Αν είστε οπαδός της Ferrari, αυτό θα μπορούσε να είναι το στιλ σας.

Δύο είναι τα πράγματα που κάνουν τον κόσμο της Formula 1, και των αγωνιστικών αυτοκινήτων γενικότερα, τόσο γοητευτικό. Το πρώτο είναι ο βαθμός τελειότητας που αυτός απαιτεί. Η κάθε λεπτομέρεια, η κάθε κίνηση, από την κατασκευή του αυτοκινήτου μέχρι το βάρος του αθλητή, αλλά και το υλικό των ρούχων και των παπουτσιών που φοράει, είναι μελετημένη από τους ικανότερους επιστήμονες όλων των τομέων που εμπλέκονται στη διαδικασία.

Η δράση της Puma Motorsport δεν περιορίζεται στις πίστες, αλλά επεκτείνεται και στον σχεδιασμό ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, πάντα εμπνευσμένων από τον χώρο του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο είναι το στιλ. Αυτός ο χώρος, που απαιτεί κορυφαία τεχνογνωσία, γνώση, αρτιότητα και επιστημονική τελειότητα, είναι ταυτόχρονα από τους πιο γοητευτικούς. Οι αθλητές της Formula 1, εκτός από το ότι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι στον κόσμο, διαθέτουν, διαχρονικά, ένα star status μυθικών διαστάσεων και παγκοσμίου βεληνεκούς –αρκεί να θυμηθούμε θρύλους του αθλήματος όπως είναι οι Άιρτον Σένα, Μάικλ Σουμάχερ, Νίκι Λάουντα, αλλά και τους νεότερους Μαξ Φερστάπεν και Λούις Χάμιλτον, ο οποίος τους έχει ξεπεράσει όλους σε νίκες.

Με τα χρώματα της ΒΜW.

Όποιος, λοιπόν, αποτελεί τμήμα αυτού του κόσμου είναι λογικό να θεωρείται η αφρόκρεμα στον τομέα του. Ειδικά όταν αυτό ισχύει για πάνω από μια εικοσαετία, όπως συμβαίνει με την Puma Motorsport. Η εταιρεία συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια στους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου, χορηγώντας ορισμένους από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Το γεγονός και μόνο ότι την εμπιστεύεται η Mercedes για τα ειδικά, και σύμφωνα με τους κανονισμούς, σχεδιασμένα ρούχα του Χάμιλτον, αυτό τα λέει όλα.

H συλλογή είναι εμπνευσμένη από το χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, αλλά απευθύνεται σε όλους μας.

Το καλό επίσης είναι ότι η δράση της Puma Motorsport δεν περιορίζεται στις πίστες, αλλά επεκτείνεται και στον σχεδιασμό ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, πάντα εμπνευσμένων από τον χώρο του αυτοκινήτου, τα οποία όμως απευθύνονται σε όλους –λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων και μη, αφού το design μπορεί να το ζηλέψουν και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Porsche από τη συλλογή.

Το νέο είναι ότι, η διαχρονική σειρά της PUMA, Motorsport, επέστρεψε αυτή τη φορά σε μία νέα εκδοχή, που φέρει μαζί της «Metal Energy», όπως φαίνεται και από το όνομά της. Τα luxury brands, Porsche, BMW, Mercedes , Ferrari και Formula 1, «ντύνουν» αυτή τη φορά τα νέα σχέδια της συλλογής Motosport και δίνουν νέα πνοή, μεταμορφώνοντας τις κλασικές γραμμές της Puma τόσο σε sneakers, ενδύματα αλλά και αξεσουάρ. Η συλλογή διαθέτει ολοκληρωμένα outfits, δερμάτινα jackets, παντελόνια, Τ-shirts και sneakers.

Το αγωνιστικό στιλ μπορεί να γίνει -κάλλιστα- και αστικό.

Oι σχεδιαστές της εταιρείας δημιούργησαν μια σειρά γεμάτη ενέργεια, με λιτές γραμμές και μεταλλικές –shiny λεπτομέρειες.

Οι κομψές καμπύλες των πολυτελών αυτοκινήτων, ενέπνευσαν για ακόμη μία φορά τους σχεδιαστές της εταιρείας, οι οποίοι δημιούργησαν μια σειρά γεμάτη ενέργεια, με λιτές γραμμές και μεταλλικές –shiny λεπτομέρειες.

 

// H συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα PUMA STORES:
– Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα.
– Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα.
– Attica City Link, Πανεπιστημίου 9.

 

Διαβάστε ακόμα: H νέα καμπάνια της SCALA. Στυλ σε «χιονισμένο» τοπίο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top