Pop και πολυτελές ταυτόχρονα (Hublot.com).

  Στον κόσμο των ρολογιών που είναι ντυμένα με ατσάλι, με χρυσό, με πλατίνα και με όποιο άλλο υλικό παραπέμπει ευθέως στην ανάγλυφη κομψότητα, υπάρχει και το πορτοκαλί Big Bang Tourbillon Automatic της Hublot για να μας αποδείξει περίτρανα πως το χρώμα δεν είναι κάτι που απάδει προς την εκλέπτυνση και την υψηλή ωρολογοποιία.

  Στην πραγματικότητα, η ελβετική μανουφακτούρα έχει «οπλίσει» το συγκεκριμένο ρολόι με όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα πολυτελές ρολόι. Από αυτά που ρέκτες εύκολα θα αποφάσιζαν να το αποκτήσουν. Είναι τόσο pop όσο και διαχρονικό. Ως κλασικό turbillion, ο κάτοχός του μπορεί να δει από το ανοιχτό καντράν τη συνδεσμολογία, την κίνηση και τις μηχανικές περιελίξεις που αποτελούν το μυαλό του ρολογιού.

  Το ζαφείρι που έχει ντύσει την κάσα του ρολογιού είναι ένα υλικό πολύ ιδιαίτερο, αλλά και γνώριμο στους τεχνίτες πολυτελών ρολογιών τα τελευταία χρόνια. Είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και επιπλέον προσδίδει μια επιπλέον γυαλάδα. Ιδιαιτέρως σε τούτο το ρολόι που το πορτοκαλί χρώμα δίνει τον τόνο, η γυαλάδα είναι πιο ευδιάκριτη.

  Tο «Art of Fusion» της Hublot υπογραμμίζεται μ’ αυτό το ρολόι (Hublot.com).

  Το χρώμα είναι η υπογραφή αυτού του ρολογιού: το δικό του ξεχωριστό χνάρι πάνω στον χρόνο που κυλάει ανεμπόδιστος. Το Big Bang Tourbillon Automatic της Hublot δεν είναι το πρώτο που ομνύει στο χρώμα, έχουν υπάρξει και παλαιότερα «μήτρες» ρολογιών που αγάπησαν τους χρωματισμούς. Τούτο εδώ, όμως, το πιο πρόσφατο μιας μακράς σειράς ρολογιών που φέρουν αυτή τη χαρωπή ένδειξη του χρώματος.

  Αν υπάρχει ένας τομέας όπου το «Art of Fusion» της Hublot εκφράζεται με όλη του την τόλμη και τη λάμψη, είναι σίγουρα αυτό των προηγμένων υλικών, ιδιαίτερα του συνθετικού ζαφειρίου. Με την πάροδο των ετών, η μάρκα (η οποία έχει το δικό της εξειδικευμένο εργαστήριο) έχει ήδη κυκλοφορήσει πολλά επιφανή ρολόγια από ζαφείρι όπως το Big Bang Unico Sapphire, το All Black Sapphire, το Big Bang Unico Red Sapphire, το Blue Sapphire και το Big Bang Yellow Sapphire.

  Αυτό το εκπληκτικό και δυναμικό χρώμα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για την haute horlogerie.

  Σήμερα, το Hublot συνεχίζει να καινοτομεί με αυτό το εξαιρετικό υλικό, ερμηνεύοντας εκ νέου το Big Bang Sapphire Tourbillon σε μια εντελώς νέα πορτοκαλί απόχρωση – το πρώτο στον κόσμο ρολόι από ζαφείρι με απόχρωση. Κάτι τέτοιο επιτεύχθηκε χάρη στην ενσωμάτωση τιτανίου και χρωμίου σε μια επιδέξια διαδικασία κατασκευής.

  Αυτό το εκπληκτικό και δυναμικό χρώμα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για την haute horlogerie και εναρμονίζεται τέλεια με την κουλτούρα της Hublot. Η γοητεία της ημιδιαφανούς στεφάνης και της κάσας σε λεπτό γυαλισμένο πορτοκαλί ζαφείρι δεν γίνεται να μην προκαλέσουν ένα Big Bang στους λάτρεις των ιδιαίτερων ρολογιών.

  Aυτό είναι το πρώτο στον κόσμο ρολόι από ζαφείρι με απόχρωση (Hublot.com).

  Μοιάζει σαν να φοράει κανείς στον καρπό του ένα ρολόι γεμάτο χυμούς πορτοκαλιού. Είναι φωτεινό, χαρωπό και συλλεκτικό, καθώς έχουν δημιουργηθεί σε μόλις 50 κομμάτια από την Hublοt και κινείται στην περιοχή των 150 χιλιάδων ευρώ.

  Η διάμετρός του είναι στα 45mm (αρκούντως ευδιάκριτο για ένα στιβαρό ανδρικό καρπό) και διαθέτει απόθεμα ενέργειας για 72 ώρες, ενώ το λουρί του είναι από διαφανές καουτσούκ, φυσικά, σε πορτοκαλί χρώμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Hublot προετοιμάζεται να επεκτείνει τη χρωματική παλέτα της στο άμεσο μέλλον και με βάση το συγκεκριμένο να δημιουργήσει και άλλες χρωματικές παραλλαγές. Η Art of Fusion της Hublot σε όλο της το μεγαλείο.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ένα χρυσό Carrera για τα γενέθλια του Jack Heuer –  με αέρα vintage και άκρως συλλεκτικό.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top