Πιο δημοφιλή
Κώστας Πετρόπουλος Η επέλαση των κορωνοβαρβάρων 

Η φυλή των κορωνοπαρτάκηδων βγήκε από τα «μπούνκερ» της και μετέτρεψε την Αθήνα σε σκουπιδαριό. Κάποιοι δεν διστάζουν ακόμη και να ουρήσουν εν μέση οδώ. Πρόκειται για τον ορισμό της αδιαφορίας και της έλλειψης κοινωνικής αγωγής.

19.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Δικαίωμα σου να μην εμβολιαστείς αλλά όχι να μην τεσταριστείς 

Οι γνωστοί αρνητές των πάντων χτύπησαν ξανά. Δεν θέλουν το εμβόλιο, αλλά δεν θέλουν να υποβληθούν ούτε σε μια απλή ιχνηλάτηση. Λες και η κοινωνία τους ανήκει, λες και ο ιός θα φύγει μόνος του από πάνω μας.

16.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Γιατί η ελληνική Αριστερά φοβάται τον ελληνισμό της Διασποράς; 

Κορυφαίοι Έλληνες, ήρωες της Επανάστασης, ανδρώθηκαν στο εξωτερικό, μας θυμίζει ο Αριστείδης Χατζής. Δεν ήταν λιγότερο Έλληνες όπως δεν έχουν μικρότερο μερίδιο στη συλλογικότητα του έθνους οι σημερινοί Έλληνες της Διασποράς.

13.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος «Υπάρχει ταύτιση συμφερόντων Ελλάδας-Ισραήλ» 

Είμαστε αντισημίτες οι Έλληνες; Πόσο κοντά έχουμε έρθει τα τελευταία χρόνια με τους Εβραίους συμπατριώτες μας αλλά και με το κράτος του Ισραήλ; Με αφορμή την ανάληψη από τη χώρα μας της προεδρίας της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος, συνομιλήσαμε με τον γενικό γραμματέα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ βάζοντας το χέρι στην παλιά «πληγή» χωρίς φόβο.

08.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Φουρθιωτισμός ή πώς μπορείς (ακόμα) να πουλήσεις μούρη στο Ελλαδιστάν 

Ο γνωστός παρουσιαστής (και κάμποσα άλλα...) δεν είναι ο μόνος. Στην Ελλάδα φτάνει να μην δηλώσεις τίποτα ιδιαίτερο, να παίξεις πειστικά το ρόλο σου και να βρεθείς στα σαλόνια.

09.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Γιατί χρειαζόμαστε τους χορηγούς στον πολιτισμό 

Το θέμα είναι η ταμπέλα του χορηγού στην Ακρόπολη και την νέα Εθνική Πινακοθήκη ή η ιδεολογική αγκύλωση ότι το κράτος ξεπουλιέται στους «κακούς» επιχειρηματίες; Φευ, δίχως αυτούς ελάχιστα έργα υποδομής που αφορούν την τέχνη θα είχαν πάρει σάρκα και οστά.

07.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κίμων Φραγκάκης Κυριάκος Πιερρακάκης: «Εμείς σχεδιάζουμε το μέλλον μας» 

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του gov.gr, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη: Για το τέλος της ταλαιπωρίας στο δημόσιο, τα κορωνοδιαβατήρια, την τηλεκπαίδευση, την οικονομία μετά την πανδημία. Αλλά και για τα παιδικά του χρόνια στα Πατήσια, το success story του Ελληνικού κρασιού και το νόημα του μοντέρνου πατριωτισμού.

27.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Από πότε είναι Συριζαίος ο Κολοκοτρώνης; 

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη ο Γέρος του Μωριά είναι η ιδεολογική ρίζα του ΣΥΡΙΖΑ. Για κάποιους η δεξιά εξακολουθεί να είναι ένα φάντασμα που επιβουλεύεται τη δημοκρατία. Αν δεν έχουν σκουριασμένα μυαλά σίγουρα αράχνιασαν μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

01.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Ανοίξτε τις πόρτες, το «σκληρό» lockdown δεν λειτούργησε 

Εν μέσω σκληρού lockdown φτάσαμε στα 4.000 κρούσματα. Τα τωρινά μέτρα αποδεικνύονται αδιέξοδα και κουράζουν τον κόσμο. Χρειάζεται μια νέα μίξη μέτρων που δεν θα λένε «ξεκινήστε τα πάρτι», αλλά ούτε θα μας επιβάλουν μια υποχρεωτική φυλακή που μετατρέπεται σε αφύλακτο κελί για παρανομούντες.

31.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Ιάκωβος Μιχαηλίδης: «Η Επανάσταση του ’21 είναι ακόμη και σήμερα ένα παγκόσμιο γεγονός» 

Μας χάρισαν την ελευθερία οι ξένες δυνάμεις ή την κερδίσαμε μόνοι μας; Πώς οδηγηθήκαμε στην Επανάσταση του 1821 και γιατί ριχτήκαμε στη συνέχεια πάλι σε εμφύλιες διαμάχες; Ο Καθηγητής Ιστορίας στο ΑΠΘ, Ιάκωβος Μιχαηλίδης, ξεδιαλύνει τους ιστορικούς μύθους που εξακολουθούν ακόμη και στις μέρες μας να έχουν απήχηση.

26.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Άκης Τεμπερίδης Άκης Τεμπερίδης: «Είμαι Έλληνας. Χωρίς έπαρση, χωρίς ντροπή» 

Πόσο Έλληνας νιώθει, ένας -κυριολεκτικά- πολίτης του κόσμου που γυρνάει εδώ και χρόνια τον πλανήτη; Ταξιδεύοντας στις πιο μακρινές περιοχές και γνωρίζοντας κάθε φυλή του ντουνιά; Ούτε κατώτεροι από τους άλλους λαούς είμαστε ούτε και ανώτεροι από αυτούς, γράφει ο σύγχρονος νομάδας Άκης Τεμπερίδης. Κι όμως, υπάρχει κάτι μοναδικό που νιώθει όταν δηλώνει Έλληνας, και το μοιράζεται μαζί μας.

27.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία: το σπουδαίο μήνυμα του Μακρόν για το 1821 

Mιλώντας (και) στα ελληνικά ο γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απηύθυνε το δικό του μήνυμα προς τους Ελληνες για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. «Αγαπάμε τη χώρα σας και σήμερα με τον ίδιο ενθουσιασμό των πρώτων φιλελλήνων» τόνισε μεταξύ άλλων, «την αγαπάμε, και τιμούμε πάντα τις αξίες της. Είμαστε εδώ και θα είμαστε στο πλευρό σας, όταν η Ιστορία γίνεται άδικη μαζί σας, όταν η αλληλεγγύη μερικές φορές μπορεί να απουσιάζει ή όταν υπάρχει απειλή» επεσήμανε ο Γάλλος πρόεδρος καταλήγοντας στο τέλος του μηνύματος στα ελληνικά: «Γιατί η δική σας ελευθερία είναι η δική μας».

25.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro TV
Button to top