Η τιμή του Z-Scooter είναι στα €5.950.

Όταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο η Piaggio έκανε γνωστά τα σχέδιά της για την κυκλοφορία της Elettrica -δηλαδή μιας ηλεκτρικής Vespa- οι λάτρεις του ιταλικού δίτροχου δυσανασχέτησαν. «Ακούς εκεί ηλεκτρική Vespa;» ήταν μια φράση που ακούστηκε αρκετά. Άρα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τις αντιδράσεις τους, όταν το μάτι τους πέσει στο Z-Scooter, καθώς εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια ηλεκτρική βέσπα, αλλά με ένα υβρίδιο ανάμεσα σε Vespa και Segway.

Για τη Vespa δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς αποτελεί συνώνυμο της ιταλικής κουλτούρας και φινέτσας, ένα όχημα για όσους λατρεύουν την περιπέτεια – καθώς ποτέ δεν ξέρεις μέχρι που θα φτάσεις με αυτό το δίτροχο. Όσο για το Segway; Φυσικά μιλάμε για εκείνο το δίκυκλο self-balance όχημα, που κυκλοφόρησε στις αρχές των ’00s στις ΗΠΑ και έγινε μόδα. Τι γίνεται όταν αυτά τα δύο, τόσο διαφορετικά οχήματα, συναντηθούν; Η απάντηση είναι εύκολη: το Z-Scooter.

Το Z-Scooter έχει την κλασική πρόσοψη της Vespa, τη λογική του Segway και είναι εφοδιασμένο με μια μπαταρία Tesla Model S.

Το Z-Scooter είναι μια δημιουργία του ισπανικού Bel & Bel Studio, το οποίο επέλεξε να πάρει την κλασική πρόσοψη της Vespa, τη λογική του Segway, να το εφοδιάσει με μια μπαταρία Tesla Model S και να δημιουργήσει το πιο περίεργο, αλλά και παράλληλα κομψό, εναλλακτικό όχημα μετακίνησης.

Πιάνει 20 με 25 χλμ./ώρα, η μπαταρία αντέχει 4-5 ώρες με μια φόρτιση, μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές του οδηγού μέσω Blootooth.

Το όχημα του ισπανικού γραφείου πιάνει 20 με 25 χλμ./ώρα, η μπαταρία αντέχει 4-5 ώρες με μια φόρτιση, μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές του οδηγού μέσω Blootooth, ενώ ο αγοραστής του μπορεί να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί. Η τιμή του είναι στα €5.950.

Για να μάθετε περισσότερα για το Z-Scoote μπείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα πέντε πιο stylish scooters που αξίζει να οδηγήσεις

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top