Η Diadora θα παρέχει ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα για όλες τις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος που θα μετέχει η Ducati.

Ποιος είπε ότι η ταχύτητα δεν ταιριάζει με την κομψότητα; Ποιος είπε ότι οι πρωταθλητές οδηγοί του MotoGP (αλλά και οι άνθρωποι που συγκροτούν την ομάδα υποστήριξής τους) δεν πρέπει να είναι ντυμένοι με στυλ κατά τη διάρκεια των αγώνων; Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ducati συμφώνησε για ένα πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Diadora που περιλαμβάνει ρούχα και υποδήματα για την ομάδα.

Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη συνεργασία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικής πίστας: η συλλογή Ducati replica που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη diadora θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας και θα μπορεί επίσης να αγοραστεί online στο diadora.com και ducati.com από την 1η Μαρτίου 2022.

Η Diadora θα προμηθεύει τα ρούχα που θα φορούν τα μέλη της αποστολής στα διάφορα ταξίδια τους και θα καλύπτει όλες τις δραστηριότητες στην πίστα.

Ως τεχνικός συνεργάτης και επίσημος προμηθευτής της Ducati Lenovo Team, η Diadora θα προμηθεύει τα ρούχα που θα φορούν τα μέλη της αποστολής στα διάφορα ταξίδια τους και θα καλύπτει όλες τις δραστηριότητες στην πίστα, μέχρι τον εξοπλισμό της τεχνικής ομάδας με ρούχα εργασίας μέσω της μάρκας Utility.

Polo, αλλά και φόρμες θα περιλαμβάνει η κολεξιόν.

Το παπούτσι Mythos Blushield Volo, που βραβεύτηκε στα Best Design Awards στις ΗΠΑ, είναι το πιο ελαφρύ στυλ της σειράς Blushield.

Εκτός από μια σειρά από πόλο, πουκάμισα, μπλουζάκια, πουλόβερ, σακίδια, μπουφάν και ταξιδιωτικές τσάντες, η Diadora δημιούργησε μια προσαρμοσμένη έκδοση του κορυφαίου της παπουτσιού για τρέξιμο για την Ducati Lenovo Team: το Blushield Volo. Το Mythos Blushield Volo, που βραβεύτηκε στα Best Design Awards στις ΗΠΑ, είναι το πιο ελαφρύ στυλ της σειράς Blushield και αναγνωρίζεται πλέον, χωρίς αμφιβολία, ως ένα από τα μοντέλα-ναυαρχίδες της ιταλικής μάρκας. Το Blushield Volo εγγυάται δυναμική αντικραδασμική προστασία και περισσή άνεση. Η κόκκινη επιλογή χρώματος (συνώνυμο της Ducati) αντιπροσωπεύει την ένωση των δύο εταιριών σε ένα κοινό όραμα.

Η Diadora δημιούργησε μια προσαρμοσμένη έκδοση του κορυφαίου της παπουτσιού για τρέξιμο για την Ducati Lenovo Team: το Blushield Volo.

Τα δύο εμπορικά σήματα  αποτελούν σύμβολο της ιταλικής αριστείας στην τεχνολογία και τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από μισό αιώνα.

Η υπογραφή του πολυετούς συμβολαίου περιλαμβάνει ένα κοινό σχέδιο των δύο εταιρειών για την ανάπτυξη στον τομέα των ενδυμάτων εργασίας και των ρούχων για τρέξιμο, το οποίο θα ξεκινήσει από την επόμενη σεζόν, γεννώντας μια συνεργασία μεταξύ δύο εμπορικών σημάτων που αποτελούν σύμβολο της ιταλικής αριστείας στην τεχνολογία και τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από μισό αιώνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε και πάλι δίπλα μας τη Diadora – έναν διάσημο συνεργάτη με περήφανη ιταλική ταυτότητα. Όπως και η Ducati, το πάθος και οι επιδόσεις αποτελούν τους πυλώνες της ταυτότητας της diadora. Μια σχέση που αφορά όχι μόνο την αγωνιστική ομάδα, αλλά και ολόκληρη την εταιρεία, με προϊόντα που συνάδουν με το brand Ducati».

Η Ducati φιλοδοξεί να είναι η στυλάτη ομάδα του MotoGP.

Από την μεριά του, ο πρόεδρος της Diadora, Enrico Moretti Polegato, επισήμανε: «Χάρη σε μια συνεργασία που βασίζεται στην ιταλική ταυτότητα, τις κοινές αξίες και τη συνεχή αναζήτηση της αριστείας που διακρίνει τις δύο μάρκες, η Diadora γίνεται για άλλη μια φορά ηγέτης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μαζί με την Ducati Corse. Η συμφωνία επεκτείνεται για αρκετά χρόνια, επιτρέποντας στις μάρκες μας που αποτελούν κληρονομιά να αναπτύξουν από κοινού προϊόντα – προϊόντα που είναι τόσο υψηλής τεχνολογίας όσο και κομψά, ικανά να συμβάλλουν πλήρως στην επιτυχία της ομάδας».

 

Διαβάστε ακόμα: Breitling & Triumph. Mια Top Time συνεργασία για τους λάτρεις των ρολογιών και των μηχανών.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top