Most Viewed
Διονύσης Μαρίνος 31 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: ο χρόνος σταμάτησε στην Ομήρου 

Ηταν Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 1989 όταν τρεις εκτελεστές της 17Νοέμβρη δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πολιτικό που είχε ταχθεί υπέρ της εθνικής συμφιλίωσης και της επούλωσης των τραυμάτων του Εμφυλίου. Ήταν μια στιγμή όπου η Δημοκρατία πληγώθηκε καίρια.

26.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Κάνε κι εσύ μια κατάληψη, μπορείς! 

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τη γνωστή επαναστατική γυμναστική μιας μειοψηφίας μαθητών (δυστυχώς με την βοήθεια των γονιών τους) που χάνουν ακόμη και το δίκιο τους κλείνοντας τα σχολεία με το έτσι θέλω. Δυστυχώς, έτσι αποχαιρετούμε το τρένο της γνώσης και της λογικής σ΄ αυτή τη χώρα.

25.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Από τον «Μεγάλο Περίπατο» στο «Μεγάλο Πουθενά» 

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά τα πολιτικά λάθη που κοστίζουν δεν γίνεται να τα προσπεράσεις. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πλέον εκτεθειμένος, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να το καταλάβει και ετοιμάζει νέα μεγαλόπνοα σχέδια για την Αθήνα.

23.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: παραμένει ο πιο μισητός πολιτικός στην Ελλάδα; 

O πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έχει σήμερα γενέθλια. Παρά τα 78 του χρόνια συνεχίζει στην πολιτική. Να φοβόμαστε; Θα τον βρούμε ξανά μπροστά μας;

18.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Ποιος «Μεγάλος Περίπατος»; Να ανακαλύψουμε ξανά τα ποτάμια της Αθήνας 

Αντί για έργα βιτρίνας με αμφίβολο αποτέλεσμα, αυτό που χρειάζεται η πρωτεύουσα είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ουτρέχτης που ξεμπάζωσε το κανάλι της δίνοντας νέα «πράσινη» ζωή στην πόλη.

17.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Το Δελφινάριο με τις μεγάλες μάσκες 

Μάσκες που χωράνε το πρόσωπο του Γκοτζίλα. Παγουρίνο που κάνουν για σπουργίτια. Να πώς το ελληνικό κράτος μπορεί να μας προσφέρει πικρό γέλωτα εν μέσω πανδημίας.

15.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Κρίση στο Αιγαίο: υπάρχει περίπτωση να πάμε σε πόλεμο με τους Τούρκους; 

Η κατάσταση στο Αιγαίο εξελίσσεται σε μπρα ντε φερ με απρόβλεπτη κατάληξη. Διαβάστε την ανάλυση βρετανού διπλωματικού συντάκτη για τις πιθανότητες να υπάρξει «ατύχημα» το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο.

13.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Κώστας Καραμανλής: από πρωθυπουργός, τουρίστας 

Ο πρώην πρωθυπουργός κλείνει σήμερα τα 64 χρόνια του. Είναι ο πολιτικός με τον οποίο μπορείς να κάνεις την καλύτερη παρέα σε ταβέρνα, αρκεί να μην του την δώσεις να αναλάβει τις τύχες της.

14.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Η θλιμμένη σιωπή του σερβιτόρου 

Τον θεωρούμε δεδομένο. Ενδεχόμενα, πιστεύουμε πως είναι εκεί για να μας υπηρετεί. Κι όμως, το επάγγελμα του σερβιτόρου έχει πληγεί καίρια από τον κορωνοϊό. Ας τον σκεφτούμε πώς είναι πίσω από το μάσκα του, μόνος ενώπιόν μας.

11.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Μόρια: τώρα καίγονται τα μπατζάκια μας 

Τώρα βλέπουμε τις φλόγες, αλλά προηγουμένως γνωρίζαμε πως υπήρχε αναμμένη θράκα. H ολοσχερής καταστροφή του καταυλισμού προσφύγων στη Μόρια βάζει «φωτιά» στην κυβέρνηση, αλλά και τους ευρωπαίους εταίρους. Το θέμα είναι αν θα ρίξουν λάδι ή νερό.

09.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Ηταν κάποτε ένας ΣΚΑΪ 

Με αφορμή τη θύελλα αντιδράσεων για το Big Brother και τα όσα ανήκουστα λέγονται στο σόου (παίκτης έφτασε να πει «πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο…αλλιώς έχει βιασμό»), είναι καλό να αναρωτηθούμε πως ένας σοβαρός τηλεοπτικός σταθμός μπορεί να μεταλλαχθεί για να τσιμπήσει τηλεθέαση.

07.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Η σκατοψυχιά στον δημόσιο λόγο 

Με αφορμή την υπόθεση «Κατρούγκαλου-Κασιμάτη» αξίζει να σκεφτούμε γιατί ολοένα και περισσότερο εμφανίζονται από παντού (δεξιά και αριστερά) κείμενα που χτυπάνε τον «αντίπαλο» κάτω από τη ζώνη.

31.08.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top