Οι νέες «αφίξεις» της συλλογής Seaforce, ξεχωρίζουν με τον κλασικό σχεδιασμό τους και τον αρρενωπό σπορτίφ αέρα που αποπνέουν.

  Με έτος ίδρυσης το 1893 στα Γιούρα, η επιχείρηση ήταν, μαζί με τη Victorinox, οι μόνοι κατασκευαστές του περίφημου «Swiss Army Knife». Σήμερα, ο οίκος, ο οποίος ανήκει πλέον στη Victorinox από το 2005, παράγει και διαθέτει αποσκευές και ρολόγια. Αυτά της Wenger είναι πιστοί σύντροφοι: είναι πρακτικά, λειτουργικά και αξιόπιστα. Ένα ρολόι ελβετικής ποιότητας σε μια πολύ προσιτή τιμή. Είτε σε εκδοχή πόλης είτε σε στυλ vintage είτε σπορτίφ ή κλασικό και κομψό, το design του είναι προσεγμένο ώς την τελευταία λεπτομέρεια, και μάλιστα με τρόπο ορατό και διακριτό.

  Η πλούσια γκάμα, από τα μοντέλα με τρεις δείκτες ως του χρονογράφους στεγανούς στα 200μ., προσφέρει ό,τι χρειάζεται κάποιος ώστε να διάγει βίον πολυτάραχον και ανθόσπαρτον. Σε μόνιμη βάση, η Wenger χρησιμοποιεί για τα ρολόγια της μηχανισμούς κατασκευασμένους αποκλειστικά στην Ελβετία, καθώς και υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση PDV.

  Σε μόνιμη βάση, η Wenger χρησιμοποιεί για τα ρολόγια της  υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση PDV.

  Προσεγμένο design ως την τελευταία λεπτομέρεια.

  Τα καινούργια μωρά της σειράς Seaforce της μάρκας είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της ακρίβειας και του κομψού «Swiss made» σχεδιασμού που οι μάστορες της Wenger προσφέρουν: Έντονες διαστάσεις, ξεχωριστό υλικό στην κατασκευή τους και εγγύηση τριών ετών είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουν τη φήμη τους. .

  Οι νέες “αφίξεις” διαθέτουν εξελιγμένο quartz μηχανισμό, διαχρονικό και πολύ αρρενωπό σχεδιασμό, μεγαλοπρεπείς διαστάσεις 43 mm και ποιοτικά υλικά (ανθρακονήματα και ανοξείδωτο ατσάλι) που χαρίζουν αυθεντικότητα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη. Εκτός από τον ελβετικό μηχανισμό, το κρύσταλλο από ζαφείρι, η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και η περιστρεφόμενη στεφάνη, “δένουν” το σύνολο . Κερασάκι, ένα “σατινέ” καντράν, μπλε ή μαύρο, με φόντο πολύ λεπτές ραβδώσεις που παραπέμπουν σε καταδυτικό vintage στυλ.

  Μοντέλα seaforce στεγανά στα 200 μ. με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή μαύρη σιλικόνη.

  Το μπρασελέ είναι είτε από μαύρη σιλικόνη είτε από ανοξείδωτο ατσάλι. (Ένα τρίτο είναι από καστόρι, και διαθέσιμο για την έκδοση με το μπλε καντράν. Είναι το πιο εστέτ εκ των νέων μοντέλων Seaforce). Τέλος, οι φωσφορίζοντες δείκτες Superluminova εγγυώνται την απόλυτη αναγνωσιμότητα μέσα στο σκότος των βυθών -και όχι μόνο. Λεπτομέρεια: Η ένδειξη της ημερομηνίας βρίσκεται στο 3 για τα απλά μοντέλα με τους τρεις δείκτες και στο 6 για τους χρονογράφους.

  //Οι τιμές της συλλογής Seaforce της Wenger κυμαίνονται από €200 έως €350. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Shop & Trade.

   

  Διαβάστε ακόμα: Οι απρόσμενες χαρές του να φοράς ένα πιστό «beater watch».

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top