Τα ρολόγια της Wenger είναι πιστοί σύντροφοι χρηστών απαιτητικών και καλλιεργημένων.

  Mε έτος ίδρυσης το 1893 στην Courtételle, στα Γιούρα, η Wenger ήταν αρχικά μια κατασκευάστρια μαχαιριών αιχμής. Όλα αυτά στην Ελβετία. Έκτοτε, συνοψίζει την ύπαρξή της σ’ ένα πάθος για την ποιότητα, την ακρίβεια και τη μαστοριά.

  H φίρμα προτείνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Ρολόγια από το 1997 σε πραγματικά προσιτές τιμές, όπως και αποσκευές. Έχοντας παρουσία σ’ όλες τις μητροπόλεις του κόσμου, ξέρει να οσμίζεται το πνεύμα των καιρών, δίχως όμως ποτέ να ξεχνά τις ελβετικές της ρίζες.

  Τα ρολόγια της είναι πιστοί σύντροφοι χρηστών απαιτητικών και καλλιεργημένων. Είναι πρακτικά, λειτουργικά και αξιόπιστα. Είτε πρόκειται για μοντέλα που απευθύνονται στον άνθρωπο της πόλης είτε για vintage εκδοχές, σπορτίβικα ή κλασικά, είναι φινιρισμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια.

  Γαλάζιες ή πορτοκαλί λεπτομέρειες στο καντράν που σε ταξιδεύουν, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη κάποιου ραντάρ.

  Η συλλογή είναι πολύ χαριτωμένη και ισορροπημένη, σε ένα στυλ «metropolitan vintage».

  Η ευρεία γκάμα της, από τις εκδόσεις με τους τρεις δείκτες ώς τους χρονογράφους της, στεγανούς στα 100 μ. και βάλε, προσφέρει ό,τι ακριβώς απαιτεί ένας τρόπος ζωής δραστήριος, σε διαρκή κίνηση. Πέρα από τους «Swiss made» μηχανισμούς της, φροντίζει να χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, επενδυμένο με PVD, και τα ζαφειρένια κρύσταλλα. Στη νέα της σειρά “Urban Metropolitan Chrono” το όμορφο design συνδυάζει αρρενωπότητα, αλλά και μια γαλήνη.

  Η συλλογή είναι πολύ χαριτωμένη και ισορροπημένη, σε ένα στυλ «metropolitan vintage».

  Η μοντέρνα κάσα των 44 mm συνδυάζεται με αρμονικές νότες νοσταλγίας. Πρόκειται για χρονογράφους που ριπίζουν μια βεντάλια στα χρώματα του κεχριμπαριού, του ιβουάρ και του μαύρου. Άλλοτε κρεμώδεις cappuccino, για ν’ αρχίσουμε ζωηρά τη μέρα μας, κι άλλοτε δυναμικά μυστηριώδη και σκοτεινά.

  Το όλον διανθίζεται από γαλάζιες ή πορτοκαλί λεπτομέρειες στο καντράν που σε ταξιδεύουν, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη κάποιου ραντάρ.

  Η ένδειξη της ημερομηνίας είναι τοποθετημένη μεταξύ του 4 και του 5, οι αριθμοί της ώρας είναι στραμμένοι στα 4 σημεία του ορίζοντα και το καντράν φωσφορίζει τη νύχτα.

  Η συλλογή είναι πολύ χαριτωμένη και ισορροπημένη, σε ένα στυλ «metropolitan vintage», πολύ της μόδας και που προβλέπεται να διαρκέσει. Στο κάτω-κάτω, συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών.

   

  //Διανομή: Shop&Trade: 210 3408400 

   

  Διαβάστε ακόμα: Aquaracer Automatic Calibre 5, ο γεννημένος κολυμβητής της ΤAG Heuer.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top