O βραβευμένος ηθοποιός Brian Cox θα ελέγχει τους διαγωνιζόμενους.

«Τελείωσαν» τον James Bond με… στεγνό καθάρισμα στην τελευταίο ταινία «Νο Τime To Die», δεν δείχνουν να ξέρουν ποια ακριβώς θα είναι η συνέχεια του franchise, γίνεται σχεδόν καθημερινά ένας τρελός χορός ονοματολογίας σε μια υποτιθέμενη συνέχεια (με θέμα τα νεανικά του χρόνια, άραγε;) και τώρα φορτώνουν τον «θεσμό» με ένα άκρως εμπορικό reality show. Μήπως δεν υπάρχει ελπίς;

Πρόκειται για το «007’s Road to a Million», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι θα χωρίζονται σε ομάδες των δύο και θα ρίχνονται σε μια παγκόσμια περιπέτεια με σκοπό να φτάσουν στο τέρμα του δρόμου και να κερδίσουν ένα εκατομμύριο λίρες.

Θα χρησιμοποιηθούν εμβληματικές τοποθεσίες του James Bond για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Θα χρησιμοποιηθούν εμβληματικές τοποθεσίες του James Bond για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Από τα Highlands της Σκωτίας μέχρι τη Βενετία και την Τζαμάικα. Οι διαγωνιζόμενοι θα χρειαστεί να περάσουν από δοκιμασίες που θα τεστάρουν την ευφυΐα, την αντοχή και τον ηρωισμό τους.

Εκτός από αυτά τα εμπόδια, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις που κρύβονται στις διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να προχωρήσουν στην επόμενη πρόκληση.

Συνεχώς θα βρίσκονται υπό το βλέμμα του «Ελεγκτή», ένας καθοριστικός ρόλος για το παιχνίδι, τον οποίο θα υποδυθεί -όπως ανακοινώθηκε- ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σκωτσέζος ηθοποιός Brian Cox. Ουσιαστικά θα είναι ο απαραίτητος αινιγματικός χαρακτήρας που θα ελέγχει τη μοίρα των διαγωνιζομένων στο Road To A Million του 007.

O Brian Cox θα υποβάλλει σε διάφορες δοκιμασίες τους διαγωνιζόμενους.

Ποιος είναι ο λόγος, έπειτα από τόσες δεκαετίες που ο James Bond βρίσκεται στο κινηματογραφικό σερνιάνι, να γίνει τώρα κομμάτι ενός λαϊκού τηλεοπτικού προγράμματος;

Ο Brian Cox είπε για τη συμμετοχή του στο εν λόγω show: «Πρέπει να δω πώς οι απλοί άνθρωποι θα ανταπεξέλθουν σε μια περιπέτεια του James Bond. Θα χρειαστεί να ταξιδεύσουν σε όλο τον κόσμο, σε μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του υπερπράκτορα, κάτι που θα κάνει το παιχνίδι πιο έντονο και πιο δραματικό. Απόλαυσα τον ρόλο μου τόσο ως ”κακοποιός” όσο και ως ”βασανιστής”. Εχω την άδεια να βάλω στους ελπιδοφόρους συμμετέχοντες όλων των ειδών τις δυσκολίες».

Να σημειωθεί πως το «007’s Road to a Million» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των Amazon Studios, EON Productions, 72 Films και MGM Television. Αναμένεται να προβληθεί στο Prime Video κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Τον Ιούλιο του 2022 ανακοινώθηκε ότι η Amazon είχε αγοράσει τη Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), η οποία κατέχει πολλές ταινίες και franchise, συμπεριλαμβανομένου του franchise James Bond.

Κατόπιν τούτων, μένει να μας πει κάποιος ποιος είναι ο λόγος, που, έπειτα από τόσες δεκαετίες που ο James Bond βρίσκεται στο κινηματογραφικό και… κατασκοπικό σερνιάνι, θα πρέπει να γίνει τώρα κομμάτι ενός λαϊκού προγράμματος.

Δεν συνέβη κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια, όταν γνωρίζαμε πως ο υπερπράκτορας είναι στα πάνω του και περιμέναμε με περισσή ανυπομονησία την επόμενη περιπέτειά του και θα γίνει τώρα δεν ξέρουμε το μέλλον του; Εκτός κι αν ισχύει αυτό που λέμε «πενία τέχνας κατεργάζεται». Συχνά εκτός από τέχνες και reality show…

 

Διαβάστε ακόμα: 60 χρόνια James Bond. Ο πιο αλεξίσφαιρος ήρωας του κινηματογράφου.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top