Παρά την επιτυχία του και παρά τους παραφουσκωμένους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ο Clooney δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και φυσικά τους φίλους του. (Φωτογραφία: Esquire)

Για τους περισσότερους είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημιουργικούς ηθοποιούς της τελευταίας 20ετιας. Για άλλους είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Hollywood και απλά τα τελευταία χρόνια επαναλαμβάνει τους ίδιους cool ρόλους, γιατί πολύ απλά μπορεί. Δεν έχει σημασία. Η αλήθεια είναι ότι ο George Clooney ξεκίνησε από την τηλεόραση, όταν αυτή δεν ήταν το μεγαθήριο που είναι σήμερα και κατάφερε να γίνει από τους λίγους που όχι απλά πέρασαν στον κόσμο της μεγάλης οθόνης, αλλά μπήκαν στην A-list του Hollywood.

Και από την ώρα που τα κατάφερε, ήταν λες και απέκτησε το άγγιγμα του Μίδα. Οτιδήποτε έκανε, οπουδήποτε υπήρχε η υπογραφή του, γινόταν επιτυχία. Ποιος ξεχνάει άλλωστε που γράφαμε πριν από μερικούς μήνες ότι ξεκίνησε κατά λάθος μια εταιρία ποτού και στο τέλος την πούλησε για 1 δισ. δολάρια. Αν δεν είναι αυτό το άγγιγμα του Μίδα, τότε ποιο είναι;

Ωστόσο παρά την επιτυχία του και παρά τους παραφουσκωμένους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ο Clooney μοιάζει να είναι παιδί της παρέας. Αυτόν που όλοι μας θα θέλαμε για φίλο. Και το πιο σημαντικό: δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μια ιστορία που αποκάλυψε ο Rande Gerber – ένας από τους πιο στενούς φίλους του και ο συνεργάτης του στη δημιουργία της τεκίλας Casamigos.

«Δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα χωρίς εσάς. Για αυτό και είναι σημαντικό για μένα να επιστρέψω όσα μου προσφέρατε» είπε στους φίλους του, προτού τους δώσει 1 εκ. δολάρια.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Gerber σε συνέντευξή του στο δίκτυο MSNBC, αποκάλυψε ότι πριν από λίγα χρόνια ο Clooney χάρισε στους 14 πιο στενούς του φίλους από 1 εκ. δολάρια – στον καθένα!

«Με τον George έχουμε μια παρέα φίλων που τους αποκαλούμε “The Boys”. Μια μέρα πήρε τηλέφωνο εμένα και τους The Boys και μας είπε: “Σημειώστε την 23η Σεπτεμβρίου 2013 στο ημερολόγιό σας. Είστε όλοι καλεσμένοι στο σπίτι μου για φαγητό”» είπε ο Gerber και αποκάλυψε ότι ο Clooney έδωσε σε όλους από μια βαλίτσα με 1 εκ. δολάρια μέσα.

«Όταν ήρθα στο Λος Άντζελες κοιμήθηκα στα σπίτια και τους καναπέδες σας. Νιώθω τόσο τυχερός που σας έχω στη ζωή μου και δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα χωρίς εσάς. Για αυτό και είναι σημαντικό για μένα να επιστρέψω όσα μου προσφέρατε» τους είπε ο Clooney, σύμφωνα με τον Gerber.

Τώρα κατάλαβες γιατί θα τον θέλαμε όλοι αυτόν τον άνθρωπο για κολλητό μας.

 

Διαβάστε ακόμα: Ποιοι είναι οι δίδυμοι Winklevoss που έγιναν οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι του bitcoin;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top