Το Seaforce Chrono της Wenger είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει: ένας χρονογράφος-δύναμη της θάλασσας.

  Τροφή για σκέψη: θα έπρεπε κάποια στιγμή, μαζί με τις γνωστές ταμπέλες σε πλαζ και πισίνες που προειδοποιούν «προσοχή στις βουτιές», να υπάρχει και μια ακόμη: «Προσοχή στο ρολόι όταν κάνετε βουτιές». Δεν μπορεί να καταγραφεί επισήμως, αλλά έχουν χάσει πολλοί άντρες τα αγαπημένα τους ρολόγια γιατί υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους.

  Από την άλλη, στο μυαλό κάθε άντρα δεν μπορεί παρά να στριφογυρίζει η ζέση για υδάτινες περιπέτειες. Το νερό, άλλωστε, είναι ένα στοιχείο δόξης. Όπως έλεγε και ο Τζεφ Μπρίτζες: «Δεν υπάρχει ομορφότερη μεταφορά από το ”άρπαξε το κύμα”. Δείχνει τις προκλήσεις που έχει να διαχειριστεί ο καθένας στη ζωή του».

  To ρολόι είναι αδιάβροχο έως τα 200 μ. και με χρονογράφο ακριβείας.

  Το όλον: την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να βάλετε μια πρόκληση στον εαυτό σας που θα έχει να κάνει με τα κύμα, καλό είναι να κοιτάξετε πρώτα τον καρπό σας: αν φοράτε το σωστό ρολόι έχετε κάνει ένα σωστό -πρώτο- βήμα.

  Η ελβετική εταιρεία Wenger δημιούργησε ένα ρολόι που μπορεί να αντέχει στον ωκεανό και στο χρόνο.

  Το Seaforce Chrono της Wenger είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει: ένας χρονογράφος-δύναμη της θάλασσας. Ο συνδυασμός χρόνος και κύμα είναι εξόχως άρτιος. Σε τούτο το ρολόι συνυπάρχουν δύο ακαταμάχητες δυνάμεις. Η ορμή του κύματος και η αιώνια ισχύς του χρόνου. Ως εκ τούτου, η ελβετική εταιρεία δημιούργησε ένα ρολόι που μπορεί να αντέχει στον ωκεανό και στο χρόνο δίχως να χάνει την… ώρα του.

  H ελβετική εταιρεία Wenger δημιούργησε ένα ρολόι που μπορεί να αντέχει στον ωκεανό και στο χρόνο δίχως να χάνει την ώρα του.

  Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ακριβείας και οι τέλειες αναλογίες στο σχεδιασμό υποκλίνονται στη δύναμη της φύσης. Αδιάβροχο έως τα 200 μ. και με χρονογράφο ακριβείας, το Seaforce ταιριάζει στις καταδυτικές σας δοκιμές και τα θαλάσσια σπορ, αλλά ξεχωρίσει και στην καθημερινότητα.

  Αυτό σημαίνει ότι δεν περιορίζεται μόνο στις θαλάσσιες περιπέτειές μας, αλλά μπορεί να φορεθεί και μέσα στην πόλη. Η αίσθηση της άνεσης και της ελευθερίας (συνώνυμα της θάλασσας) μπορούν να υπάρχουν πάνω μας και καθώς περπατάμε στο πολύβουο κέντρο της πόλης.

  Η total black εκδοχή με τις κόκκινες λεπτομέρειες.

  Ζητούμενο πρώτο: η πιστότητα. Σ’ αυτό η μεγαλύτερη εγγύηση του Seaforce Chrono είναι η ελβετική του κατασκευή με μηχανισμό χαλαζία ακριβείας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Wenger είναι μια κατεξοχήν ελβετική εταιρεία και μάλιστα με πολύ μακρά παράδοση.

  Φοριέται στο γυμναστήριο, αλλά και στο γραφείο.

  Αρκεί να σκεφτούμε πως ιδρύθηκε το 1893 ως εταιρεία που ειδικευόταν στην κατασκευή μαχαιριών και ήταν ο βασικός προμηθευτής του ελβετικού στρατού. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ξεκίνησε να δημιουργεί και ρολόγια, τα οποία αμέσως απέκτησαν πολύ καλή φήμη. Η τεχνογνωσία πάντα βοηθάει στις νέες ιδέες.

  Η κάσα του στα 43mm είναι άκρως ευδιάκριτη και είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.

  Ζητούμενο δεύτερο: αντέχει όντως στο νερό; Απάντηση; το Seaforce Chrono είναι αδιάβροχο έως τα 200 μέτρα/20 ΑΤΜ και συνοδεύεται από 3ετή διεθνή εγγύηση για μεγαλύτερη σιγουριά. Η κάσα του στα 43mm είναι άκρως ευδιάκριτη και είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Το γυαλί είναι ορυκτού κρυστάλλου με επικάλυψη ζαφειριού.

  Αυτό που θα τραβήξει το μάτι σας είναι σίγουρα το καντράν, το οποίο είναι είτε μαύρη είτε μπλε, ενώ οι δείκτες, οι ενδείξεις και οι αριθμοί λάμπουν με Super-Luminova. Οι τρεις απόλυτα ευκρινείς δίσκοι στο καντράν σας ενημερώνουν για τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα, ενώ στη θέση του «6» υπάρχει το πλαίσιο της ημερομηνίας. Όλα ευδιάκριτα και καθαρογραμμένα. Όσο για το λουράκι είναι από μαύρη σιλικόνη ή ανοξείδωτο ατσάλι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

  Αυτό που θα τραβήξει το μάτι σας είναι σίγουρα το καντράν, η οποία είναι είτε μαύρη είτε μπλε.

  Κάτι που σημαίνει πως ο χαρακτήρας σας θα στραφεί προς το ένα μοντέλο ή προς το άλλο του Seaforce Chrono. Αν σας αρέσει το πιο σπορ ντύσιμο με ντένιμ, φούτερ και αθλητικά παπούτσια (και αμιγώς αθλητική περιβολή στο δρόμο για το γυμναστήριο) ή αν πάλι πρέπει να ντυθείτε για να πάτε στο γραφείο, διατηρώντας όμως πάντα μια πιο σφριγηλή όψη, τότε το Seaforce Chrono μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.

   

  //Διανομή: Shop&Trade: 210 3408400 

   

  Διαβάστε ακόμα: Wenger Avenue, η βασιλική οδός για την ανάγνωση της ώρας.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top