Most Viewed

O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή συνώνυμη με την ελληνική κουζίνα. Ό,τι πρέπει γι' αυτή την εβδομάδα της νηστείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κρασιά γλυκά, ημίξηρα μα και ξηρά, με ξεχωριστά αρώματα, πολυποίκιλες γεύσεις, φρουτένιες πινελιές και μια καλοκρυμένη αλλά έντονη απολαυστική επίγευση. Γράφει ο -Σαμιώτης- Ανδρέας Λαγός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Τασούλα Κουφοπούλου έχει δημιουργήσει τον πιο φιλόξενο χώρο στο "Απόμερο", προσκαλώντας ντόπιους και επισκέπτες σε ένα απολαυστικό ταξίδι στην τοπική κουζίνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τρέφονται μόνο με ακατέργαστους καρπούς. Δεν ξέρουν τι είναι ούτε σόγια ούτε αυξητικές ορμόνες. Προς πώληση; 4-5 ζώα το μήνα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο «Φούρνος Κόγια», στην Ημαθία, κρύβει μία μεγάλη ιστορία και παράδοση, που εδώ και εκατό χρόνια τον έχει κάνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, γράφει ο Ανδρέας Λαγός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φρέσκο σταφύλι, άνθη πορτοκαλιάς και ροδοπέταλα αφήνουν τον ουρανίσκο γεμάτο γλύκα και ικανοποίηση!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Μαύρο Σκόρδο στο Μαύρο Δωμάτιο μιας καπνιστής, αυστηρά ελεγχόμενης, γαστρονομίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χωρίς προσθήκη χημικών και συντηρητικών ουσιών, η διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή μερικών από τα πιο ωραία λικέρ είναι εντυπωσιακή και προσεκτική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού ο Ανδρέας Λαγός κατάφερε να βρει άλειμμα μαύρου σκόρδου με πετιμέζι, ελληνικό καφέ και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γνωρίζατε ότι η «Μαλαματίνα», που θάλλει από το 1895 εξάγει κάθε χρόνο 50 εκατομμύρια φιάλες (!) σε 37 χώρες; Ο Ανδρέας Λαγός ανακαλύπτει ξανά ένα ορίτζιναλ προϊόν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κατάφυτες διαδρομές, μονοπάτια, τρεχούμενα νερά, ζεστή φιλοξενία, και αληθινές γεύσεις σε ένα κτίριο – αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα. Επιλέγει ο Ανδρέας Λαγός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top