Most Viewed
Φροίξος Φυντανίδης «Ιερός πόλεμος» για μια αφίσα: Τι είχες εκκλησία μου, τι είχα πάντα 

Αφού για μήνες παρέλασε από όποιο τηλεοπτικό παράθυρο μπορούσε για να εκφράσει την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τώρα η εκκλησία τα βάζει και με τις αφίσες του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

13.03.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Θεσσαλονίκη: ερωτική πόλη ή μήπως χαμένη στη βία; 

Ομοφοβικά πογκρόμ, οπαδική βία που σκορπάει θάνατο, σχεδόν καθημερινό μπάχαλο στο ΑΠΘ. Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ και καιρό στα ενδότερα της Θεσσαλονίκης; Γιατί τόση οργή; Τα περιστατικά είναι πολλά και σίγουρα δεν είναι τυχαία.

11.03.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κίμων Φραγκάκης ν/σ Μενδώνη για την ελληνική μουσική: Αστεία η επιβολή αλλά θα μπορούσε να εφαρμοστεί οικειοθελώς 

Το νομοσχέδιο Μενδώνη για το ελληνόφωνο τραγούδι έχει καλές προθέσεις, αλλά είναι αντισυνταγματικό (και κάπως αστείο για μια ευρωπαϊκή χώρα του 2024). Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να εφαρμοστεί οικειοθελώς από τους ξενοδόχους, ως έναν βαθμό.

05.03.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Φροίξος Φυντανίδης Καραλής – Τεντόγλου: Μια αγκαλιά καλύτερη από όλα τα μετάλλια 

Ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκαν τον Καραλή τα άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής είναι το πιο ωραίο βίντεο που θα δεις σήμερα.

04.03.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Το «ναι μεν αλλά» για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι η αποθέωση του τακτικισμού 

Ο πρωθυπουργός είπε «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά υπό την πίεση των δεξιών στελεχών του κόμματός του αρνήθηκε την τεκνοθεσία. Είναι φανερό πως δεν είναι διατεθειμένος να οδηγηθεί σε συγκρούσεις και διχασμούς ακόμη και τώρα που είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.

10.01.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας 5η φορά «σερίφης»: θα στηριχτεί σε τούτο τον «γύρο» ο Χρυσοχοΐδης; 

Για πέμπτη φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε μια περίοδο που η βία δείχνει να έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Για να τα καταφέρει, όμως, πρέπει να έχει την έμπρακτη στήριξη του Μητσοτάκη. Είναι αποφασισμένος ο πρωθυπουργός να συγκρουστεί αψηφώντας το πολιτικό κόστος; Θα πρέπει να φανεί άμεσα.

03.01.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Δημήτρης Αναστασόπουλος Κύριε Υπουργέ τι χρώμα έχει της πατρίδος μου η σημαία; 

Η κυβέρνηση χαϊδεύει ξανά τα αυτιά των ακροδεξιών. Από άγνοια ή από μικροπολιτική σκοπιμότητα ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης λογόκρινε έργο τέχνης στο Ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης.

19.12.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Το Βατικανό έκανε ένα βήμα. Για πόσο η δική μας Εκκλησία θα κλείνει την πόρτα στα ομόφυλα ζευγάρια; 

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, διά του Πάπα Φραγκίσκου, δέχεται πλέον να ευλογεί τα ομόφυλα ζευγάρια. Την ίδια στιγμή η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι λογής συντηρητικοί κύκλοι που κινούνται πέριξ της, αρνούνται να καταλάβουν πως οι κοινωνίες προχωρούν αψηφώντας παράλογες απαγορεύσεις και ψευδοηθικές επιταγές.

19.12.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Ο Μητσοτάκης πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Δεν ξέρει πώς να λύσει το θέμα της βίας στα γήπεδα 

Τα οριζόντια μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν λύνουν σε καμία περίπτωση το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα. Αντί να κλείσει τους συνδέσμους οπαδών που είναι εκκολαπτήρια παρανομίας, σφραγίζει τις εξέδρες. Σαν να μας λέει πως όταν πονάει το κεφάλι μας πρέπει να το κόβουμε.

11.12.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Η Αριστερά θα είναι πάντα Νέα, αλλά και παλιά… 

Πέντε αριστεροί να μαζευτούν σε μια παρέα θα καταφέρουν να διαφωνήσουν και να φτιάξουν έξι (!) κόμματα. Η Νέα Αριστερά των 11 μόνο νέα δεν είναι, καθώς αποτελείται από «υλικά» που πολύ πρόσφατα ο ελληνικός λαός αποφάσισε πως ήταν για ανακύκλωση.

05.12.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Ξενοφών Κοντιάδης: «Ως φαινόμενο, o Kασσελάκης υποκρύπτει έναν κίνδυνο για τη δημοκρατία» 

Ο καθηγητής του Παντείου και συγγραφέας του βιβλίου «Το φαινόμενο Κασσελάκης» απαντάει ευθέως στο Andro αν κινδυνεύει η δημοκρατία από τέτοιες «εισαγωγές» προσώπων στην πολιτική.

23.11.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ελισσαίος Βγενόπουλος Συμφωνία Ισραήλ και Χαμάς: Τι καθορίζει την επόμενη μέρα; 

Με δυο μεγάλες πολεμικές πληγές ανοιχτές, το γεωπολιτικό τοπίο του πλανήτη έτσι όπως σχηματίζεται, γεννάει μια σειρά από αγωνίες και ερωτήματα. Γράφει ο Ελισσαίος Βγενόπουλος.

22.11.2023

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top