Το Ninnolo της Κηφισιάς άνοιξε και στην Άνω Μερά της Μυκόνου

Η γνωστή gelateria φόρεσε τα καλοκαιρινά της και στα δύο νέα μαγαζιά της παρουσιάζει χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά πιάτα.

 

Το Ninnolo ετοιμάζεται να μάθει στους Μυκονιάτες τα μυστικά του χειροποίητου παγωτού.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σου λέει «καλοκαιρινές διακοπές»; Θάλασσα, ήλιος, νησί, πλοίο, παγωτό; Η αλήθεια είναι πως όλα, με το τελευταίο να είναι η μικρή ένοχη απόλαυση μας στους θερινούς μήνες.

Αν είσαι λάτρης του παγωτού, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις «ανηφορίσει» στην Κηφισιά μόνο και μόνο για χάρη του Ninnolo. Η γνωστή gelateria αποτελεί έναν μικρό ναό αυτού του απολαυστικού γλυκίσματος, χάρη στις φημισμένες δημιουργίες της.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ περιέργως δεν χρησιμοποιεί καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να φορέσει τα καλοκαιρινά του, καθώς αποφάσισε να πάει για διακοπές στη Μύκονο, στην Άνω Μερά, σε μια ιστορική διεύθυνση που άνοιξε έναν αιώνα ένα από τα εμβληματικά καφενεία των Κυκλάδων.

Σε έναν λιτό χώρο που συνδυάζονται το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο, οι επισκέπτες  θα μπορούν να απολαύσουν χειροποίητα παγωτά αλλά και να καθίσουν για πρωινό ή brunch με pancakes, αυγά, avocado toast, carrot cakes και καφέδες.

Το Ninnolo στην Άνω Μερά της Μυκόνου, εκτός από το χειροποίητο gelato θα λειτουργήσει και ως gourmet brunch spot.

Η Μύκονος η οποία είναι κάτι σαν ανεξάρτητο κράτος, διαθέται ήδη Ninnolo και στη Χώρα, στην οδό Αγίου Ιωάννου. (Επίσης, εκτός από την Κηφισιά, Ninnolo διαθέτει και η Λήμνος). Εμείς όμως εστιάζουμε στο νέο στέκι της Άνω Μεράς διότι προσφέρει το ιδανικό φινάλε μετά τα κοψίδια στις ταβέρνες της πλατείας. Ας ευχηθούμε μονάχα, εκτός από εξαιρετικές gelaterie, να ανοίξει ξανά και το παρασκευαστήριο / πρατήριο κοπανιστής στην Άνω Μερά. Άλλωστε ένα brunch με το παραδοσιακό Μυκονιάτικο “μπλε” (κι ας είναι μάλλον ροζ) τυρί -ακόμα και ένα παγωτό κοπανιστής!- στο Ninnolo, θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ninnolo.gr.

 

Διαβάστε ακόμα: Top5 μποέμ αυλές στο κέντρο της Αθήνας

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γλυκιά εκδοχή του αγαπημένου μας λαχματζουνάδικου κάτω από την Αιόλου έχει μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα Ανατολής, χρυσαφένιο κιουνεφέ, λαχταριστό καζάν ντιπί και αμαρτωλό μπακλαβά μαζί με single estate (!) καφέ στο μπρίκι. Η Αθήνα ξαναβρίσκει κάτι από την ανατολίτικη αστική της ταυτότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro