Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι 100.000 ευρώ (φωτογραφία: Taph Team για το Andro).

  Oνειρεύομαι τις Χίλιες και μια νύχτες, αλλά όχι στην εκδοχή των κλασικών ιστοριών και παραμυθιών που μας έρχονται από τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία. Φτιάχνω μια δική μου ιστορία όπου από τον ουρανό πέφτουν μπροστά μου δεσμίδες με χρήματα.

  Σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω μ’ αυτό το αναπάντεχο δώρο. Πόσα ταξίδια μπορώ να κάνω, πόσους λογαριασμούς να πληρώσω, ποιες διασκεδάσεις να προσφέρω στον εαυτό μου. Ωραίο σαν παραμύθι, αλλά αν δεν στέρξει και η τύχη δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

  Να γιατί έρχονται στο διάβα μου οι Χίλιες και μια Τύχες. Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Φτάνει η τύχη για να μετατρέψει έναν παίκτη (εμένα, δηλαδή) του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ σε νικητή. Μέσα σε μια στιγμή μπορούν να συμβεί ένα θετικό γύρισμα της τύχης. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το νέο παιχνίδι προσφέρει σε 1000+1 νικητές από  1.000 ευρώ και μοιράζει συνολικά 9.000.000 ευρώ.

  Για να κυνηγήσεις την εύνοια της τύχης χρειάζονται πέντε ευρώ. Τόσο κοστίζει κάθε λαχνός του παιχνιδιού «Χίλιες και μία Τύχες».

  Για να κυνηγήσεις την εύνοια της τύχης υπό μορφήν… ΣΚΡΑΤΣ, χρειάζονται πέντε ευρώ. Τόσο κοστίζει κάθε λαχνός του παιχνιδιού «Χίλιες και μία Τύχες». Από εκεί και πέρα, όλα αφήνονται στα χέρια αυτή της σπάνιας… θεάς που όταν σε αγγίξει στον ώμο θα το έχεις καταλάβει.

  Βέβαια, υπάρχουν και νέοι τρόποι για να διαπιστώσει ένας παίκτης στις μέρες μας αν έχει κερδίσει στις Χίλιες και μια Τύχες. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να δουν τα κέρδη τους μέσα από έναν νέο πιο διασκεδαστικό 3D τρόπο (εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο, που σκρατσάρουν τον λαχνό τους).

  Τα πράγματα είναι ευλόγως απλά και κατανοητά: όσοι έχουν έναν λαχνό του νέου παιχνιδιού μπορούν να το σκανάρουν μέσα από το OPAP Store App και μία εντυπωσιακή 3D απεικόνιση τους δείχνει αν έχουν κερδίσει.

  Αυτό έκανα κι εγώ. Επέλεξα να δω το αποτέλεσμα σε 3D, σκράτσαρα την περιοχή πάνω δεξιά στον λαχνό και σκάναρα το QR code στο κινητό μου, μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App. Συνέχισα να έχω την κάμερα στραμμένη επάνω στον λαχνό και έζησα την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας.

  Κάνετε όνειρα; Γιατί όχι; Το μέγιστο ποσό πάντως που μπορεί να κερδίσει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι 100.000 ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

  Το ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες» το προμηθεύτηκα από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της γειτονιάς μου. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του, πάντως, μπορεί να βρει τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ, βενζινάδικα και φυσικά στους πλανόδιους λαχειοπώλες.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Είτε γίνουν καλοί αθλητές είτε όχι, θα γίνουν σίγουρα καλά παιδιά.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top