Το φθινόπωρο είναι η εποχή που φοράμε πραγματικά τα ρούχα που θέλουμε, όχι μόνο αυτά που χρειαζόμαστε.

Ποτέ δεν δόθηκε μια επαρκής εξήγηση γιατί είναι πιο λογικό να γιορτάζουμε την αρχή του έτους στην καρδιά του χειμώνα και όχι τώρα, το φθινόπωρο όπως πολύ σωστά συμβαίνει σε άλλα ημερολόγια. Η λογική επιτάσσει να κάνουμε τα σχέδιά μας, τα νέα μας ξεκινήματα και τους προγραμματισμούς όταν αρχίσει να «δροσίζει» ο καιρός.

Ο τρόπος που ντυνόμαστε δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές τις αλλαγές και οι λόγοι δεν είναι μόνο πρακτικοί. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που φοράμε πραγματικά τα ρούχα που θέλουμε, όχι μόνο αυτά που χρειαζόμαστε. Τα μανίκια μακραίνουν, τα πανωφόρια δεν έχουν βαρύνει ακόμα, τα χρώματα προσαρμόζονται στο περιβάλλον και η Pepe Jeans London είναι η καθ’ ύλην αρμόδια για να ντύσει την πιο τόσο όσο πρέπει casual εποχή του χρόνου.

Αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου, της ώχρας αλλά και του αναντικατάστατου και ανεπηρέαστου από εποχές και τάσεις λευκού κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα της συλλογής της Pepe Jeans για το φετινό φθινόπωρο και αυτό δεν είναι μόνο μία προσαρμογή στα χρώματα της φύσης κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής. Η μοναδική προσαρμογή που ακολουθείται για χάρη της εποχής είναι αυτό το ελαφρύ layering που ευνοείται από τις καιρικές συνθήκες.

Στα T-Shirts, είτε με κοντό είτε με μακρύ μανίκι, το logo υπογραμμίζει το χαρακτήρα του ρούχου χωρίς να επιβάλλεται.

Ξεκινώντας από το πρώτο «στρώμα», στα t-shirts της Pepe Jeans τα logo υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα και την ταυτότητα του ντυσίματος και δεν επιβάλλονται σε αυτά. Ένα t-shirt με χαρακτήρα είναι επένδυση, όχι μόνο το all time classic λευκό, αλλά και το καφέ, ένα χρώμα για το οποίο θα μιλήσουμε αρκετά στη συνέχεια.

Συνεχίζοντας το φθινοπωρινό layering, ο διττός χαρακτήρας των καρό φανελένιων πουκαμίσων αποδεικνύεται σωτήριος, ειδικά όταν παίζουν τον ρόλο του ελαφριού πανοφωριού. Essential κομμάτι της συλλογής είναι το “Charn” με το ombre εφε που φέρνει ελαφρά στον σταδιακό αποχρωματισμό των φακών γυαλιών ηλίου και ναι, ένα καλό καρό φανελένιο πουκάμισο μπορεί να είναι cool και δεν χρειάζεται να θυμίζει πάντα ξυλοκόπο και early ‘00s.

Στο ίδιο μήκος κύματος και με ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, τα overshirts της Pepe Jeans συνδυάζουν τη βρετανική τους καταγωγή με την τάση που θέλει το vintage workwear να κυριαρχεί στο casual ντύσιμο, αλλά και πολλές φορές να ξεπερνά τα στενά του όρια, μπαίνοντας στα χωράφια του smart casual. Είτε είστε λάτρεις της απαλής αίσθησης ενός μαλακού και χοντρού βαμβακερού overshirt, είτε προτιμάτε τη σχολή του πιο στητού καραβόπανου, η Pepe Jeans έχει προτάσεις για όλους.

Όλα τα ρούχα, ελαφριά ή πιο ζεστά,  δημιουργούν αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση, από νωρίς το πρωί, μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Εκτός από τα αμάνικα μπουφάν και τα overshirts που είναι πάντα στο φθινοπωρινό πρόγραμμα, μη ξεχνάτε ότι ένα καλό καρό πουκάμισο είναι πάντα cool.

Κι αν το φθινόπωρο δεν κρατήσει όσο θα θέλαμε, τα ζεστά αμάνικα puffer συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η ελευθερία που χαρίζουν στα άκρα είναι σε αντιστοιχία με την ελευθερία στους συνδυασμούς που προσφέρουν μαζί με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής. Η διαχρονικότητα και το εκλεκτικό στυλ, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Pepe Jeans London συνδέουν όλα τα κομμάτια της φετινής φθινοπωρινής συλλογής, τόσο χρωματικά, αλλά και με προσαρμογή στον καιρό.

Τα ελαφριά και τα πιο βαριά και ζεστά ρούχα δημιουργούν αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση, από νωρίς το πρωί, μέχρι τη βραδινή έξοδο, ακόμα και όταν μπούμε για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα.

Εντυπωσιακά (και ευέλικτα) χρώματα του φθινοπώρου στη συλλογή της Pepe Jeans.

Φασικά και το ντένιμ δεν θα μπορούσε να λείπει από την καρδιά των προτάσεων της Pepe Jeans London ούτε και από αυτή τη συλλογή. Όπως και κομμάτια που έχουν εμπνευστεί από τα ρούχα εργασίας, έχουν κι αυτά την πατίνα τους και όπως ολόκληρη η συλλογή. Έτσι και αυτά είναι φτιαγμένα κατά 95% απο βιώσιμα υλικά, συνθέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για τον σύγχρονο άντρα για τις αστικές του περιηγήσεις.

 

Βρείτε τη νέα συλλογή Pepe Jeans σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www. bloobox.gr.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top