανεπιτήδευτο, αλλά οι ανάγκες μας δεν είναι πάντα τόσο απλές. Υπάρχει και ένα πρακτικό ζήτημα στην έτσι κι αλλιώς ενδυματολογική απλότητα που ζητάει η παρουσία μας στη θάλασσα. Ναι, φοράμε λίγα, αλλά αρκεί να είναι τα κατάλληλα.

Τα καινούργια μαγιό της Ιntimissimi Uomo μας συστήνονται με μια νέα χρωματική παλέτα, με την προσθήκη παστέλ αποχρώσεων.

Η νέα βελούδινη υφή εμφανίζεται σε ολόκληρη τη συλλογή. Είναι πανάλαφρη, πιο άνετη από ποτέ και στεγνώνει γρήγορα.

Το κεφάλαιο μαγιό είναι μια ουσιώδης κατηγορία από μόνη της. Διόλου ευκαταφρόνητη. Για φορέστε ένα μαγιό που δεν στεγνώνει ποτέ και τα ξαναλέμε. Άρα, ψάχνουμε να βρούμε αυτό (ή αυτά) που θα μας επιτρέψουν να χαρούμε τις βουτιές μας δίχως περαιτέρω «βάσανα».

Η νέα beach collection της Intimissimi Uomo είναι αυτό ακριβώς που αναζητούμε. Η νέα βελούδινη υφή εμφανίζεται σε ολόκληρη τη συλλογή. Είναι πανάλαφρη, πιο άνετη από ποτέ και στεγνώνει γρήγορα. Υπάρχει επίσης μία νέα σειρά από τα ανδρικά μαγιό με μοτίβα με micro κεντήματα για σοφιστικέ στυλ και στην παραλία.

Για τη θάλασσα, αλλά και για την πισίνα.

Μία νέα χρωματική παλέτα, με την προσθήκη παστέλ αποχρώσεων όπως το light blue, brick red, pacific blue, army green, lemon, pink και aqua green, είναι ικανή να προσαρμοστεί στις διαφορετικές ανάγκες ανάλογα το στυλ. Επιπλέον, η νέα washed τεχνική συμπεριλαμβάνεται επίσης στη swimwear σειρά, που ταιριάζει ιδανικά με εσώρουχα και t-shirts.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη λίστα των απαραίτητων αγορών σας με πετσέτες θαλάσσης, σακ βουαγιάζ και σαγιονάρες.

Η συλλογή Popeye με cool micro μοτίβα, ο Snoopy από τα κόμικς Peanuts, ολοκληρώνουν τη γκάμα των μαγιό.

Αν είστε λάτρεις του ΝΒΑ (γιατί να μην είστε, δηλαδή;) θα βρείτε στη νέα collection της Intimissimi Uomo μαγιό με NBA σχέδια με logo-printed μαγιό (και ένα πιο μακρύ surf-style cut). Επίσης η συλλογή Popeye με cool micro μοτίβα, ο Snoopy από τα κόμικς Peanuts, ολοκληρώνουν τη συλλογή με μοναδικά και exclusive ανδρικά μαγιό.

Κι επειδή θάλασσα δεν σημαίνει μόνο μαγιό, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη λίστα των απαραίτητων αγορών σας με πετσέτες θαλάσσης, σακ βουαγιάζ και σαγιονάρες συνδυάζοντας τα στυλ και τα prints της swimwear collection.

 

//Κεντρική διάθεση: Calin Group

 

Διαβάστε ακόμα: Intimissimi Uomo, η επιστήμη των boxers, κάτω από 10€.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top