Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο τρόμος θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. (Φωτογραφία: IMDb)

Πριν λίγο καιρό γράφαμε ότι το Hollywood πέρασε ένα από τα χειρότερα καλοκαίρια του, καθώς είδε τον κόσμο να γυρνάει την πλάτη του στις ταινίες που βγήκαν στις μεγάλες αίθουσες κατά τους θερινούς μήνες. Και ενώ βρίσκονταν τα μεγάλα στούντιο ένα βήμα πριν τα βάψουν μαύρα, τελικά βρήκαν τον σωτήρα που έψαχναν: στο πρόσωπο του Stephen King και της ταινίας «It».

Από τη μια μέρα στην άλλη ο διάσημος συγγραφέας βιβλίων τρόμου αγαπήθηκε όσο κανένας από το Hollywood. Όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι η ταινία It, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του King από το 1986, κατάφερε να κάνει εισπράξεις 480 εκ. δολαρίων σε λιγότερες από 20 ημέρες. Και φανταστείτε ότι σε μερικές χώρες δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες – όπως στην Ελλάδα που θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το It, που κόστισε μόλις 35 εκ., έχει καταφέρει να κάνει εισπράξεις αξίας 480 εκ. δολάριων μόνο μέσα σε 20 ημέρες.

Με τέτοια νούμερα στο box office και με το χαμηλό μπάτζετ (κόστισε μόλις 35 εκ. δολάρια!), δεν ήθελε και πολύ ώστε οι New Line Cinema και Warner Bros. να αρχίσουν να σκέφτονται το μέλλον. Και αυτό, όπως φαίνεται, δεν αργεί να έρθει.

Όπως έγινε γνωστό τον Σεπτέμβριο του 2019 ο κλόουν Pennywise επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες. Στη θέση του σκηνοθέτη αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Andy Muschietti, ο οποίος αποκάλυψε ότι το sequel θα δείχνει την παρέα του Losers Club στο σήμερα.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Narcos μπήκε στο στόχαστρο της οικογένειας του Pablo Escobar

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top