Most Viewed

Με αφορμή τη φετινή βράβευσή του στα Archisearch Lifetime Achievement Awards, ο ομότιμος καθηγητής της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, αρχιτέκτονας και συγγραφέας ξεδιπλώνει στη Δανάη Μακρή με ειλικρίνεια και στοχαστική διάθεση το άλμπουμ της ζωής του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσο βαρύ φορτίο είναι να είσαι ο γιος του σπουδαίου και παγκόσμιου Μinas που έκανε το κόσμημα πηγαία καλλιτεχνική δημιουργία; Ο γιος του ακολουθεί τα βήματά του προσπαθώντας να χαράξει τη δική του πορεία. Ο Προμηθέας Σπυρίδης μιλάει με συγκινητικό τρόπο στη Μια Κόλλια για τον πατέρα του. Μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αποκλείεται να μην έχετε πέσει κάτω από τα γέλια με κάποιο από τα αστεία του. Είναι από τους πλέον γνωστούς stand up κωμικούς της χώρας κι αυτό δεν είναι αστείο. Ο Λάμπρος Φισφής φωτογραφήθηκε για το Andro και μίλησε στην Θέμιδα Φούλια για την εμπειρία του στα πετυχημένα Famous Comedy Nights. Μας αποκάλυψε ακόμη τι θα έκανε αν είχε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eίναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» και το «Βραχιόλι της φωτιάς». Ποιος είναι όμως πραγματικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης; Στη συζήτηση που είχε με τη Μία Κόλλια μιλάει ανοιχτά για το θέατρο, τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών και τον έρωτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ιδιοσυγκρασιακός και ιδιαίτερος. Ο Παναγιώτης Μελίδης (ή αλλιώς Larry Gus) αποκαλύπτεται στη Μία Κόλλια. Μιλάει για τις μουσικές του, το ταβάνι της έμπνευσης και τη συνεργασία του με τον Ευθύμη Φιλίππου, λίγο πριν ανεβάσουν το «George», μια σουρεαλιστική παράσταση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε λευκό σμόκιν ένεκα της ημέρας, φωτογραφήθηκε για το Andro και παραχώρησε μια «πυρετώδη» συνέντευξη στη Μία Κόλλια. Δίχως φόβο μιλάει για τη σεξουαλικότητά του, τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τη γενικευμένη βία της εποχής μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι δημιουργοί της πιο επιτυχημένης παράστασης του χειμώνα (Γιάννης Νιάρρος και Αλέξανδρος Λιβιτσάνος) και ο σκηνοθέτης από τον οποίο ξεκίνησαν όλα (Γιάννης Οικονομίδης) φωτογραφήθηκαν για το Andro και έδωσαν στη Μία Κόλλια μια από τις πιο δυνατές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που μπορεί να διαβάσει κανείς στις μέρες μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι νέος, ονειροπόλος, ένα αερικό. Τον βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά δεν ξεχνάει και το θεατρικό σανίδι. Ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας σε μια άκρως «ανοιχτή» συζήτηση με τη Μία Κόλλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, οι άνθρωποι που την επηρέασαν και οι ταραγμένες ημέρες που ζούμε όλοι. Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Andro και αποκαλύπτεται στη Μία Κόλλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο γκαλερίστας τρίτης γενιάς Γιάγκος Κουνέλης όχι μόνο δεν επαναπαύθηκε στα καθιερωμένα, αλλά ασχολήθηκε ενεργά με το Ιστορικό design. Μας υποδέχθηκε στην γκαλερί του και μας μίλησε για τις τάσεις του design που δεν αφορούν μόνο συλλέκτες, αλλά κι εμάς που θέλουμε να ομορφύνουμε τα σπίτια μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο καταξιωμένος μουσικός Πέτρος Κλαμπάνης ομνύει στη μαγεία της τζαζ μουσικής. Δεν θα μπορούσε η συζήτηση μαζί του να μην έχει ρυθμό και αυτοσχεδιασμούς. Μας υποδέχθηκε στο στούντιο του και ξεδίπλωσε σε λέξεις και νότες τα όνειρά και τις σκέψεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο Φοίβος Οικονομίδης είναι νέος, δραστήριος και βραβευμένος με το Κρατικό Βραβείο πρωτεμφανιζόμενου συγγραφέα. Η συζήτηση μαζί του ήταν ένα ενδιαφέρον και πηγαίο ξεδίπλωμα των προβληματισμών και των ονείρων που έχει η νέα γενιά στη χώρα μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top