Τώρα φοριέται πιο εφαρμοστό, αναδεικνύοντας το σώμα, κι έχει χάσει αυτά τα φονικά για οποιαδήποτε γυναικεία λίμπιντο εβαζέ μανίκια.

Τώρα φοριέται πιο εφαρμοστό, αναδεικνύοντας το σώμα, κι έχει χάσει αυτά τα φονικά για οποιαδήποτε γυναικεία λίμπιντο εβαζέ μανίκια.

Δεν πάει καιρός που το κοντομάνικο ήταν στο φτύσιμο από τους γνώστες, οι οποίοι θεωρούσαν ότι δεν έχει θέση στο καθαγιασμένο εκείνο τμήμα της γκαρνταρόμπας που στεγάζει το πιο σπουδαίο ανδρικό ρούχο: το πουκάμισο.

Ως κι εγώ θεωρούσα ότι είναι καλό για τύπους του φυράματος ενός Χόμερ Σίμπσον που φοράς όταν κουρεύεις το γρασίδι, κλαδεύεις τις τριανταφυλλιές ή ετοιμάζεις το μπάρμπεκιου.

Στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη, όταν είσαι τμηματάρχης Β’ κάτω από σακάκι. Ωστόσο, επιστρέφει επανασχεδιασμένο και γνωρίζει μεγάλες πιένες. Δεν απευθύνεται πλέον σε πλασιέδες συνδυασμένο με γραβάτα.

Με γραβάτα; Άχαρο, σαν αγγούρι σε χαρτοσακούλα

Το κοντομάνικο πουκάμισο είναι αποδεκτό αρκεί να έχει στενά και όχι εβαζέ μανίκια

Τώρα φοριέται πιο εφαρμοστό, αναδεικνύοντας το σώμα, κι έχει χάσει αυτά τα φονικά για οποιαδήποτε γυναικεία λίμπιντο εβαζέ μανίκια. Φέρνει πλέον περισσότερο σε polo ή μπλουζάκι, αποκτώντας νέο ενδιαφέρον.

Καλό για καλοκαίρι, αλλά εξακολουθεί να ωχριά σε χάρη μπροστά σ’ ένα ανασκουμπωμένο πουκάμισο.

Διαβάστε ακόμα: Πουκάμισα με κουμπάκια στο γιακά – γιατί επιτρέπεται να τα φοράς με… λάθος τρόπο

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top