Ο Αύγουστος Πανταζίδης, ντυμένος κατάλληλα, είναι ιδιώτης υποψήφιος αστροναύτης.

  Στις 11 Ιουλίου 2021 συνέβη κάτι που πριν από λίγα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να το διανοηθούμε. Ένα ιδιωτικό διαστημικό αεροσκάφος να κάνει την πρώτη του πτήση στο Διάστημα. Και όχι μόνο να την πραγματοποιήσει, αλλά και να είναι απόλυτα επιτυχημένη. Κι όμως, ο πολύς Ρίτσαρντ Μπράνσον το έπραξε.

  Μπορεί να ακολούθησε το εξίσου επιτυχημένο εγχείρημα του Τζεφ Μπέζος, αλλά ο πρώτος είναι πάντα πρώτος και ως τέτοιος θα μνημονεύεται πάντα. Για να πετύχει το σκοπό του ο Μπράνσον απευθύνθηκε στους καλύτερους για να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα. Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι και η Under Armour.

  Ο Αύγουστος Πανταζίδης είναι ιδιώτης υποψήφιος αστροναύτης και ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε σε αποστολές προσομοίωσης.

  Το Διάστημα προϋποθέτει καλή προπόνηση επί της γης.

  Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2019 η Under Armour ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον ιδρυτή της Virgin Galactic, Sir Richard Branson, μία συνεργασία που συνδυάζει ρούχα και υποδήματα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τους πρώτους ιδιώτες αστροναύτες που θα φτάσουν στο διάστημα.

  Μέρος αυτής της επιτυχίας επιδιώκει να γίνει και ο Αύγουστος Πανταζίδης, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της καμπάνιας «Train What’s Under The Armour». Η καμπάνια έχει βασιστεί πάνω σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου όπως Michael Phelps & Anthony Joshua, οι οποίοι μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζονται συνεχώς στα υψηλότερα επίπεδα, όχι μόνο μέσω της σωματικής τους δύναμης αλλά μέσω της ψυχικής δύναμης και της προετοιμασίας.

  Ο Αύγουστος Πανταζίδης είναι ιδιώτης υποψήφιος αστροναύτης (Career Astronaut Candidate) και αστροναύτης σε αποστολές προσομοίωσης στη Σελήνη με δημοσιευμένο επιστημονικό έργο επί πανομοιότυπων γεωλογικά περιοχών του πλανήτη Άρη στην Γη.

  Από το 2019 έχει επιλεγεί στο πρώτο πλήρωμα εκπαιδευόμενων ιδιωτών αστροναυτών του αμερικάνικου οργανισμού Advancing Exploration, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχει ως αστροναύτης σε αποστολές προσομοίωσης μακράς διάρκειας στη Σελήνη. Είναι πρωτοπόρος στον τομέα για τα ελληνικά δεδομένα μιας και ήταν ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε σε αποστολές προσομοίωσης. Από το 2020 είναι υπότροφος εκπαιδευόμενος πιλότος ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται και για επαγγελματίας δύτης «Dive Master». Το 2021 μπήκε στη λίστα Forbes 30 Under 30 Greece.

  Η Under Armour x Virgin Galactic κυκλοφορεί μία περιορισμένη συλλογή ρούχων βασισμένη στην τεχνολογία UA RUSH™ .

  Ο Αύγουστος, πρεσβεύοντας τις αξίες της UA και της καμπάνιας «Train What’s Under The Armour» αναφέρει: «Δεν αρκεί μόνον η υψηλή φυσική κατάσταση αλλά και η προετοιμασία του μυαλού μου, τόσο για αυτά που με περιμένουν αλλά και για αυτά που αφήνω πίσω μου». Και αποδεικνύει σε όλους μας πως το να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να φθάσουμε «στα άστρα» δεν αποτελούν πλέον απλά ένα όνειρο.

  Με αφορμή τον εορτασμό της πρόσφατης πτήσης Virgin Galactic, η Under Armour x Virgin Galactic κυκλοφορεί μία περιορισμένη συλλογή ρούχων βασισμένη στην τεχνολογία UA RUSH™ με σκοπό να βοηθήσει όλους του αθλητές να ξεπεράσουν τα όρια τους. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο UA Brand House Γλυφάδα.

   

  Διαβάστε ακόμα: UA Flow Velociti Wind. Το running παπούτσι της νέας εποχής.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top