Μόνο πέντε λεπτά αρκούν για να μπούμε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, ένα mini market ή ένα ψιλικατζίδικο και να αγοράσουμε έναν λαχνό –ή και περισσότερους-, ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά».

  Την Κυριακή γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Από τη μία οι σχετικά λίγοι αριθμητικά Θωμάδες, διάσημοι όμως καθώς είναι αφιερωμένη σε αυτούς μία ολόκληρη Κυριακή τον χρόνο που φέρει και το όνομά τους (Κυριακή του Θωμά), και από την άλλη οι πολυπληθείς Γιώργηδες και Γεωργίες που κάθε λίγο και λιγάκι διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος αυτής της ιδιαίτερης ημέρας.

  Μαζί τους και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, οι οποίοι προσπαθούμε να παρατείνουμε για λίγο ακόμη την χαλαρότητα και την χαρά του Πάσχα, συνεχίζοντας τις εκδρομές και τα πανηγύρια, πριν ξεκινήσουν επισήμως ξανά τα σχολεία και οι υποχρεώσεις. Πού καιρός να τρέχουμε για δώρα για τους εορτάζοντες της ζωής μας!

  Το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» κοστίζει μόλις 3 ευρώ και είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να ευχηθείς σε κάποιον αυτές τις γιορτινές ημέρες.

  Κι όμως, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζουμε να αγοράσουμε κάτι πρωτότυπο, ιδιαίτερο και διασκεδαστικό για τον οποιοδήποτε, ακόμη κι αν βρισκόμαστε στο πιο απομακρυσμένο και γραφικό χωριό της χώρας μας. Χρειαζόμαστε μόλις πέντε λεπτά από τον χρόνο μας και 3 ευρώ από την τσέπη μας.

  Πραγματικά, μόνο πέντε λεπτά αρκούν για να μπούμε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, ένα mini market ή ένα ψιλικατζίδικο και να αγοράσουμε έναν λαχνό –ή και περισσότερους-, ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά». Αφήστε που μπορεί να βρεθεί από μόνος του ο λαχνός στον δρόμο μας, στην ταβέρνα που τρώμε ή την καφετέρια που πίνουμε τον καφέ μας, αφού τους πουλάνε παντού και οι λαχειοπώλες.

  Είναι ένα ξεχωριστό, εναλλακτικό δώρο, αρκετά διαδραστικό, αφού απαιτεί και τη συμμετοχή του εορτάζοντα.

  Ξύνεις τα σημεία του λαχνού και, αν βρεις το «αστέρι», κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζεις 10 ευρώ.

  Αν και κοστίζει μόλις 3 ευρώ –αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αυτές τις ημέρες που, όσο να ‘ναι, ξοδέψαμε αρκετά περισσότερα, για τον οβελία, τα βαφτιστήρια, αλλά και τις πασχαλινές εξορμήσεις μας-, είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να ευχηθείς σε κάποιον «Χρόνια Πολλά», όχι μόνο για την ονομαστική του εορτή, αλλά για οποιαδήποτε ειδική περίσταση, είτε πρόκειται για τα γενέθλιά του, την επέτειό του και οτιδήποτε άλλο. Είναι ένα ξεχωριστό, εναλλακτικό δώρο, αρκετά διαδραστικό, αφού απαιτεί και τη συμμετοχή του εορτάζοντα.

  Οι οδηγίες είναι απλές: ξύνεις τα σημεία του λαχνού και, αν βρεις το «αστέρι», κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζεις 10 ευρώ. Όπως προείπαμε –και όπως γράφει επάνω ο λαχνός-, ένα στα δύο ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» κερδίζει. Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι τα 10.000 ευρώ. Ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά για το αντίτιμό του.

  Το μεγαλύτερο έπαθλο είναι τα 10.000 ευρώ. Ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά για το αντίτιμό του.

  Επειδή υπάρχει πάνω στο λαχνό ειδική περιοχή για ευχές, θα μπορούσε να χρησιμεύσει και ως κάρτα, συνοδευτική ενός άλλου δώρου.

  Τέλος, επειδή υπάρχει πάνω στο λαχνό ειδική περιοχή για αφιέρωση, θα μπορούσε να χρησιμεύσει και ως κάρτα, συνοδευτική ενός άλλου δώρου. Επειδή το κόστος του είναι μικρό, αντί για μια ευχετήρια κάρτα που θα στοίχιζε πάνω-κάτω το ίδιο, προσφέρουμε αυτό που είναι πιο… περιπετειώδες και πρωτότυπο. Σίγουρα θα προκαλέσετε μια όμορφη έκπληξη. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή τύχη!

   

  Διαβάστε ακόμα: OPAP Store App. Παίζοντας τα δελτία… στα δάχτυλα.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top