Στον τελευταίο κύκλο του GoT κανείς δεν θα ξέρει τι πραγματικά θα συμβεί, ούτε καν οι πρωταγωνιστές. (Φωτογραφία: HBO)

Με τον 7ο κύκλο του Game of Thrones να έχει τελειώσει, ήρθε η στιγμή να πούμε μια αλήθεια: η σειρά φέτος είχε γραφτεί αποκλειστικά και μόνο για τους fans της. Είναι ξεκάθαρο ότι η πορεία της πλοκής καθορίστηκε με τη λογική «πώς θα μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος». Και το σχέδιο πέτυχε: το GoT φέτος έκανε εξαιρετικά νούμερα, το φινάλε της σεζόν το είδαν μόνο στις ΗΠΑ πάνω από 12 εκ. θεατές και πλέον όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα τον επόμενο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Όμως, η φετινή σεζόν, μόνο εύκολη δεν ήταν για τους παραγωγούς του GoT. Πέρα από την πειρατεία που αντιμετωπίζουν από το 2011, φέτος είχαν να αντιμετωπίσουν και δύο ακόμα κινδύνους. Ο ένας ήταν οι παπαράτσι που ακολουθούν τα γυρίσματα και φωτογραφίζουν στα μουλωχτά σκηνές, γεμίζοντας με spoilers το διαδίκτυο και ο δεύτερος ήταν οι hackers, που κατάφεραν να μπουν στο σύστημα του HBO, διαρρέοντας τα σενάρια στο internet.

Κάποτε ο Kit Harington, χρειάστηκε να γυρίσει μια σκηνή με 15 τρόπους που είχαν διαφορετικά φινάλε, μόνο και μόνο για να μπερδέψουν τους παπαράτσι.

Για αυτούς τους λόγους, τα «κεφάλια» του GoT αποφάσισαν στον 8ο κύκλο να γυρίσουν πολλές εναλλακτικές σκηνές και φινάλε επεισοδίων, έτσι ώστε μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς να μην γνωρίζει ποιο θα είναι το πραγματικό. Κα΄τι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του HBO Casey Bloys, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό site The Morning Call.

Μάλιστα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο στο GoT. Όπως έχει δηλώσει ο Kit Harington, κάποτε χρειάστηκε να γυρίσει μια σκηνή με 15 εναλλακτικούς τρόπους που είχαν διαφορετικά φινάλε, μόνο και μόνο για να μπερδέψουν τους παπαράτσι. Στο τέλος, κανένα από αυτά δεν χρησιμοποιήθηκε στο επεισόδιο.

 

Διαβάστε ακόμα: Pedro Pascal, ο νέος αγαπημένος μας ηθοποιός

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top