Άρτεμις Κατσούλη· 25.05.2022
Aπό τα Χανιά έως τη Βουλιαγμένη και από τη Νέα Σμύρνη έως τη Θεσσαλονίκη. Τα εννέα αυτά κλασικότατα σουβλατζίδικα ποντάρουν στη γεύση και όχι στη μόστρα. Επιλέγει η Άρτεμις Κατσούλη.
Κώστας Πετρόπουλος· 18.12.2020
Καλαμάκι χοιρινό και σουτζουκάκι σαλονικιώτικο. Τίμιο κρέας, αφράτη πίτα, χωρίς πατάτες. Μικρά και αυθεντικά σουβλάκια, όπως πρέπει να είναι. Τα δοκιμάσαμε πρώτοι και γράφουμε τις εντυπώσεις μας.
Guest / Γεύση· 22.10.2020
Ζουμερή παχιά πίτα, αλλά χωρίς πολύ αλάτι, λάδια ή πατάτες. Ο head pastry Chef του «Funky Gourmet» Αντώνης Σελέκος, γράφει για το αγαπημένο του σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας, με ιστορία από το 1951.
Δημήτρης Κιουσόπουλος· 19.06.2020
Αν ψάχνετε «σοβαρό» κεμπάπ, ο μαιτρ του είδους, ο Αρμένιος κύριος Τόμας, σερβίρει καθημερινά αυτό που ξέρει καλύτερα: κεμπάπ, λαχματζούν, φαλάφελ, γιαουρτλού και παστουρμαλί. Το μαγαζί είναι ταπεινό, οικονομικό και τίμιο. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον εμπιστεύτηκε, δοκίμασε και γράφει.
Guest / Γεύση· 03.06.2020
Μπορεί η γνωστή συγγραφέας να παραδέχεται ότι δεν είναι φανατική του εθνικού μας street food, αλλά τα παιδιά της που ξέρουν από καλό σουβλάκι επιλέγουν φανατικά το «Boutique souvlaki» στο Ψυχικό. Ως γνωστόν, τα παιδιά είναι πάντα οι πιο δύσκολοι κριτές.
Andro Team· 17.02.2020
Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.
Γεωργία Δρακάκη· 08.01.2020
Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.
Παναγιώτης Κούστας· 11.04.2019
Ένας γιος πρώην σουβλατζήδων αποφάσισε να κόψει το κρέας και γράφει για το τελευταίο του τυλιχτό. Ένα τίμιο σουβλάκι σε ένα συνοικιακό στέκι στη Δάφνη με αρκετά χρόνια ιστορίας.
Χρήστος Παρίδης· 08.02.2019
Ο Χρήστος Παρίδης γράφει για το φαλαφελάδικο που ανακάλυψε τυχαία και πλέον έχει γίνει στέκι του αφού μετατρέπει το ταπεινό φαλάφελ σε πλήρες -υγιεινό- γεύμα.
Γιάννης Μυλόπουλος· 10.07.2018
Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν σταματάει σε ένα μαγαζί, αλλά σε ένα χωριό 50 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής, εκεί όπου το σουβλάκι έχει μετατραπεί σε τέχνη και επιστήμη.
Δημήτρης Φαλλιέρος· 13.06.2018
Στο Trivoli Vegan Kafeneio ένα σουβλάκι χωρίς κρέας κάνει εμφανίσεις ανά διαστήματα στο μενού του μαγαζιού και γίνεται ανάρπαστο.
Guest / Γεύση· 25.05.2018
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μας πάει μια βόλτα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί όπου βρίσκεται ένα δημοφιλέστατο νέο στέκι που όμως του θυμίζει το σουβλατζίδικο των παιδικών του χρόνων στην Πάτρα.