Το Zebra Boat μοιάζει να έχει γεννηθεί από τις… στάχτες των σκαφών της δεκαετίας του ’40 και του ’60.

  Θα είμαι ειλικρινής. Όσο λάτρεψα τον James Bond του Skyfall τοο 2012, άλλο τόσο βαρέθηκα το Spectre του 2015. Βέβαια, μετά από τέτοια επιτυχία είναι πάρα πολύ να δημιουργήσεις ένα ισάξιο φιλμ – και ίσως η μανία που μας είχε πιάσει όλους με το Skyfall πριν από πέντε χρόνια να έπαιξε τον ρόλο της.

  Υπήρχε όμως κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ στο Spectre – ή για να είμαι ειλικρινής στο promo της ταινίας. Το διαφημιστικό για γνωστή μπύρα, όπου ο Daniel Craig ως 007 επιδίδεται σε μια εντυπωσιακή καταδίωξη στην λίμνη Κόμο ήταν όλα τα λεφτά. Γρήγορα, έντονο, έξυπνο και με τις κατάλληλες vintage πινελιές, όπως αυτές του σκάφους του.

  Οι ξύλινες επιφάνειες δημιουργούν ένα μοναδικό μοτίβο στο εξωτερικό, που του χάρισαν το όνομα «Zebra».

  Και τώρα, 2 χρόνια μετά από εκείνο το promo, έρχεται ο Dimitri Bez να παρουσιάσει το πιο καινούργιο vintage σκάφος που έχουμε δει. Ο σχεδιαστής με έδρα τη Γαλλία ένωσε μοναδικά το παρελθόν με το σήμερα, την απλότητα και την τεχνολογική εξέλιξη στο νέο του project που έχει τον τίτλο Zebra Boat.

  Την ονομασία του το σκάφος την πήρε από τις διαγώνιες, ξύλινες επιφάνειες που δημιουργούν ένα μοναδικό μοτίβο στο εξωτερικό. Κατά τα άλλα έχει χρησιμοποιήσει all time classic υλικά, όπως ξύλο και δέρμα, ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζει η OLED οθόνη αφής.

  Η OLED επιφάνεια εργασίας ξεχωρίζει στο εσωτερικό του σκάφους.

  Φυσικά το μεγάλο ατού του Zebra Boat είναι οι ηλεκτρικοί κινητήρες του, μετατρέποντας τις βόλτες σε ήρεμες, αθόρυβες, εμπειρίες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Οι δύο Έλληνες που έφτασαν με τις δημιουργίες τους στο design shop του Λούβρου

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top