Δεν θα μπορούσε να λείπει η τούρτα από τη γιορτή. Στη φωτογραφία οι: James Curwen, Σταυριάνα Κύρκου, Γιάννης Πανόπουλος.

  Σας έχει τύχει να έχετε δει στον ύπνο σας τα τυχερά νούμερα του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά να μην μπορείτε να πάτε σε ένα πρακτορείο για να κάνετε πράξη την έμπνευσή σας; Σας έχει τύχει να είναι αργία και τα πρακτορεία να είναι κλειστά; Μήπως να θέλετε οπωσδήποτε να καταθέσετε δελτίο, αλλά να σας ήρθαν οι… τυχεροί αριθμοί ως επιφοίτηση μέσα στη νύχτα;

  Πριν από τρία χρόνια, απλώς θα έπρεπε να κάνετε να κάνετε υπομονή και να καταστείλετε την έμπνευσή σας. Από τότε, όμως, που εμφανίστηκε στις οθόνες μας το tzoker.gr τα πάντα άλλαξαν. Ηταν το 2019 όταν λανσαρίστηκε για πρώτη φορά κι αμέσως έκανε γκελ στους φίλους του ΤΖΟΚΕΡ.

  Aπό αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι: Σταυριάνα Κύρκου, Γιάννης Πανόπουλος, Τάνια Θεοχάρη, James Curwen, Μαντώ Οικονομοπούλου.

  Λογικό, καθώς έδωσε σε πολύ κόσμο τη δυνατότητα να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω Διαδικτύου απ’ όπου κι αν βρίσκονται. Και επειδή όλοι οι παίκτες έχουν τα γούρια τους (παλιά δεν πηγαίναμε στα πρακτορεία που έχουν αναδείξει νικητές;) αξίζει να σημειωθεί πως σ΄αυτά τα τρία χρόνια ζωής του, το tzoker.gr έχει αναδείξει 11 μεγάλους νικητές (ή νικητές στην πρώτη κατηγορία), οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 26 εκατομμύρια.

  Συνολικά το tzoker.gr έχει μοιράσει 44 εκατομμύρια ευρώ στους online νικητές.

  Τα χαμόγελα είναι εμφανή. Από αριστερά προς τα δεξιά: Μανώλης Σταυρουλάκης, Οδυσσέας Χριστοφόρου, James Curwen

  Συνολικά το tzoker.gr έχει μοιράσει 44 εκατομμύρια ευρώ στους online νικητές, το οποίο το λες και επιτυχία. Επίσης, περισσότερα από 25 εκατομμύρια δελτία ΤΖΟΚΕΡ έχουν κατατεθεί μέσω διαδικτύου μέχρι σήμερα. Κάτι που δείχνει εμπράκτως πως έχει βρει το κοινό του που δεν είναι λίγο.

  Η εμπειρία των τριών ετών έχει βοηθήσει τους ανθρώπους του ΤΖΟΚΕΡ να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την πλατφόρμα και να κάνουν το παιχνίδι πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορου παιχνιδιού και αποκλειστικές online λειτουργίες.

  Πλήθος εκπροσώπων των media συγκεντρώθηκαν στο Albion για να ενημερωθούν για την πορεία του tzoker.gr αυτά τα τρία χρόνια.

  Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο tzoker.gr οι παίκτες μπορούν, μεταξύ άλλων, να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να επιλέξουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να επανακαταθέτουν το δελτίο τους με ένα κλικ, να βρίσκουν προσφορές και επιβραβεύσεις, να βλέπουν τα αποτελέσματα κληρώσεων ΤΖΟΚΕΡ.

  Το ολοκαίνουργιο tzoker.gr βγήκε στον αέρα πριν από λίγες ημέρες με εμπλουτισμένο περιεχόμενο.

  Κίμων Φραγκάκης, Στέλιος Σοφιανός, Γιάννης Ρόκκας, Κωστής Πάικος.

  Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα ενημερωθήκαμε όλοι οι εκπρόσωποι των media, στη συνάντηση που έγινε, πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών του tzoker.gr. Το media gathering στο Albion, όπου είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για την εντυπωσιακή πορεία του tzoker.gr αυτά τα τρία χρόνια, καθώς και για το εμπλουτισμένο περιεχόμενο και τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στο ολοκαίνουργιο tzoker.gr που βγήκε στον αέρα πριν από λίγες ημέρες.

  Συνεπώς, δεν μένει τίποτα άλλο: καλή τύχη στην επόμενη κλήρωση.

   

  Διαβάστε ακόμα: Elon Musk. Ο άνθρωπος που δεν του φτάνει η Γη.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top