Q&A
Το κύριο πλεονέκτημα των σλιπ είναι ότι προσφέρουν μεγαλύτερη “υποστήριξη” και δεν ανεβαίνουν. Αυτό συμβαίνει με τα μποξεράκια, ιδίως όταν φοριούνται με λεπτό παντελόνι.

Το κύριο πλεονέκτημα των σλιπ είναι ότι προσφέρουν μεγαλύτερη “υποστήριξη” και δεν ανεβαίνουν. Αυτό συμβαίνει με τα μποξεράκια, ιδίως όταν φοριούνται με λεπτό παντελόνι.

Το ότι θα μιλήσω για εσώρουχα δεν οφείλεται στην επιθυμία μου να κάνω μια χρονολογική καταγραφή της ιστορίας των ρούχων από την εποχή του προπατορικού αμαρτήματος. Απλώς αφορά στη σειρά που ντυνόμαστε το πρωί και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, γδυνόμαστε το βράδυ.

Τα εσώρουχα που φοράμε καθημερινά πήραν τη σημερινή τους μορφή μόλις τη δεκαετία του ’30. Πιο κοντά στα δικά μας εσώρουχα είναι εκείνα του Μεσαίωνα. Διέθεταν ένα άνοιγμα πίσω, το οποίο πρέπει να είχε πρακτική χρήση. Ειδικά τα ανδρικά εσώρουχα κρεμάστηκαν ευρέως στα μανταλάκια μόλις την τρίτη δεκαετία του 19ου αι. Ήταν μια βιομηχανική επανάσταση.

Τώρα πια, το στυλ δεν είναι θέμα του αν κάποιος φορά ή όχι εσώρουχα, ή της συχνότητας που τα αλλάζει (οι άντρες αγοράζουν 4 σώβρακα για κάθε μια φανέλα), αλλά σχετίζεται με την επιλογή του αντικειμένου. Αυτό δεν είναι και δύσκολο, καθώς μόνο λίγοι σχεδιαστές ασχολούνται μαζί τους.

Φυσικά, όταν οι άντρες μιλάνε για εσώρουχα, αναφέρονται στο “σλιπ”, το οποίο βρίσκουν είτε κοντό, με ή χωρίς άνοιγμα μπροστά, είτε σε σορτσάκι (μποξεράκι). Το κύριο πλεονέκτημα των κοντών είναι ότι προσφέρουν μεγαλύτερη “υποστήριξη” και δεν ανεβαίνουν. Αυτό συμβαίνει με τα μποξεράκια, ιδίως όταν φοριούνται με λεπτό παντελόνι.

Ωστόσο, το μποξεράκι προσφέρει μια ελευθερία την οποία αρνείται η περιοριστική υποστήριξη του σλιπ στο μεγαλύτερο ρεζερβουάρ ελπίδας.

Mην επαναμβάνετε τα λάθη του καλοκαιριού όπου οι λιπόσαρκοι νεαροί εμφανίζονται με βράκα και οι νεανίζοντες ηλικιωμένοι με μπάκα και σλιπάκι.

Τρεις είναι βασικοί τύποι των ανδρικών εσωρούχων:

αρχείο λήψης (1)1. Το σλιπ.

Η κλασική του μορφή είναι το Jockey. Η μεγαλύτερη καινοτομία του είναι η μπροστινή φάσα, κομμένη σε σχήμα ανάποδου Υ. Η στενή του γραμμή έκανε δυνατή τη ραφή παντελονιών με στενότερο καβάλο. Ήταν το αγαπημένο του Γουόρχολ και ο σχεδιασμός του προήλθε από τα κοντά σορτσάκια των κολυμβητών στη γαλλική Ριβιέρα.

*Όλα τα σλίπ στα καταστήματα Ιntimissimi

 

 

SBU25A2. Το μπόξερ

Πολύ αγαπητό από τη δεκαετία του ’80, είναι η κλασική εναλλακτική επιλογή. Ελάχιστοι από εμάς φοράνε άνετα και τα δύο είδη. Καθείς εμμένει στη θέση του στη λεκάνη. Πάντως, κυκλοφορούν σε ωραία σχέδια και χρώματα, χώρια ότι μπορείς να τα ράψεις επί μέτρω.

*Όλα τα μπόξερ στα καταστήματα Ιntimissimi

 

 

 

αρχείο λήψης3. Το αθλητικό

Υβριδικό, ένας συνδυασμός ανάμεσα στο μπόξερ και το σλιπ. Το πλεονέκτημά του είναι ότι προσφέρει καλύτερη υποστήριξη από το μπόξερ. Σε γυμνασμένα σώματα, χαρίζει την αίσθηση πως είστε ο Ντάνιελ Γκρεγκ που βγαίνει απ’ τη θάλασσα του κρεβατιού του.

*Όλα τα αθλητικά μπόξερ στα καταστήματα Ιntimissimi

 

Τελικά, εσώρουχο επιλέγουμε ανάλογα με το τι ταιριάζει στην προσωπικότητά μας ή τι αρέσει στη φίλη μας. Πρέπει, όμως, να προσέχουμε κάποια πραγματάκια: την ποιότητα του λάστιχου και να είναι βαμβακερό, όπως τα απαλά Intimissimi.

Επίσης, μην επαναμβάνετε τα λάθη του καλοκαιριού όπου οι λιπόσαρκοι νεαροί εμφανίζονται με βράκα και οι νεανίζοντες ηλικιωμένοι με μπάκα και σλιπάκι. Δεν υπάρχει λόγος να μοιάζετε με οικιακή συμφορά.

 

Διαβάστε ακόμα: Στέκει το μακό μέσα από πουκάμισο;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top