Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται υπό άκρα μυστικότητα (Φωτογραφίες: Twitter).

H μεταμόρφωσή της είναι εντυπωσιακή. Η λυγερόκορμη μελαχρινή του No Time To Die γίνεται τώρα ξανθιά στο Blonde. Η Ana de Armas, ένα από τα ωραιότερα νέα πουλέν του Χόλιγουντ, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να ενσαρκώνει τη ζωή της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε.

Η ταινία που θα προβληθεί στο Netflix μέσα στο 2022 (δεν έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία) βασίζεται στη βιογραφία της Joyce Carol Oates, η οποία διηγείται τις κρυφές πτυχές της ζωής του θρυλικού sex symbol της δεκαετίας του ’50. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Άντριου Ντομινίκ, ο οποίος έγινε γνωστός από την αμερικανικό αστυνομικό θρίλερ του 2012, «Killing Them Softly», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Σπάνια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Ήταν μία πολύ απαιτητική ταινία. Εάν δεν αρέσει στο κοινό, είναι πρόβλημά του, κανείς μας δεν τρέχει για να βγει Πρόεδρος εδώ. Είναι μία ταινία με την Μέριλιν Μονρόε, ακατάλληλη για ανηλίκους. Αυτό ήταν πάνω-κάτω που θέλατε άλλωστε, σωστά; Εγώ θα ήθελα να δω την άκρως ακατάλληλη εκδοχή της ιστορίας της Μέριλιν».

Η ταινία έλαβε ήδη σήμανση ΝC-17 που σημαίνει ότι είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Το χαρακτηριστικό είναι ότι η ταινία έλαβε ήδη σήμανση ΝC-17. Πρόκειται για ηλικιακή ταξινόμηση ενός τηλεοπτικού προγράμματος και σημαίνει πως η ταινία είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.  Αυτή η σήμανση δίνεται από την Ένωση Εταιρειών Κινηματογράφου της Αμερικής (MPAA) μόνο σε σχετικά ακραίες περιπτώσεις ταινιών, με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο. Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που μια ταινία του Netflix λαμβάνει τέτοιο χαρακτηρισμό. Η προηγούμενη ήταν η ταινία «365 Days».

To Blonde έχει ήδη χαρακτηριστεί ακατάλληλο.

Η φημολογία αναφέρει πως το Blonde είναι γεμάτο από αμφιλεγόμενες σκηνές που περιλαμβάνουν σεξ. Επί του παρόντος, πάντως, πέραν αυτών των πικάντικων λεπτομερειών, καμία άλλη πληροφορία δεν έχει δοθεί από την παραγωγή για το τι άλλο περιλαμβάνει η ταινία. Η άκρα μυστικότητα επιτείνεται και από γεγονός ότι έως τώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ούτε επίσημο τρέιλερ ούτε και φωτογραφίες.

Αν κρίνουμε βάσει του βιβλίου, η Oates επανασχεδίασε τη ζωή της Μέριλιν και δεν στάθηκε μόνο στα ήδη γνωστά γεγονότα. Ως εκ τούτου, το Blonde  δεν θα είναι μια συνηθισμένη βιογραφική ταινία – και αναμένεται να είναι εφοδιασμένη με πρόσθετη δημιουργικότητα και φαντασία, καθιστώντας την μια ξεχωριστή περίπτωση ανάμεσα σε όλες τις άλλες προσπάθειες έχουν γίνει ως τώρα για να… αναστηθεί το σύμβολο της Μέριλιν.

Αρχικά την Μέριλιν θα την έπαιζε η Jessica Chastain, αλλά τελικά επιλέχθηκε η Αna de Armas.

Αν και η Jessica Chastain αρχικά επρόκειτο να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο πριν αναβληθούν τα γυρίσματα, η Ana de Armas φόρεσε, τελικά, την ξανθιά περούκα με μπούκλες και έγινε η νέα Μέριλιν. Στο πλευρό της θα παίξουν ο Bobby Canavale και ο Adrien Brody – οι οποίοι θα υποδυθούν τον δεύτερο και τον τρίτο σύζυγο της αγαπημένης του Χόλιγουντ.

 

Διαβάστε ακόμα: «The Andy Warhol Diaries». H κρυφή ζωή του Γουόρχωλ στο Netflix.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top