Με έμπνευση από τα πιο παγωμένα σημεία της Γης, η Ice Play μας προετοιμάζει ψυχολογικά και σωματικά για τον χειμώνα.

Μέχρι να το αναφέρει κάποιος είναι μια προφανής παρατήρηση που οι περισσότεροι από εμάς δεν την είχαμε κάνει. Την άνοιξη και το καλοκαίρι έχουμε την τάση να ντυνόμαστε όχι μόνο πιο ελαφριά, αλλά και με πιο έντονα χρώματα. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα πράττουμε ασυναίσθητα το ακριβώς αντίθετο.

Ίσως είναι κάτι που μας έχει μείνει από την εξελικτική διαδικασία μαζί με μερικές άλλες ενστικτώδεις συμπεριφορές. Μας αρέσει να ντυνόμαστε στα χρώματα της φύσης και όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στη χρωματική της παλέτα, τόσο πιο ζεστά και οικεία νιώθουμε. Μπορεί να είναι ακόμα μία εφαρμογή του φαινομένου placebo και να ενισχύει φυσικά την αρρενωπή μας εικόνα. Βέβαια από τη στιγμή που αυτή η εκούσια επιλογή μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα, μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα να το αναλύουμε περισσότερο. Η παρατήρηση και μόνο αρκεί, μια παρατήρηση που έχει κάνει και η Ice Play για εμάς, πριν από εμάς.

Τα γεωμετρικά μοτίβα συμπληρώνουν τη χρωματική παλέτα που μοιάζει ενταγμένη στο χειμερινό τοπίο.

Τα λογότυπα της ιταλικής εταιρείας να αφήνουν μια κλεφτή ματιά στο βόρειο σέλας.

Η συλλογή φθινόπωρο χειμώνας της ιταλικής μάρκας πάει ένα βήμα παραπέρα τον υποσυνείδητο συλλογισμό μας και με έμπνευση από τα πιο παγωμένα σημεία της Γης, μας προετοιμάζει ψυχολογικά για τον χειμώνα, όσο βαρύς κι αν είναι. Εκτός από ψυχολογικά, η Ice Play αναλαμβάνει να μας προετοιμάσει και σωματικά που είναι και το ουσιώδες και για αυτό θα ξεκινήσουμε τη αναγνωριστική διαδρομή μας στη συλλογή από τα πανωφόρια.

Τα γεωμετρικά μοτίβα συμπληρώνουν τη χρωματική παλέτα που μοιάζει ενταγμένη στο χειμερινό τοπίο, δημιουργώντας μια ανάγλυφη υφή που θυμίζει τη φύση την οποία καλείται να κρατήσει μακριά από το σώμα μας. Ευχάριστη στην όψη και στο άγγιγμα, η υφή τους δεν προβληματίζεται ούτε από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η Ice Play διατηρεί και στα φούτερ και στα παντελόνια τη λογική μιας όμορφης χρηστικότητας.

Οι επιλογές των παντελονιών της Ice Play καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του casual.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και όσα θα φοράμε και κάτω από τα ζεστά πανωφόρια ή και μόνα τους όταν το επιτρέπει ο καιρός. Η Ice Play διατηρεί και στα φούτερ και στα παντελόνια τη λογική μιας όμορφης χρηστικότητας μέσα στη χειμερινή χρωματική παλέτα.

Οι λεπτομέρειες σε έντονα χρώματα συμπληρώνουν τον πολικό καμβά της Ice Play με τα λογότυπα της ιταλικής εταιρείας να αφήνουν μια κλεφτή ματιά στο βόρειο σέλας. Είτε με μπουφάν, είτε χωρίς, οι επιλογές των παντελονιών της Ice Play καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του casual, από τη γραμμή chino για όλες τις ώρες, μέχρι την πιο χρηστική cargo με τις άνετες πλαϊνές τσέπες.

Σε σε ποιον δεν αρέσει η θαλπωρή και η αυτοπεποίθηση που προσφέρει ένα ομοιογενές ντύσιμο που δεν κυριεύεται από την αγωνία της επισημότητας;

Αυτό που ξεχωρίζει σε μια δεύτερη ανάγνωση είναι η δημιουργία tone on tone συνδυασμών στα φετινά ρούχα της Ice Play.

Προχωρώντας  στα t-shirts, λογότυπα και γεωμετρικά μοτίβα εναλλάσσονται δημιουργικά υιοθετώντας και αναδεικνύοντας τη δέσμευση της Ice Play σε μία προσέγγιση αρμονικής συνύπαρξης με το χειμερινό τοπίο και τη φύση. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε μια δεύτερη ανάγνωση είναι η δημιουργία tone on tone συνδυασμών των ρούχων της συλλογής AW ‘23 της Ice Play.

Αποτιμώντας το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα της φετινής συλλογής της Ice Play, ειδικά μέσα από τους συνδυασμούς των κομματιών μεταξύ τους, βρισκόμαστε ενώπιον της μίας και μοναδικής casual γκαρνταρόμπας που έχουμε ανάγκη. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει η θαλπωρή και η αυτοπεποίθηση  που προσφέρει ένα ομοιογενές ντύσιμο που δεν κυριεύεται από την αγωνία της επισημότητας;

 

Βρείτε τη νέα ανδρική συλλογή Ice Play σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

//Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top