Η ιστορική αθηναϊκή κάβα συγκεντρώνει μια φορά το χρόνο τους σημαντικότερους συνεργάτες της κάτω από την ίδια στέγη για να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν ο ένας από τον άλλον.

Με το 16ο συλλεκτικό ποτήρι γευσιγνωσίας από το καθιερωμένο πλέον ετήσιο Cellier Fair θα έχουν την ευκαιρία αυτή την Κυριακή να συμπληρώσουν τη συλλογή τους οι λάτρεις του καλού οίνου, των premium αποσταγμάτων και των εκλεκτών προϊόντων delicatessen. Πρόκειται για ένα ενθύμιο της περιήγησής τους στον μοναδικό κόσμο της ιστορικής αθηναϊκής κάβας, η οποία μία φορά τον χρόνο συγκεντρώνει τους σημαντικότερους συνεργάτες της κάτω από την ίδια στέγη, προκειμένου να τους φέρει σε επαφή με τους πελάτες της και να δώσει με αυτόν τον τρόπο  σε αμφότερους την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν ο ένας από τον άλλον.

Περισσότεροι από 25 διεθνείς παραγωγοί, με δεκάδες ελληνικά οινοποιεία και premium αποστάγματα θα συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση.

Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και premium cocktails τα οποία θα συνδυαστούν με τα delicatessen της επιλογής τους.

Εκπλήξεις, καινούργιες γευστικές εμπειρίες και πολύτιμα θεματικά masterclasses, παρουσιάσεις νέων ετικετών, Fine Wines & Spirits, προβολές σπάνιων ετικετών, Vegan επιλογών, οίνων βιοδυναμικής καλλιέργειας, αποσταγμάτων χωρίς αλκοόλ, οίνων χωρίς αλκοόλ, premium cocktails κ.α., πλαισιώνουν την διοργάνωση που μετά από 16 χρόνια έχει κατορθώσει να γίνει θεσμός. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 25 διεθνείς παραγωγοί, με δεκάδες ελληνικά οινοποιεία και premium αποστάγματα.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να μάθουν από τους καλύτερους επαγγελαμτίες της απγκόσμιας αγοράς, για τις νέες τάσεις στον κόσμο του κρασιού και των spirits και να μυηθούν στα μυστικά των σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών παραγωγής. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία, αν το θελήσουν, να δοκιμάσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και premium cocktails τα οποία θα συνδυαστούν ιδανικά με τα delicatessen της επιλογής τους. Θα γνωρίσουν από κοντά μια ευρεία γκάμα προϊόντων Ελλήνων και ξένων παραγωγών, από σπουδαίες οινοπαραγωγικές χώρες του νέου και του παλιού κόσμου και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους, κάτι που πραγματικά δεν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν συχνά.

Την πρώτη μέρα της έκθεσης θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δεν θα λείψουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Πολύτιμα θεματικά masterclasses και παρουσιάσεις νέων ετικετών είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το Cellier Fair.

Η πολυαναμενόμενη έκθεση λοιπόν, θα έχει διάρκεια δυο ημέρες, ξεκινώντας από την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί την επομένη, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη στην Γ΄ Αποθήκη λιμανιού από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Την πρώτη μέρα της έκθεσης θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δεν θα λείψουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω more.com by Viva από 10ευρώ και να γίνουν μέλη του Cellier Wine Club, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια, μεταξύ των οποίων, 10% έκπτωση για τις αγορές τους στην αλυσίδα καταστημάτων Cellier. Μένουν μόνο λίγες μέρες ακόμη, οπότε σπεύσατε για να μην μείνετε εκτός.

 

Διαβάστε ακόμα: 6 ελληνικά Cabernet Sauvignon που μας κάνουν περήφανους. 

 

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top