Tα ρολόγια της HUAWEI Watch 3 Series ανεβάζουν την τεχνολογία σε άλλο επίπεδο.

  Ένα ρολόι πρέπει να δείχνει με αξιοπιστία την ώρα: ορθόν, αλλά στις μέρες μας αυτό θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Ένα ρολόι πρέπει να μας ανεβάζει ή να ενδυναμώνει το στυλ μας. Σαφές, αλλά και επ’ αυτού οι σύγχρονες τάσεις έχουν να επιδείξουν θαυμαστά αποτελέσματα. Τότε, τι σημαίνει «θαυματουργό» ρολόι στις μέρες μας; Ποιο είναι αυτό το ρολόι που θα μας τραβήξει αυτομάτως την προσοχή;

  Προφανώς ένα ρολόι που θα είναι αξιόπιστο, θα έχει ιδιαίτερο στυλ, αλλά θα μας προσφέρει και ένα πλήθος εφαρμογών που θα έχουν άμεση -θετική- επίπτωση στην καθημερινότητά μας. Μπορείτε να φανταστείτε, ας πούμε, ένα ρολόι που θα είναι σύμμαχος στην υγεία σας; Είναι τα νέα ρολόγια HUAWEI Watch 3 Series.

  Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία.

  Εδώ έχουμε δύο smartwatches με την ισχύ των smartphones, αλλά και έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την καλή φυσική κατάστασή μας. Στις μέρες μας η παρακολούθηση της υγείας μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Κι αν για τους νέους ανθρώπους αυτό ισχύει μια φορά, καταλαβαίνουμε όλοι ότι ισχύει πολλαπλασιαστικά για τους ηλικιωμένους. Με τα ρολόγια της HUAWEI Watch 3 Series, η διασφάλιση της υγείας μας έρχεται σε πρώτο πλάνο.

  Θα πρέπει να το παραδεχθούμε ευθέως: Η HUAWEI ανεβάζει ξανά τον πήχη, με δύο νέα μοντέλα, που αποτελούν την χρυσή τομή μεταξύ  τεχνολογίας και κομψότητας. Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία.

  Οι προπαραγγελίες για τη νέα HUAWEI Watch 3 Series (HUAWEI Watch 3 & HUAWEI Watch 3 Pro) συνεχίζονται και το σίγουρο είναι μια νέα εποχή ξεκινά στην αγορά των «έξυπνων» wearables.

  Αυτό το ρολόι δεν σου δείχνει μόνο την ώρα, αλλά και την κατάσταση της υγείας σου κάθε λεπτό.

  Ο σύμμαχος της υγείας μας

  Τι είναι, όμως, αυτά τα ρολόγια; Στην πραγματικότητα έχουμε μια μίξη smartwatch και πολυτελούς ρολογιού. Επιπλέον, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας τους προσφέρουν σε όσους τα αποκτήσουν μία έξυπνη και φιλική εμπειρία με βελτιωμένη αλληλεπίδραση, ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και διασύνδεση, για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.

  Εκτός από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης -που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό των wearables της HUAWEI- και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα δύο νέα smartwatch της σειράς HUAWEI Watch 3 διαθέτουν  αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

  Η μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος είναι στοιχείο πρώτης ανάγκης στις μέρες μας λόγω του ιού.

  Με νέες δυνατότητες και ευκολίες, όπως η αναγνώριση πτώσης αλλά και η υπενθύμιση να πλένουμε τα χέρια μας, τα νέα έξυπνα ρολόγια θα βοηθήσουν τους χρήστες να έχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο της υγείας τους.

  Μπορούμε να κατανοήσουμε τη σημασία αυτών των δεδομένων που μας παρέχουν τα HUAWEI Watch 3 Series; Καταρχάς, η μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος είναι στοιχείο πρώτης ανάγκης στις μέρες μας λόγω του ιού. Επιπλέον, για έναν ηλικιωμένο το να φοράει ρολόι που έχει λειτουργία εκπομπής σήματος SOS όταν ανιχνεύεται πτώση, μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για τη ζωή του. 

  Το ίδιο χρήσιμη και ουσιαστική είναι η καταγραφή παλμών και η παρακολούθηση ύπνου για κάποιον που υποφέρει από στρες. Ενας καρδιολόγος μπορεί να μας το επιβεβαιώσει. 

  Το αισθητικό τους αποτύπωμα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

  Smartwatch με αισθητική πολυτελούς ρολογιού

  Kεφάλαιο αισθητική. Καλές οι λειτουργίες, αλλά θέλουμε ένα χοντροκομμένο ρολόι; Σαφώς και όχι. Η σειρά HUAWEI Watch 3 επιτυγχάνει την αισθητική ισορροπία ανάμεσα σε smartwatch και συμβατικό πολυτελές ρολόι. Το σώμα των ρολογιών είναι από στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι ύψιστης ποιότητας και αντοχής (Watch 3) και τιτάνιο (Watch 3 Pro) , ενώ η μεγάλη τους οθόνη αποτελείται  από καμπύλο 3D γυαλί (Watch 3) και κρύσταλλο από ζαφείρι (Watch 3 Pro)που προσδίδουν στην κομψότητα του σχεδιασμού και φυσικά στην τελική εικόνα ενός πολυτελούς και ταυτόχρονα δυναμικού smartwatch.

  Η HUAWEI Watch 3 Series προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών όσον αφορά τις διαθέσιμες προσόψεις αλλά και τα λουράκια.

  Τα HUAWEI Watch 3 series είναι τα πρώτα smartwatches της HUAWEI που διαθέτουν περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση. Χάρη σε αισθητήρες αφής υψηλής ακρίβειας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση των εικόνων και να περιηγηθούν με ακρίβεια στις επιλογές του μενού. Το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS με τα οποία οι συσκευές είναι εξοπλισμένες  εισάγει επίσης ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη, το οποίο παρουσιάζει τις εφαρμογές εκκίνησης σε “grid”, και σε σε συνδυασμό με την περιστρεφόμενη 3D κορώνα προσφέρει μια πιο ομαλή και διαισθητική εμπειρία χρήσης.

  Η HUAWEI Watch 3 Series προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών όσον αφορά τις διαθέσιμες προσόψεις αλλά και τα λουράκια, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν το smartwatch, στο γούστο και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά και πρωτότυπα εικαστικά εμπνευσμένα από τους χώρους της τεχνολογίας, του gaming, του DIY (και σε βίντεο εκδοχή), οι προσόψεις μπορούν να συνδυαστούν με λουράκια από νάιλον, δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο αξεσουάρ για να ταιριάζει με κάθε ντύσιμο.

  Με την μπαταρία που διαθέτουν αυτά τα ρολόγια θα ξεχάσετε πότε πρέπει να τα φορτίσετε ξανά.

  Έξυπνο smartwatch και με την ισχύ ενός smartphone

  Η συμβολή των εν λόγω ρολογιών στην καθημερινότητα του κάθε χρήστη είναι ουσιαστική. Ξεκινάμε με το εξής δεδομένο: η σειρά HUAWEI Watch 3 έρχεται επίσης με προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων.

  Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

  Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ας σκεφτούμε ότι πάμε ένα ταξίδι και ψάχνουμε διάφορες πληροφορίες, ενώ είμαστε φορτωμένοι μπαγκάζια. Μπορούμε να μετατρέψουμε τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό μας και να δούμε πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση μας σηκώνοντας απλά τον καρπό μας, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουμε από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είμαστε φορτωμένοι με αποσκευές.

  Μην φοβάστε ότι κάποια στιγμή θα σβήσει η οθόνη και θα έχετε ξεμείνει από μπαταρία. Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας: 5 ημέρες  σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode. Το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3  ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

  Η προστασία της ιδιωτικότητάς μας

  Ακρως σημαντικό θέμα που δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε. Ολα αυτά τα δεδομένα που καταγράφουν αυτά τα «έξυπνα» ρολόγια πού πηγαίνουν; Η σειρά HUAWEI Watch 3 παρέχει ολοκληρωμένη προστασία του απορρήτου των δεδομένων των χρηστών και ζητά τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών πριν από την καταγραφή των δεδομένων. Η κρυπτογράφηση HTTPS προστατεύει τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, παρέχοντας στους χρήστες απόλυτη ηρεμία ενώ απολαμβάνουν τα οφέλη των λειτουργιών παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης της HUAWEI.

  Αριστερά: τα FreeBuds Pro. Δεξιά: FreeBuds 4i.

  Αν προπαραγγείλουμε τώρα αυτά τα νέα smartwatch μπορούμε να κάνουμε αυτομάτως δικό μας άλλο ένα απίθανο HUAWEI wearable

  Τα… δώρα της προπαραγγελίας

  Αν προπαραγγείλουμε τώρα αυτά τα νέα smartwatch μπορούμε να κάνουμε αυτομάτως δικό μας άλλο ένα απίθανο HUAWEI wearable. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι true wireless bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation. Δώρο με κάθε HUAWEI Watch 3 τα FreeBuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα FreeBuds Pro. Η προσφορά συνεχίζεται μέχρι και τις 11 του μηνός.

   

  Διαβάστε ακόμα: Βαδιστές, εμείς η νέα φυλή της πόλης.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top