Άνετο και με λιτή αρχιτεκτονική, το νέο Business Lounge του αεροδρομίου Μακεδονία.

  Μεταξύ των ταξιδιών. Αναμένοντας μια πτήση που ολοένα καθυστερεί. Διαβάζοντας πεταχτά την εφημερίδα μέχρι να ακουστεί η αναγγελία της πτήσης. Πάντα μια αδημονία περιμένει τους ταξιδιώτες στα αεροδρόμια. Θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά γι’ αυτές τις εντατικές στιγμές.

  Πώς είναι; Πού κάθονται; Τι κάνουν; Τι παρατηρούν; Από τώρα και στο εξής όσοι ταξιδεύουν μέσω του αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία του να περιμένουν την πτήση τους στο νέο Business Lounge της Aegean.

  Οι καμπύλες μορφές που κυριαρχούν σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο.

  Συγκεκριμένα, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, άνοιξε τις πόρτες του στο επιβατικό κοινό, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από ένα χώρο υψηλής αισθητικής και άνεσης, αντάξιο της πόλης και του αναβαθμισμένου αεροδρομίου.

  Το νέο business lounge είναι υπερδιπλάσιο του προηγούμενου (άνω των 500 τ.μ.).

  Εμπνευσμένο από τη λιτή, γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας και υπερδιπλάσιο του προηγούμενου (άνω των 500 τ.μ.) το νέο Lounge στη Θεσσαλονίκη ενσωματώνει πρώτο τη νέα εταιρική ταυτότητα της Aegean, συμβαδίζει με την τεχνολογία αιχμής των νέων αεροσκαφών A320neo και A321neo που έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της και προδιαγράφει τη νέα εποχή της εταιρείας για ακόμη περισσότερες, καινοτομικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον επιβάτη.

  Οι καμπύλες μορφές που κυριαρχούν σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεση και τη φιλοξενία, ενώ η ειδική πύλη μέσα στο lounge εξασφαλίζει την απευθείας επιβίβαση στο αεροσκάφος.

  Τα μενού που προσφέρονται περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα ή πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

  Η Αegean θα καλωσορίζει τους επιβάτες με επιλεγμένα τοπικά κεράσματα, προϊόντα, κρασιά και ποτά από εκλεκτούς παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας.

  Ταυτόχρονα το νέο lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πλατφόρμα εξοικείωσης των επιβατών της εταιρείας και του δικτύου εταιρειών της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας, Star Alliance, με τα τοπικά προϊόντα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς τα μενού που προσφέρονται περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα ή πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Συγχρόνως η αεροπορική εταιρία θα καλωσορίζει τους επιβάτες με επιλεγμένα τοπικά κεράσματα, προϊόντα, κρασιά και ποτά από εκλεκτούς παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας.

   

  Διαβάστε ακόμα: Global Aviation. Γνωρίζατε ότι εκπαιδεύουμε πιλότους από το εξωτερικό στην Ελλάδα;

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top