Most Viewed

Ζωγράφος - φαινόμενο των φαντασμαγορικών ταμπλό. Σχεδιαστής για τον οίκο Hermès αλλά και το διάσημο ροζέ Chateau Miraval. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα με έντονη φιλοσοφική σκέψη και δημιουργικές ιδέες. Τον συναντήσαμε στο ατελιέ του για έναν αχνιστό καφέ Nespresso Vertuo POP και μας μίλησε για την τέχνη του, τον διαλογισμό και τον δημιουργικό φόβο. Γράφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ιδιοσυγκρασιακός και ιδιαίτερος. Ο Παναγιώτης Μελίδης (ή αλλιώς Larry Gus) αποκαλύπτεται στη Μία Κόλλια. Μιλάει για τις μουσικές του, το ταβάνι της έμπνευσης και τη συνεργασία του με τον Ευθύμη Φιλίππου, λίγο πριν ανεβάσουν το «George», μια σουρεαλιστική παράσταση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε λευκό σμόκιν ένεκα της ημέρας, φωτογραφήθηκε για το Andro και παραχώρησε μια «πυρετώδη» συνέντευξη στη Μία Κόλλια. Δίχως φόβο μιλάει για τη σεξουαλικότητά του, τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τη γενικευμένη βία της εποχής μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι δημιουργοί της πιο επιτυχημένης παράστασης του χειμώνα (Γιάννης Νιάρρος και Αλέξανδρος Λιβιτσάνος) και ο σκηνοθέτης από τον οποίο ξεκίνησαν όλα (Γιάννης Οικονομίδης) φωτογραφήθηκαν για το Andro και έδωσαν στη Μία Κόλλια μια από τις πιο δυνατές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που μπορεί να διαβάσει κανείς στις μέρες μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι νέος, ονειροπόλος, ένα αερικό. Τον βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά δεν ξεχνάει και το θεατρικό σανίδι. Ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας σε μια άκρως «ανοιχτή» συζήτηση με τη Μία Κόλλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, οι άνθρωποι που την επηρέασαν και οι ταραγμένες ημέρες που ζούμε όλοι. Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Andro και αποκαλύπτεται στη Μία Κόλλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο γκαλερίστας τρίτης γενιάς Γιάγκος Κουνέλης όχι μόνο δεν επαναπαύθηκε στα καθιερωμένα, αλλά ασχολήθηκε ενεργά με το Ιστορικό design. Μας υποδέχθηκε στην γκαλερί του και μας μίλησε για τις τάσεις του design που δεν αφορούν μόνο συλλέκτες, αλλά κι εμάς που θέλουμε να ομορφύνουμε τα σπίτια μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο καταξιωμένος μουσικός Πέτρος Κλαμπάνης ομνύει στη μαγεία της τζαζ μουσικής. Δεν θα μπορούσε η συζήτηση μαζί του να μην έχει ρυθμό και αυτοσχεδιασμούς. Μας υποδέχθηκε στο στούντιο του και ξεδίπλωσε σε λέξεις και νότες τα όνειρά και τις σκέψεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο Φοίβος Οικονομίδης είναι νέος, δραστήριος και βραβευμένος με το Κρατικό Βραβείο πρωτεμφανιζόμενου συγγραφέα. Η συζήτηση μαζί του ήταν ένα ενδιαφέρον και πηγαίο ξεδίπλωμα των προβληματισμών και των ονείρων που έχει η νέα γενιά στη χώρα μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ο ιδιοσυγκρασιακός καλλιτέχνης Τέο Ψυχογιός ασχολείται με το μάρμαρο, το ξύλο, τη ζωγραφική, τη μουσική, αλλά και την αναζήτηση της δικής του ταυτότητας. Μας υποδέχθηκε στο μινιμαλιστικό στούντιό του και η συζήτηση μαζί του εξελίχθηκε σε μια μορφή μύησης σε υπαρξιακά και καλλιτεχνικά ζητήματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς ανθρώπους για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Η γαλλίδα Diane Alexandre δραστηριοποιείται σε ποικίλα πεδία: από τον σχεδιασμό εντύπων και το web design έως τη φωτογραφία και τώρα τη γλυπτική με πηλό. Μας υποδέχθηκε στο εργαστήριό της και μας μίλησε για την Αθήνα που αγαπάει, για όσα την εμπνέουν, και για την πιο μεγάλη της φιλοδοξία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Andro, συναντάμε δημιουργικούς Έλληνες για ένα σοφιστικέ απεριτίφ με Bombay Sapphire. Ξεκίνημα με τον διεθνή φωτογράφο Γιώργο Κορδάκη: Μας υποδέχθηκε στο σπίτι του και μας μίλησε για την αρχετυπική λιτότητα του Αιγαίου, την γοητευτική τρέλα της Μυκόνου, και τη διαχρονική Ελληνικότητα που αποτυπώνει στο έργο του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top