Ανδρέας Λαγός· 13.04.2020
O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή συνώνυμη με την ελληνική κουζίνα. Ό,τι πρέπει γι' αυτή την εβδομάδα της νηστείας.
Ανδρέας Λαγός· 13.03.2017
Κρασιά γλυκά, ημίξηρα μα και ξηρά, με ξεχωριστά αρώματα, πολυποίκιλες γεύσεις, φρουτένιες πινελιές και μια καλοκρυμένη αλλά έντονη απολαυστική επίγευση. Γράφει ο -Σαμιώτης- Ανδρέας Λαγός.
Ανδρέας Λαγός· 10.01.2017
Η Τασούλα Κουφοπούλου έχει δημιουργήσει τον πιο φιλόξενο χώρο στο "Απόμερο", προσκαλώντας ντόπιους και επισκέπτες σε ένα απολαυστικό ταξίδι στην τοπική κουζίνα.
Ανδρέας Λαγός· 24.11.2016
Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.
Ανδρέας Λαγός· 20.11.2016
Τρέφονται μόνο με ακατέργαστους καρπούς. Δεν ξέρουν τι είναι ούτε σόγια ούτε αυξητικές ορμόνες. Προς πώληση; 4-5 ζώα το μήνα!
Ανδρέας Λαγός· 11.10.2016
Φρέσκο σταφύλι, άνθη πορτοκαλιάς και ροδοπέταλα αφήνουν τον ουρανίσκο γεμάτο γλύκα και ικανοποίηση!
Ανδρέας Λαγός· 05.10.2016
Το Μαύρο Σκόρδο στο Μαύρο Δωμάτιο μιας καπνιστής, αυστηρά ελεγχόμενης, γαστρονομίας.
Ανδρέας Λαγός· 26.09.2016
Χωρίς προσθήκη χημικών και συντηρητικών ουσιών, η διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή μερικών από τα πιο ωραία λικέρ είναι εντυπωσιακή και προσεκτική.
Ανδρέας Λαγός· 18.08.2016
Πού ο Ανδρέας Λαγός κατάφερε να βρει άλειμμα μαύρου σκόρδου με πετιμέζι, ελληνικό καφέ και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!
Ανδρέας Λαγός· 04.07.2016
Κατάφυτες διαδρομές, μονοπάτια, τρεχούμενα νερά, ζεστή φιλοξενία, και αληθινές γεύσεις σε ένα κτίριο – αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα. Επιλέγει ο Ανδρέας Λαγός.