Το Ninnolo της Κηφισιάς άνοιξε και στην Άνω Μερά της Μυκόνου

Η γνωστή gelateria φόρεσε τα καλοκαιρινά της και στα δύο νέα μαγαζιά της παρουσιάζει χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά πιάτα.

 

Το Ninnolo ετοιμάζεται να μάθει στους Μυκονιάτες τα μυστικά του χειροποίητου παγωτού.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σου λέει «καλοκαιρινές διακοπές»; Θάλασσα, ήλιος, νησί, πλοίο, παγωτό; Η αλήθεια είναι πως όλα, με το τελευταίο να είναι η μικρή ένοχη απόλαυση μας στους θερινούς μήνες.

Αν είσαι λάτρης του παγωτού, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις «ανηφορίσει» στην Κηφισιά μόνο και μόνο για χάρη του Ninnolo. Η γνωστή gelateria αποτελεί έναν μικρό ναό αυτού του απολαυστικού γλυκίσματος, χάρη στις φημισμένες δημιουργίες της.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ περιέργως δεν χρησιμοποιεί καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να φορέσει τα καλοκαιρινά του, καθώς αποφάσισε να πάει για διακοπές στη Μύκονο, στην Άνω Μερά, σε μια ιστορική διεύθυνση που άνοιξε έναν αιώνα ένα από τα εμβληματικά καφενεία των Κυκλάδων.

Σε έναν λιτό χώρο που συνδυάζονται το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο, οι επισκέπτες  θα μπορούν να απολαύσουν χειροποίητα παγωτά αλλά και να καθίσουν για πρωινό ή brunch με pancakes, αυγά, avocado toast, carrot cakes και καφέδες.

Το Ninnolo στην Άνω Μερά της Μυκόνου, εκτός από το χειροποίητο gelato θα λειτουργήσει και ως gourmet brunch spot.

Η Μύκονος η οποία είναι κάτι σαν ανεξάρτητο κράτος, διαθέται ήδη Ninnolo και στη Χώρα, στην οδό Αγίου Ιωάννου. (Επίσης, εκτός από την Κηφισιά, Ninnolo διαθέτει και η Λήμνος). Εμείς όμως εστιάζουμε στο νέο στέκι της Άνω Μεράς διότι προσφέρει το ιδανικό φινάλε μετά τα κοψίδια στις ταβέρνες της πλατείας. Ας ευχηθούμε μονάχα, εκτός από εξαιρετικές gelaterie, να ανοίξει ξανά και το παρασκευαστήριο / πρατήριο κοπανιστής στην Άνω Μερά. Άλλωστε ένα brunch με το παραδοσιακό Μυκονιάτικο “μπλε” (κι ας είναι μάλλον ροζ) τυρί -ακόμα και ένα παγωτό κοπανιστής!- στο Ninnolo, θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ninnolo.gr.

 

Διαβάστε ακόμα: Top5 μποέμ αυλές στο κέντρο της Αθήνας

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Περισσότερο καλό κρέας στην πόλη: Το πιο ενδιαφέρον νέο στέκι του Κορυδαλλού αυτή τη φορά, έχει τα φόντα να γίνει υπερτοπικό σουξέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα εξηγεί γιατί το Syrah έχει εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα των οινόφιλων και επιλέγει πέντε σπουδαίες φιάλες από τον ελληνικό αμπελώνα – μαζί με τις ιδανικές τους αρμονίες στο τραπέζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το μαγαζί, που από το 2010 έως το 2014 ψηφίστηκε 4 φορές ως το Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου από το περιοδικό Restaurant, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, κρατώντας ένα τραπέζι της βραδιάς εγκαινίων του για δύο τυχερούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν τα ψάρια πιάνουν στεριά, πηγαίνουν για ποτά στο The Clumsies. Και ο Βασίλης Δημαράς βγαίνει για ψάρεμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro