Most Viewed

Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας γιος πρώην σουβλατζήδων αποφάσισε να κόψει το κρέας και γράφει για το τελευταίο του τυλιχτό. Ένα τίμιο σουβλάκι σε ένα συνοικιακό στέκι στη Δάφνη με αρκετά χρόνια ιστορίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Χρήστος Παρίδης γράφει για το φαλαφελάδικο που ανακάλυψε τυχαία και πλέον έχει γίνει στέκι του αφού μετατρέπει το ταπεινό φαλάφελ σε πλήρες -υγιεινό- γεύμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν σταματάει σε ένα μαγαζί, αλλά σε ένα χωριό 50 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής, εκεί όπου το σουβλάκι έχει μετατραπεί σε τέχνη και επιστήμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο Trivoli Vegan Kafeneio ένα σουβλάκι χωρίς κρέας κάνει εμφανίσεις ανά διαστήματα στο μενού του μαγαζιού και γίνεται ανάρπαστο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μας πάει μια βόλτα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί όπου βρίσκεται ένα δημοφιλέστατο νέο στέκι που όμως του θυμίζει το σουβλατζίδικο των παιδικών του χρόνων στην Πάτρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κίμων Φραγκάκης μας πάει στο Ali Baba, ένα συνοικιακό μαγαζί που είναι πάντα μισοάδειο αλλά που κρύβει το πιο λαχταριστό πιτόγυρο - αρκεί να ξέρετε να το ζητήσετε έξω από τα αναγραφόμενα στο μενού, με τη «συνταγή» του Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχοντας 67 χρόνια πείρας στην πλάτη του, ο «Κώστας» στην οδό Πεντέλης στο Σύνταγμα, δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τον τίτλο «το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H marketer γεύσης και οίνου Popi Wallick μας αποκαλύπτει που θα βρούμε το πιο... καλλιτεχνικό σουβλάκι στον Άλιμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θύμιος Βούλγαρης μοιράζεται μαζί μας το στέκι όπου τρώει το πιο μούρλια καλαμάκι, με θέα στη Βουλή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με φρέσκο, χειροποίητο γύρο που γίνεται... sold out πριν τη 13:00 και σκέτο γιαουρτάκι. Κόλαση!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top