1182298

  Η Chloe φωτογραφίζει τα μοντέλα της όπως θα ήθελε να μοιάζει η ίδια.

  «Από τότε που ήμουν στην εφηβεία, δεν είχα ιδιαίτερη αυτοεκτίμηση. Γι’ αυτό σπάνια βγάζω φωτογραφίες τον εαυτό μου. Από την άλλη, χρησιμοποιώ πάρα πολύ τα μοντέλα μου, ώστε να αποτυπώσω πώς θα ήθελα να είναι ο εαυτός μου και ένας ιδανικός κόσμος».

  Η Chloe Sheppard, αν και μόλις 20 ετών, φαίνεται να ξέρει πολύ καλά τον εαυτό της. Όπως και το πώς να αντιμετωπίζει τα πράγματα που την ενοχλούν. Η δικιά της θεραπεία είναι μία: η φωτογραφία. «Φωτογραφίζω τα μοντέλα μου όπως θα ήθελα εγώ να μοιάζω» έχει δηλώσει.

  «Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί είμαι τόσο μόνη κι αν ποτέ θα βρω τον “δικό μου” άνθρωπο» λέει η Chloe.
  1182301_kolaz

  Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αμερική, αποφάσισε να ξεκινήσει το νέο της project, μέσα από το οποίο θα παρουσιάζει τον τέλειο κόσμο.

  Πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι στην Αμερική και μέσα από το project της “Lover, Loser, Loner” αποφάσισε, εκτός από τον τέλειο εαυτό της, να αποτυπώσει και τον ιδανικό κόσμο. «Κάθε φορά που φωτογραφίζω, ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω τον ιδανικό κόσμο. Οι περιοχές που επιλέγω υποθέτω ότι είναι περιοχές στις οποίες θα ήθελα να ζω και εγώ» λέει στο περιοδικό Dazed and Confused.

  Κι αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξε έναν τόσο μελαγχολικό τίτλο για το project της, όπως το “Lover, Loser, Loner”, η Chloe έχει την απάντηση και για αυτό: «Μάλλον επειδή τα νιώθω όλα αυτά».

  1182297

  Το Lover, Loser, Loner της Chloe μπορείτε να το βρείτε εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Η γυμνή αλήθεια του καλοκαιριού

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top