«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον οίκο Hermès, ο οποίος είναι για μένα ο οίκος που ενσαρκώνει την ομορφιά και είναι μοναδικός για τις αξίες, την τόλμη και την προσήλωσή του στη χειροτεχνία και την τεχνογνωσία», τόνισε ο Γρηγόρης Πυρπυλής.

    Ολα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ αποπειράθηκε να μακιγιάρει μιας φίλη του. Πού να ήξερε τότε ο Γρηγόρης Πυρπύλης ότι οι σπουδές του στο πανεπιστήμιο και η οικογενειακή παράδοση (και οι δύο γονείς του ήταν φαρμακοποιοί) θα πήγαιναν στην άκρη για χάρη του μακιγιάζ. Έκτοτε του ανοίχθηκε ένας μεγάλος δρόμος που τον έφερε από την Αθήνα στο Παρίσι και εσχάτως στη θέση του δημιουργικού διευθυντή της Hermès Beauty.

    Είναι, πλέον, επίσημο: ο Έλληνας make-up artist Γρηγόρης Πυρπύλης θα εργαστεί υπό την καθοδήγηση της Agnès de Villers, Προέδρου της Hermès Parfum & Beauté και υπό την επίβλεψη του Pierre-Alexis Dumas, Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Hermès επίσης ελληνικής καταγωγής κατά το ήμισυ. Οπως ανέφερε η Agnès de Villers: Ως ειδικός στα χρώματα, τις υφές και τις χειρονομίες που εκφράζουν και αναδεικνύουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την Hermès Beauty».

    Ο Γρηγόρης Πυρπύλης θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη του métier Hermès Beauty, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020.

    Το ίδιο επαινετικός εμφανίστηκε και ο Pierre-Alexis Dumas: «Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα όραμα για την ομορφιά ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και προσδίδει κομψότητα, άνεση και ευχαρίστηση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Γρηγόρη, έναν καλλιτέχνη στο μακιγιάζ και τεχνίτη, για να συμβάλει στην οικοδόμηση της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας της Hermès Beauty».

    Παριζιάνικο όσο λίγα: το κόκκινο κραγιόν της σειράς Rouge Hermès.

    Ο Γρηγόρης Πυρπύλης δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον οίκο Hermès, ο οποίος είναι για μένα ο οίκος που ενσαρκώνει την ομορφιά και είναι μοναδικός για τις αξίες, την τόλμη και την προσήλωσή του στη χειροτεχνία και την τεχνογνωσία. Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας ως μέσο και όχι ως σκοπό. Τα αντικείμενα ομορφιάς είναι θαυμάσια εργαλεία που υπερβαίνουν την εμφάνιση και ωφελούν την ευεξία».

    «Είναι σαφές για μένα ότι μέσω του Beauty métier», συνεχίζει ο νέος δημιουργικός διευθυντής, «η Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά της μια εμπειρία, ένα ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί, κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί. Είναι μεγάλη χαρά να μπορώ να δημιουργώ, να διαδίδω και να μοιράζομαι αυτό το κοινό όραμα της ομορφιάς ως δημιουργικός διευθυντής της Hermès Beauty».

    H Hermès Beauty βασίζεται στο όραμα μιας καλλιτεχνικής κολεκτίβας με επικεφαλής τον Pierre-Alexis Dumas.

    Ο Γρηγόρης Πυρπύλης θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη του métier Hermès Beauty, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 με το Rouge Hermès και επεκτάθηκε έκτοτε με τα Rose Hermès και Les Mains Hermès. Θα είναι υπεύθυνος για το όραμα του οίκου για το μακιγιάζ και θα καθοδηγήσει το δημιουργικό σκέλος στις συλλογές.

    Να σημειωθεί πως η Hermès Beauty βασίζεται στο όραμα μιας καλλιτεχνικής κολεκτίβας με επικεφαλής τον Pierre-Alexis Dumas και αποτελούμενη από τον Pierre Hardy, διευθυντή δημιουργίας και σχεδιασμού για τα αντικείμενα Beauty, την Christine Nagel, διευθύντρια οσφρητικής δημιουργίας, και μια σειρά από εξειδικευμένα ταλέντα του χώρου της περιποίησης και της ομορφιάς.

     

    Διαβάστε ακόμα: «Ελευθερία», το συλλεκτικό μαντίλι του οίκου Hermès για το 1821.

     

     

     

    x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

    Button to top