mac_filko2

“Εσύ Μάκη μου, ένας υπεύθυνος δημοσιογράφος με «Δ» κεφαλαίο, δεν πρέπει να απογοητεύσεις την κοινή γνώμη που διψά για την αλήθεια”

Φίλε Μάκη,

Σου γράφω πάλι από ανάγκη και, επειδή τις τελευταίες μέρες δεν μου απαντάς ούτε σε mails, ούτε σε sms, ούτε σε τίποτα, κοινοποιώ την επιστολή μου εδώ μπας και φιλοτιμηθείς να απαντήσεις! Είμαι ένας από τους φοιτητές που σου στείλαμε το βίντεο με τον πολιτικό, που κάνει αυτές τις γνωστές πια σε όλους ανωμαλίες. (Ναι, ξέρω ότι το όνομά του πια είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν θα το πω. Που ξέρω ότι δεν θα μου κάνει και καμιά μήνυση τέτοιος ανώμαλος που είναι; Φύλαγε τα ρούχα σου, που λέει και η μάνα μου…).

Έλεγα λοιπόν ότι είμαι ένας από τους σοκαρισμένους φοιτητές. Συγκεκριμένα είμαι ο σοκαρισμένος «φοιτητής Γ» όπως με έχεις ονομάσει στο βίντεο που ανέβασες στο σάιτ σου. Ο λόγος που σου γράφω εδώ, είναι για να σου ζητήσω, για ακόμη μία φορά, να ανεβάσεις επιτέλους και το υπόλοιπο βίντεο.

Ανέβασέ το λοιπόν ρε Μάκη! Γιατί δεν το κάνεις; Αφού είχες πει ότι θα το κάνεις, μετά τις εκλογές. Δεν σου το ζητώ για να μας δώσεις  τα υπόλοιπα που συμφωνήσαμε (είχαμε πει μισά με την παράδοση του βίντεο και μισά μετά τη δημοσιοποίηση). Παρόλο που το βίντεο το γράψαμε πριν δύο χρόνια, όταν κανείς δεν ήξερε αυτόν τον πολιτικό (ίσως και να μην είχε αναμιχθεί καν με την πολιτική ακόμη, δεν ξέρω). Παρόλο που στο στείλαμε όταν μάθαμε ότι κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος, δεν είχαμε στο μυαλό τον εκβιασμό. Μακριά από εμάς όλα αυτά! Εμείς το κάναμε για να δει ο απλός κόσμος τι σαπίλα υπάρχει στους πολιτικούς.

Δεν αντέχω άλλο μετά από αυτά που είδα εκείνο το βράδυ! Ήταν χειρότερα και από αυτά τα βίντεο με σφαγές και αποκεφαλισμούς στη Συρία και το Ιράκ

Ναι, οι εικόνες είναι σκληρές Μάκη. Να, τώρα που σου γράφω και τα θυμάμαι, το χέρι μου τρέμει στο πληκτρολόγιο από την ταραχή. Μα είναι δυνατόν τόση ανωμαλία; Εμείς είμαστε 5 αθώοι φοιτητές, αγόρια και κορίτσια της διπλανής πόρτας, που είπαμε τότε να μπούμε από περιέργεια σε αυτό το sex chat room και στην κυριολεξία πάθαμε σοκ και ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε! Η «φοιτήτρια Β» (ναι, αυτή που έλεγε στον πολιτικό να κάνει τα διάφορα) έχει πάθει νευρικό κλονισμό και δεν μπορεί, ακόμη μέχρι και σήμερα, ούτε για την εξεταστική να διαβάσει! Ενώ, από τότε που συνέβη αυτό, όποτε μπαίνει (από περιέργεια πάντα) σε νέα sex chat rooms, απαιτεί από τον συνομιλητή της να μην έχει κανένα καρότο μπροστά στην κάμερα. Για τέτοιο ψυχικό τραύμα μιλάμε!

Αλλά κι εγώ, είχα να σοκαριστώ τόσο εδώ και πολλά χρόνια, που είχα μπει (πάλι από περιέργεια) σε ένα σάιτ που είχε κτηνοβασίες. Ή μάλλον, για να είμαι ακριβής, τελευταία, είχα ξανασοκαριστεί (αλλά όχι τόσο όσο με τον πολιτικό). Πρέπει να ήταν πριν 2-3 εβδομάδες που σέρφαρα αμέριμνος στο διαδίκτυο και βρέθηκα τυχαία σε μια ιστοσελίδα με κάτι νεκρόφιλους. Άσε, αηδία! Τι αρρώστια που υπάρχει Θεέ μου σε αυτόν τον κόσμο; Τι έλλειψη ηθικής;

Όμως πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα σαν την αρρώστια και την ανηθικότητα (και την ανευθυνότητα, όπως γράφεις κι εσύ στα άρθρα σου) του πολιτικού αυτού! Δεν αντέχω άλλο μετά από αυτά που είδα εκείνο το βράδυ! Ήταν χειρότερα και από αυτά τα βίντεο με σφαγές και αποκεφαλισμούς στη Συρία και το Ιράκ ή με εκτελέσεις στο Ιράν, που συνήθως έχουν όλα τίτλο «Προσοχή σκληρές εικόνες» και που πάντα, ενώ δεν θέλω να τα δω, κάνω «κλικ» καταλάθος και τα βλέπω. Αλλά το ξαναλέω: πιο σοκαριστικά από το καρότο δεν είναι!

Γι’ αυτό και στο κομμάτι του βίντεο που έχεις ανεβάσει και υποτιτλίσει, ακούγομαι να λέω ότι σοκαρίστηκα τόσο πολύ που θέλω να πάρω τα βουνά και να μην ξανακούσω ποτέ για τέτοιες ανωμαλίες! Να πάω σε ένα χωριουδάκι, να έχω κοτούλες, να βρω και μια γυναικούλα να παντρευτώ (γιατί είμαι άντρας, όχι καμιά παλιαδελφή!). Ναι, θέλω να είμαι κάπου μακριά να μην τα βλέπω όλα αυτά.

Και ίσως ρωτήσεις γιατί δεν έχω πάει ακόμη εδώ και δύο χρόνια που γράψαμε το βίντεο με το καρότο. Καταρχήν ο καιρός περνάει γρήγορα και επίσης περιμένω να τηρήσει πρώτα ο πρωθυπουργός την υπόσχεσή του για wifi σε όλη την Ελλάδα (μην είμαι και χωρίς ίντερνετ εκεί που θα πάω!).

Μπορεί οι χρυσαυγίτες να σκοτώνουν, αλλά τουλάχιστον ανωμαλίες με καρότα δεν κάνουν!

Αλλά επανέρχομαι Μάκη: γιατί δεν το ανεβάζεις το βίντεο; Ο κόσμος πρέπει να μάθει! Να δει τι κουμάσια μας κυβερνάνε. Αυτά τα κουμάσια έχουν στρέψει τον απλό κοσμάκη στη Χρυσή Αυγή (που ήταν το μόνο κόμμα που από την αρχή αγκάλιασε το βίντεό μας!) Και θα το πω, εγώ δεν είμαι φασίστας και ναζί, αλλά θα τους ψηφίσω γιατί είναι οι μόνοι καθαροί. Ναι, οκ, έχω δει στο youtube διάφορα βίντεό και φωτογραφίες τους που  δοξάζουν τον Χίτλερ, χαρακώνουν και σαπίζουν στο ξύλο μετανάστες και τέτοια, αλλά τουλάχιστον ανωμαλίες με καρότα δεν κάνουν!

Όμως δεν είναι η Χρυσή Αυγή το θέμα μου Μάκη. Το θέμα μου είναι να ανεβάσεις το βίντεο. Θα το ανέβαζα εγώ στο youtube αλλά φοβάμαι μη φάω καμιά μήνυση και τρέχω μετά. Εσύ όμως γιατί δεν το κάνεις; Τόσες καταδίκες και πρόστιμα δεν έχεις φάει εσύ και τα κανάλια, που πρόβαλαν τις εκπομπές σου; Τι έγινε; Σε σταμάτησε ποτέ η πουλημένη Δικαιοσύνη τους;

Άσε που με τέτοια προϊστορία, αμφιβάλλω αν θα σου κάνει πια κανείς μήνυση. Ε, μην τρελαθούμε κιόλας! Ποιος θα τολμήσει ρε Μάκη να τα βάλει μαζί σου, με τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας; Όχι ρε Μάκη, δεν σε γλύφω, το εννοώ! Εγώ μαζί σου μεγάλωσα! Ήμουν παιδάκι δημοτικού όταν με τους γονείς μου βλέπαμε τις εκπομπές σου. Θυμάμαι τον πατέρα μου που σε επεφημούσε («Πες τα Μάκη!» φώναζε και με το τηλεκοντρόλ δυνάμωνε στην τσίτα τον ήχο της τηλεόρασης) κάθε φορά που έβγαζες στον αέρα νέες κασέτες που ξεσκέπαζαν τόσους και τόσους ανήθικους, σαν τον Κορκολή και τον Ασλάνη (αλήθεια, εκτός από τα χρέη του μόδιστρου, λες και εκείνα τα ημερολόγια που του έβγαλες τότε στη φόρα να έπαιξαν έστω και έναν ελάχιστο ρόλο στην αυτοκτονία του; Εγώ φυσικά δεν το πιστεύω!).

Οι εκπομπές σου Μάκη, δίδασκαν δημοσιογραφικό ήθος, αρχές και δεοντολογία! Μέσα από αυτές έμαθα την τέχνη της κρυφής κάμερας, όπως άλλωστε έμαθα και τον Μιχαλολιάκο, που, όταν δεν τον ήξερε σχεδόν κανείς, πρώτος εσύ τον έβγαλες στην εκπομπή σου να πετάει καρύδες και να απειλεί τον Κολλάτο (και τότε είχα σοκαριστεί λίγο αλλά είπαμε, όχι όσο με το καρότο!) Γι’ αυτό όταν πριν τις εκλογές καταλάβαμε ότι στο βίντεο είχαμε γνωστό πολιτικό, επέμεινα στους συμφοιτητές μου να το στείλουμε σε εσένα (γιατί δεν σου κρύβω ότι είχαν πέσει και κάτι ιδέες για Τράγκα, Χίο και κάτι άλλους δεύτερους).

Έχω ένα ακόμη βίντεο, με τη μητέρα μου, που παρακολουθεί στην τηλεόραση τον Άδωνι…

Γιατί λοιπόν δεν το ανεβάζεις; Άλλωστε όλοι σε υποστηρίζουν, έστω και σιωπηρά (γιατί η σιωπή είναι αποδοχή και όπως είδα ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει μόκο). Γι’ αυτό σου λέω βρε Μάκη, ανέβασε το! Όλοι το περιμένουν… Ξέρεις πόσους γνωρίζω μόνο εγώ που καθημερινά γκουγκλάρουν τη φράση «καρότο πολιτικός» ελπίζοντας να εμφανιστεί στη μηχανή αναζήτησης το συγκεκριμένο βίντεο; Για να καταλάβεις, αν πατήσεις τα γράμματα «καροτ», η αυτόματη επιλογή της μηχανής αναζήτησης σου βγάζει πιο ψηλά το «καρότο πολιτικός», ως πιο συχνά αναζητηθέν και από την «καροτόσουπα». Κι αυτό γιατί όλοι θέλουν να δουν το βίντεο για να μπορέσουν μετά να πέσουν από τα σύννεφα. Ο-ΛΟΙ!

Τι; Δεν πιστεύω να σε φρενάρει που ο ανήθικος πολιτικός βγήκε στο φέισμπουκ και έγραψε ότι τον εκβιάζεις; (μπράβο θάρρος; εεε, «θράσος» ήθελα να πω!). Να μη σε φρενάρει! Αφού ήδη τον κατατρόπωσες με τα άρθρα σου στη Ζούγκλα, με την αιχμηρή σου πένα, που δεν χαρίζει κάστανα! Τον ξεμπρόστιασες Μάκη, τον ανεύθυνο, γιατί έτσι είναι όπως τα γράφεις: αφού μπαίνει σε όποιο chatroom να ‘ναι (και του αρέσουν τα καρότα συμπληρώνω εγώ), είναι ανεύθυνος και καρανώμαλος. Τι μας νοιάζει ποιές πολιτικές θέσεις έχει και ακολουθεί; Στο πυρ το εξώτερο να πάει! Όμως τα γραπτά σου Μάκη, δεν είναι αρκετά. Ο λαός θέλει και εικόνα για να λάμψει πλήρως η αλήθεια. Κι εσύ Μάκη μου, ένας υπεύθυνος δημοσιογράφος με «Δ» κεφαλαίο, δεν πρέπει να απογοητεύσεις την κοινή γνώμη που διψά για αυτή την αλήθεια.

Αλλά κι εγώ, υπηρετώντας αυτή την αλήθεια, είμαι έτοιμος να κάνω ακόμη μία θυσία: έχω ένα ακόμη βίντεο, που επίσης με αναγουλιάζει. Είναι ένα με τη μητέρα μου, που παρακολουθεί στην τηλεόραση τον Άδωνι Γεωργιάδη να πουλά βιβλία και με ένα από τα βιβλία του (που έχει αγοράσει τηλεφωνικά) αυτο… αυτο… (ούτε τη λέξη δεν μπορώ να προφέρω από την ταραχή!), τέλος πάντων, κάνει διάφορα στον εαυτό της ενώ ταυτόχρονα γελά υστερικά. Ποιά; Η μάνα μου! Σοκάρομαι (πάλι) και ντρέπομαι φυσικά όμως, Μάκη, είμαι διατεθειμένος -με πόνο ψυχής φυσικά- να συζητήσω μαζί σου μια λογική τιμή για το συγκεκριμένο βίντεο εφόσον δεσμευτείς να το ανεβάσεις μαζί με το καρότο. Σε παρακαλώ Μάκη, απάντησε μου!

Με εκτίμηση,

Φοιτητής Γ

 

ΥΓ. Α, μην το ξεχάσω γιατί μου ζήτησαν και οι συμφοιτητές μου να σε ξαναρωτήσω (ξέρω ότι μας είχες πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά το ξαναρωτάμε για να είμαστε σίγουροι): Με όλα αυτά τα βίντεο και τα chat rooms, δεν θα έχουμε τίποτα τραβήγματα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως εκείνος ο άλλος ανήθικος τύπος που κορόιδευε τον παπούλη Παϊσιο, έτσι;

 

Σημείωση: Το παραπάνω γράμμα είναι αποκλειστικά προϊόν της φαντασίας του αρθρογράφου. Διαβάστε εδώ το δημοφιλέστερο… τρολλάρισμα του με έναν κατα φαντασίαν ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top