Αντεξε στα χέρια του 007, άρα αξίζει (Φωτογραφία: landrover.gr).

Ερώτηση που μπορεί να είναι και ρητορική: θα επιλέγατε ένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί το crash test του Τζέιμς Μποντ; Η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι «ναι». Αν υπάρχει ένας οδηγός που πηγαίνει τα πράγματα στα άκρα τεστάροντας τις δικές του αντοχές, αλλά και των «όπλων» που χρησιμοποιεί, τότε αυτός δεν μπορεί παρά να είναι ο 007. Aν μη τι άλλο, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί είναι μέρος του εξοπλισμού του.

Θα κυκλοφορήσουν μόλις 300 αυτοκίνητο του συγκεκριμένου μοντέλου (Φωτογραφία: landrover.gr).

Αυτοκίνητο που έχει… επιβιώσει από τα χέρια του υπερπράκτορα δεν πρέπει να το φοβόμαστε. Είναι ικανό να αντέξει στη συνέχεια τα πάντα. Κάπως έτσι, η Land Rover κυκλοφορεί μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Defender, με αισθητική που παραπέμπει στη νέα ταινία της σειράς του James Bond «No Time To Die». Η υπογραφή του δημιουργήματος ανήκει (φαρδιά πλατιά) στον ερίτιμο Bond.

To μοντέλo δημιούργησε το τμήμα SV (Special Vehicle) Bespoke της Land Rover για τη νέα ταινία No Time To Die.

Ξεχωρίζουν οι μπλε δαγκάνες φρένων (Φωτογραφία: landrover.gr).

Eίναι ένα μοντέλο που δημιούργησε το τμήμα SV (Special Vehicle) Bespoke της Land Rover για να σηματοδοτήσει την παρουσία του στην αναμενόμενη νέα ταινία No Time To Die. Η συλλεκτική του αξία είναι δεδομένη και ενισχύεται έτι περισσότερο από το γεγονός ότι η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 300 αυτοκίνητα για τις αγορές όλου του κόσμου.

Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο στην τρίθυρη όσο και στην 5θυρη έκδοση του μοντέλου (Φωτογραφία: landrover.gr).

To μοντέλο έχει επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 240 χλμ./ώρα.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο στην τρίθυρη όσο και στην 5θυρη έκδοση του μοντέλου. Με βάση τον πρόσφατα λανσαρισμένο Defender V8 με την απόδοση των 525 ίππων από τον turbo 8κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα με τη χωρητικότητα των 5,0 λίτρων, η Land Rover επιδιώκει να «πιάσει» τον παλμό των εκατομμυρίων οπαδών του Τζέιμς Μποντ.

Με την υπογραφή του 007 (Φωτογραφία: landrover.gr).

Οι επιδόσεις του είναι αξιοσημείωτες: το μοντέλο έχει επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 240 χλμ./ώρα. Το Defender V8 Bond Edition διαθέτει μια σειρά από αλλαγές στην αισθητική του, που από την έκδοση Black Pack του μοντέλου το κάνουν και ξεχωρίζει.

Το τρίθυρο Defender V8 Bond Edition κοστίζει στη Βρετανία 123.000 ευρώ, ενώ το 5θυρο 126.000 ευρώ.

Με μοναδικές βελτιώσεις στην ανάρτηση και το κιβώτιο, συμπεριλαμβανομένων ειδικών συντελεστών ελατηρίων και αποσβεστήρων, και ένα νέο ηλεκτρονικό, ενεργό πίσω διαφορικό (Electronic Active Rear Differential), το Defender V8 προσφέρει πιο ευέλικτη και συναρπαστική συμπεριφορά με ανώτερο έλεγχο του αμαξώματος – όλα συνοδευόμενα από τον χαρακτηριστικό ήχο του υπερτροφοδοτούμενου V8.

τα γραφικά της οθόνης του ηχοσυστήματος στο κέντρο του ταμπλό έχουν θέμα τον περίφημο «μυστικό» πράκτορα (Φωτογραφία: landrover.gr).

Οι ρέκτες δεν γίνεται να μην προσέξουν τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών και τις μπλε δαγκάνες φρένων. Ενώ  διαθέτει σήμα «Defender 007» στο πίσω μέρος και μοναδικό σχεδιασμό φωτισμού κάτω από τις πόρτες, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις στα μαρσπιέ αλλά και τα γραφικά της οθόνης του ηχοσυστήματος στο κέντρο του ταμπλό, που έχουν θέμα τον περίφημο «μυστικό» πράκτορα.

Ένα από τα μόλις 300. Για να μην ξεχνιόμαστε (Φωτογραφία: landrover.gr).

Στοιχείο που δεν είναι αμελητέο και θα μετρήσει στην αγορά του μοντέλου από τους λίγους και εκλεκτούς: το καθένα από αυτά τα 300 αυτοκίνητα θα δεχτεί τις περιποιήσεις της SV Bespoke και θα έχει τον αριθμό έκδοσής του χαραγμένο μαζί με το λογότυπο SV Bespoke στο εσωτερικό. Το τρίθυρο Defender V8 Bond Edition κοστίζει στη Βρετανία 123.000 ευρώ, ενώ το 5θυρο 126.000 ευρώ.

 

Δείτε ακόμα: «No Time To Die» – το οριστικό τρέιλερ.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top