Το Ninnolo της Κηφισιάς άνοιξε και στην Άνω Μερά της Μυκόνου

Η γνωστή gelateria φόρεσε τα καλοκαιρινά της και στα δύο νέα μαγαζιά της παρουσιάζει χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά πιάτα.

 

Το Ninnolo ετοιμάζεται να μάθει στους Μυκονιάτες τα μυστικά του χειροποίητου παγωτού.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σου λέει «καλοκαιρινές διακοπές»; Θάλασσα, ήλιος, νησί, πλοίο, παγωτό; Η αλήθεια είναι πως όλα, με το τελευταίο να είναι η μικρή ένοχη απόλαυση μας στους θερινούς μήνες.

Αν είσαι λάτρης του παγωτού, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις «ανηφορίσει» στην Κηφισιά μόνο και μόνο για χάρη του Ninnolo. Η γνωστή gelateria αποτελεί έναν μικρό ναό αυτού του απολαυστικού γλυκίσματος, χάρη στις φημισμένες δημιουργίες της.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ περιέργως δεν χρησιμοποιεί καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να φορέσει τα καλοκαιρινά του, καθώς αποφάσισε να πάει για διακοπές στη Μύκονο, στην Άνω Μερά, σε μια ιστορική διεύθυνση που άνοιξε έναν αιώνα ένα από τα εμβληματικά καφενεία των Κυκλάδων.

Σε έναν λιτό χώρο που συνδυάζονται το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο, οι επισκέπτες  θα μπορούν να απολαύσουν χειροποίητα παγωτά αλλά και να καθίσουν για πρωινό ή brunch με pancakes, αυγά, avocado toast, carrot cakes και καφέδες.

Το Ninnolo στην Άνω Μερά της Μυκόνου, εκτός από το χειροποίητο gelato θα λειτουργήσει και ως gourmet brunch spot.

Η Μύκονος η οποία είναι κάτι σαν ανεξάρτητο κράτος, διαθέται ήδη Ninnolo και στη Χώρα, στην οδό Αγίου Ιωάννου. (Επίσης, εκτός από την Κηφισιά, Ninnolo διαθέτει και η Λήμνος). Εμείς όμως εστιάζουμε στο νέο στέκι της Άνω Μεράς διότι προσφέρει το ιδανικό φινάλε μετά τα κοψίδια στις ταβέρνες της πλατείας. Ας ευχηθούμε μονάχα, εκτός από εξαιρετικές gelaterie, να ανοίξει ξανά και το παρασκευαστήριο / πρατήριο κοπανιστής στην Άνω Μερά. Άλλωστε ένα brunch με το παραδοσιακό Μυκονιάτικο “μπλε” (κι ας είναι μάλλον ροζ) τυρί -ακόμα και ένα παγωτό κοπανιστής!- στο Ninnolo, θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ninnolo.gr.

 

Διαβάστε ακόμα: Top5 μποέμ αυλές στο κέντρο της Αθήνας

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο Κίμων Φραγκάκης μας πάει στο Ali Baba, ένα συνοικιακό μαγαζί που είναι πάντα μισοάδειο αλλά που κρύβει το πιο λαχταριστό πιτόγυρο - αρκεί να ξέρετε να το ζητήσετε έξω από τα αναγραφόμενα στο μενού, με τη «συνταγή» του Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μας πάει μια βόλτα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί όπου βρίσκεται ένα δημοφιλέστατο νέο στέκι που όμως του θυμίζει το σουβλατζίδικο των παιδικών του χρόνων στην Πάτρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποια μετράνε πάνω από 100 χρόνια ζωής. Άλλα σε ταξιδεύουν στο παρελθόν με τις παραδοσιακές συνταγές τους και το αναλλοίωτο design τους. Ενώ όλα θυμίζουν μια Αθήνα που πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε. Αυτά είναι τα στέκια που δεν θα «πεθάνουν» ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φεύγει το -αταίριαστο ομολογουμένως- TGI Friday’s, έρχονται το σούσι στην ξαπλώστρα και η γιόγκα το ηλιοβασίλεμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro